Şimdi Ara

Projeksiyon seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar sizlerden bilgi almak istiyorum daha öncede konu açmıştım ama kimseden bir tavsiye alamadım kendim 2 modele karar verdim sizce hangisini seçmem gerek ben geceleri kullanıcam günde en fazla 4 saat odam güneş almıyor geceleri zifiri karanlık oluyor amacım bu cihazla film izlemek xbox oynamak bir model LG PH550G & LG PW1000 led modellerdir bu modelleri seçmemin sebebi lamba ömrü ve fiyat olarak makul olması cihazların hoparlör sesi düşük olduğu için soundbar almaya karar verdim benim için uygun olur mu bu modeller ve aranızda bu modelleri kullananlar varsa bana yardımcı olursa sevinirim daha farklı marka/model tavsiyelerinizide bekliyorum bütcem projeksiyon ve soundbar için 3000TL vakit ayırırsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.



  • İkisi arasında pw1000 al ama pw1000 in sıfır fiyatına malum sitede az kullanilmiş pf1500 düşüyor onu alırsan çok daha iyi olur. Full HD cihaz ötekiler 720p. Soundbar işini fazla bilmiyorum ama projektöre USB takıp film izliyeceksen bluetothla sesi soundbar verebilirsin ama projektör DTS kodlu sesi desteklemiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim cihaza hdmı ile apple tv takıp izliyecem filmleri bir satıcıyla konuştum sadece lg marka soundbar alırsan bluetooth üzerinden ses alabilirsin dedi ne kadar doğru bilmiyorum.
  • Öyle şey olmaz ben başka marka 2 bluetothla ile kullanıyorum. Apple TV den soundbar ses vermeniz lazım onu araştırın Apple TV çıkışlarını bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    optik ses çıkışı var birde hdmı kafam çorba oldu inanın ki şuan bu projeksiyon işinden caymaya bile geldim alacağım cihazdada aux hdmı çıkışı var kafamı bulandıran şu oluyor ben apple tv den hdmı ile görüntüyü aldım bu seside hdmı dan verecek mantık olarak.
  • Apple dan HDMI ile projeksiyona optik ile soundbar çıkış verirsiniz. Yalnız optik girişli soundbar almanız lazım. O zaman projektöre sadece görüntü gelir seste soundbar. Projektör den ses gelse bile ses ayarı var kaoatirsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hdmi in girişi bulunan bir soundbar alırsanız Apple tv Nizi hdmi ile soundbar a baglarsınız. Soundbar dan hdmi out tan da projektörü hdmi ile bağlayabilisiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.