Şimdi Ara

Projeksiyon perdesi hk. yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
3
Favori
3.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar projeksiyon perdesi almayı planlıyordum uçuk maliyetler yerinde 300-350 TL bütçeme uygun sistem arıyordum ölçülerim 380x200 cm yaptığım basit araştırmada pencereler için kullanılan stor perdelere yeni teknoloji ile geliştirilen Blackout kumaş ile projeksiyon perdesi uygulaması yaptıklarını ve sattığı kişilerden olumsuz dönüş almadıklarını söylediler tabi ki doğrudur ama hiçbir satıcı da ürününe kötü demeyecektir diyeceğim o ki aranızda Blakout kumaş sistemi ile perde yaptıran yada konuya hakim arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi ?

• Benimde 240*200 lük gri perdem vardı.Yan odaya taşındım.Şimdi yaklaşık 300 cm genişliğinde perde lazım ancak bu ebatlarda perdeler çok pahalı.Aslında kum beji duvarda gayet güzel görüntüler alıyorum ancak fixed frame bir perde yapabilsem fena olmazdı.Amazondan perde kumaşı baktım.40 dolar falan ancak ona çerçeve falan ypmak lazım.
  • Stor mekanizmasında 3 metre üzeri uygulama için JUMBO dedikleri bir mekanizma kullanıyorlarmış sarkma ve sarma porblemi yaşanmıyormuş galiba ben o şekilde bir uygulama yaptırıp bir ilk olacağım umarım boşa masraf etmem. Ben 3.80x2 için 375TL fiyat aldım tek korkum işe yaramazsa pişman olmak bu arada beyaz ile gri arasında gidip geliyorum bu konuda da net bilgi yok kimisi beyaz diyor kimisi gri
    ϜϓſϞ : "Tengri Türüküg Közedzün Yegedzün!" : ϜϓſϞ
  • Storlarda Blackout perde, projeksiyonda ise gri gerdirmeli perde kullanıyoruz. Yüzey olarak ikisi de farklı. Blackout daha kumaş gibi gri perde ise plastik boyalı gibi. Arka yüzeyleri ise gri perdenin arkası siyah plastik gibi blackout ise ön yüzü ile aynı. :)
    Blackout yatak odasında olduğu için hiç aklıma gelmedi denemek açıkçası. Gerçi projeksiyon teknolojisi değişiyor gelişiyor diyerek önce perdeyi aldım sağlam olsun bir daha değiştirmem diye bir kaç ay sonra projeksiyonu aldım. :)
    En mantıklısı projeksiyon geldi nasılsa, perdecinin elinde parçalar vardır illa mat beyaz, gri, siyah renklerde ona göre projesiyonla test etmek en mantıklısı bence. O kadar çok kumaş çeşidi var ki nasıl olduğunu tahmin edebilmek oldukça güç.

Kenarların kıvrılması konusunda ise storlarda öyle bir sıkıntı yaşamadık 3 seneyi geçti yaptıralı. Projeksiyon perdesi ise bir sene olmak üzere alalı kıvrılmasın diye zaten bir ton para verip gerdirmeli aldım kıvrılmasın bir zahmet.

• ölçülerim çok yüksek olduğu için bulamıyorum bulduklarımda bana en az projeksiyon parası kadar para istiyor o yüzden maliyeti de düşünmem lazım. Dediğim kumaştan yaptıracağım sistem en fazla 350 TL ye mal oluyor bana ölçü 3.60 olunca onu gönderecekleri kargo sıkıntı cıkarıyorlar araç uzunluğundan fazla diye iki ucu otlu değnek oldu resmen
    6 yıl önce açıldı
    Projeksiyon Titremesi Hk.
    6 yıl önce açıldı
    projeksiyon perdesi vs duvar
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • balrok@ hocam perdeniz geldimi? deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz? Duvara göre daha net görüntü alabildiniz mi?
  • Arkadaşlar perde beklentimin üstünde geldi öncellikle söylemem gerekir ki benim ölçülerim gerçekten çok uzun ve ortadan sakma konusunda çok endişeliydim sabitleme kısmında 20'şer cm ara ile vidalama yaptığım için korktuğum kadar sarkma yaşamasamda ort. 2-3 cm'lık ortadan sarkma oldu onu da tavana bi aparat ile gidermeyi düşünüyorum. Projeksiyonun konumu masadan olmak kaydıyla görntü alıyorum elimde Bluray olmadığı için netten indiridiğim .mkv 1080P yada youtube üzerinden indiridğim 1080p ve 720p videolar ile izliyorum ayrıca projeksiyonum full HD cihaz değil fakat gerçekten beni tatmin etti.

Flash kapalı ve açık olarak bir kaç fotoğraf paylaşacağım makinenin kalitesi kötü olduğu için belki size net bir bilgi vermesede yine de kafanızda birşeyler canlandırabilir. Bu ölçülerde bir sinema perdesi bana 900TL maliyeti çıkarırken bu perdeyi herşey dahil 296TL ye hazırladığımı da belirtmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaLroK -- 9 Kasım 2015; 11:25:17 >

• BaLroK B kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, Hayırlı olsun perdeniz. Acaba nerden aldığınızı da belirtmeniz mümkün mü?

AMD & Nvidia rulez
    Noxxion & Griswold
  • Kurum bilgisayarıda anca bunları yükleyebildim diğer fotoları evde yükleyeceğim.
     Projeksiyon perdesi hk. yardım Projeksiyon perdesi hk. yardım Projeksiyon perdesi hk. yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: nox4949

Merhabalar, Hayırlı olsun perdeniz. Acaba nerden aldığınızı da belirtmeniz mümkün mü?

Merhabalar ürünü bu http://www.perdesepeti.com.tr/ siteden aldım ama satın almadan önce müşteri hizmetleriyle konuştum ölçülerimi verdim aklımdaki soru işaretlerini sordum ve 3,60mt. ölçüyü kargonun kabul edip etmeyeceğini netleştirmleri için bilgi talep ettim. Sağolsun telefonda konuştuğum arkadaş imalathanedeki ustalardan gerekli bilgileri alarak renk seçimi ve mekanizma sistemini nasıl yapamam gerektiği konsunda yardımcı oldu sonra da kargo ile görüşerek ürünü gönderebileceğini söyledi 1 günlük imalar ve 2 günlük kargo sonrasında 3 iş gününde elime ulaştı.

Bu arada firma Gebze Org. San. de imalat yapıyor ürün Mersin/Silifkeye geldi. saygılarımla..

• quote:

Orijinalden alıntı: projekta

balrok@ hocam perdeniz geldimi? deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz? Duvara göre daha net görüntü alabildiniz mi?

Hocam benim duvarlarda izleyebileceğim ölçüde düz bir alan yoktu o yüzden duvarda hiç denemedim direk perde de denedim bir kaç fotoğraf attım eve gidince sizler için biraz daha detaylı fotoğraflar yükleyeceğim.

AMD & Nvidia rulez
    Noxxion & Griswold
  • Teşekkürler hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: nox4949

Acaba bu Jumbo Mekanizma 3-5 gün sonra potluk yapar mı acaba...

Hocam uzunluk önemli 3.60 olduğu için mekanizma borusunu en kalın olanından koydular fakat Blackout sistemi gerçekten ağır bir kumaş bahsettiğim gibi 1-2 cm lik potluk oldu ama o kadar uzun ölçüleri zorlamayacaksanız gönlünüz rahat olsun. Kafamda ortaya destek için bir aparat üretmeye çalışıyorum şimdilik gayet memnunum. 900TL vermediğim için de pişman değilim.
  • Ben zaten 300 cm civarında düşünüyordum, daha da az olur öyleyse. Sağolun geri bildirim için. Ben aslında Gri Blackout Stor Perde mi alsam diye düşünüyorum. Forumda baktığımda tamamen karanlık yapılabilecek bir oda da gri perde kulanın diyorlardı ama bunun da malzemesinden emin olamadım.

http://www.perdesepeti.com.tr/stor_perde/k-gri-vip-blackout-stor-perde
    http://www.perdesepeti.com.tr/stor_perde/gri-blackout-stor-perde

AMD & Nvidia rulez
    Noxxion & Griswold

• Dostum canlı canlı göremediğim için ben riske girmek istemediğimden imalattaki ustaların tavsiyesini dinledim benim aklımda da gumuş gri vardı fakat ustalar kırık beyaz almamı önerdiler bende mecburen bu şekilde satın aldım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.