Şimdi Ara

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.736
Cevap
26
Favori
529.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YeniRakI_22

quote:

Orijinalden alıntı: projekyon_uzmanı

quote:

merhaba arkadaşlar...optoma pk301 hakkında bilgisi olan var mı...özelliklerine bakılınca güzel bi makineye benziyor ama optomanın kalitesi hakkında hiç bir bilgim yok maalesef...

bu arada okul için alacağım projeksiyon cihazına kaynak yaratabildim ensonunda:)))okul için alacağımız projeksiyona eylül ayında karar verecez...Büyük ihtimalle promacto x08 olacak...

şimdiki araştırmam ise kendim için alacağım projeksiyon cihazı hakkında...maalesef okul için araştırma yaparken şu şirin makineleri görünce kendim için alasım geldi:))
    vay be...yıllar önce arkadaşım için araştırıp da kendim için aldığım Sony Walkman wm-gx674 ' üm akılma geldi...

Projeksiyon da öyle olacak galiba:))))

tamamen film izlemek amaçlı kullancağım mobil projeksiyon cihazı önerilerinizi bekliyorum..

arada kaldığım modeller ise

Acer C20
    Samsung SP-H03
    Philips PicoPix
    Optoma PK301

Model önerilerinizi ve yukarıdaki modeller hakkındaki değerli yorumlarınızı bekliyorum...
    Not: Aradığım özellikler ise bataryalı olması,harici ses çıkışının yanında dahili hoparlörünün olması ve tabiki led olması...

Tamamen film izlemek için istiyorsan bu verdiğin cihazların hepsi çözünürlükleri düşük cihazlar. Yok ben bataryalı olsun her gittiğim yerde seyredebileyim diyorsanda bunların bataryaları maksimum 45-60 dakika aralığındadır.Yani bir filmi tamamen seyredemezsin. Bence illa bataryalı almak istiyorsan panellerinin ve ışık güçlerinin biraz daha gelişmesini bekle. 1024 x 768 gerçek çözünürlük ve ışık gücündede gerçek 100 ansi lümene çıkıncaya kadar sabret hocam. Sabrım yok diyorsan kesene göre en az 1024 x768 gerçek çözünürlüğü olan LCD yada LCOS panelli bir cihaz tercih etmeni tavsiye ederim. LCOS tercih edeceksende white led değil RGB tercih etki renkler tam canlı olsun.

öncelikle cevap vererek yardımcı olduğunuz için tşk ederim..
    peki üstadım şöyle bişey sorayım size...854x480 çözünürlüklü bi cihazla, netliği iyi olacak şekilde, ne kadar büyüklükte bir görüntü elde edebilirim...
    bunu sormamın nedeni, filmlerin izleneceği oda çok küçük..perde ile cihaz arasındaki mesafe max 2m olacak...

Mesafe ve ekran büyüklüğü mercekle alakalı bir şey. Çözünürlükle alakalı değil. Çözünürlük sizin izleyeceğiniz görselin kalitesiyle alakalıdır. Yani çözünürlük ne kadar yüksek olursa seyredeceğiniz görselin kalitesi o denli yüksek olur. Çözünürlükle mesafe doğru orantılı gider. Çözünürlük düşükse ancak kısa mesafelerden net görüntü alabilirsiniz. Çözünürlük yükseldikçe görüntü kaliteside artar.Tabi bunda pj nin ışık gücüde önemlidir. 2metreden 100-110cm büyüklük alabilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: projekyon_uzmanı

quote:

merhaba arkadaşlar...optoma pk301 hakkında bilgisi olan var mı...özelliklerine bakılınca güzel bi makineye benziyor ama optomanın kalitesi hakkında hiç bir bilgim yok maalesef...

bu arada okul için alacağım projeksiyon cihazına kaynak yaratabildim ensonunda:)))okul için alacağımız projeksiyona eylül ayında karar verecez...Büyük ihtimalle promacto x08 olacak...

şimdiki araştırmam ise kendim için alacağım projeksiyon cihazı hakkında...maalesef okul için araştırma yaparken şu şirin makineleri görünce kendim için alasım geldi:))
    vay be...yıllar önce arkadaşım için araştırıp da kendim için aldığım Sony Walkman wm-gx674 ' üm akılma geldi...

Projeksiyon da öyle olacak galiba:))))

tamamen film izlemek amaçlı kullancağım mobil projeksiyon cihazı önerilerinizi bekliyorum..

arada kaldığım modeller ise

Acer C20
    Samsung SP-H03
    Philips PicoPix
    Optoma PK301

Model önerilerinizi ve yukarıdaki modeller hakkındaki değerli yorumlarınızı bekliyorum...
    Not: Aradığım özellikler ise bataryalı olması,harici ses çıkışının yanında dahili hoparlörünün olması ve tabiki led olması...

Tamamen film izlemek için istiyorsan bu verdiğin cihazların hepsi çözünürlükleri düşük cihazlar. Yok ben bataryalı olsun her gittiğim yerde seyredebileyim diyorsanda bunların bataryaları maksimum 45-60 dakika aralığındadır.Yani bir filmi tamamen seyredemezsin. Bence illa bataryalı almak istiyorsan panellerinin ve ışık güçlerinin biraz daha gelişmesini bekle. 1024 x 768 gerçek çözünürlük ve ışık gücündede gerçek 100 ansi lümene çıkıncaya kadar sabret hocam. Sabrım yok diyorsan kesene göre en az 1024 x768 gerçek çözünürlüğü olan LCD yada LCOS panelli bir cihaz tercih etmeni tavsiye ederim. LCOS tercih edeceksende white led değil RGB tercih etki renkler tam canlı olsun.

öncelikle cevap vererek yardımcı olduğunuz için tşk ederim..
    peki üstadım şöyle bişey sorayım size...854x480 çözünürlüklü bi cihazla, netliği iyi olacak şekilde, ne kadar büyüklükte bir görüntü elde edebilirim...
    bunu sormamın nedeni, filmlerin izleneceği oda çok küçük..perde ile cihaz arasındaki mesafe max 2m olacak...

Rica ederim önemli değil maksat yardımcı olabilmek birbirimize bu forumda. 2 metreden alabliceğiniz görüntü büyüklüğü daha önce cevaplayan arkadaşında dediği gibi projeksiyonun merceğine bağlı. Fakat aynı merceğe sahip iki farklı cihazdaki aynı mesafeden verilen görüntünün kalitesi ise projeksiyonun gerçek çözünürlüğüne bağlıdır. Merceği aynı iki cihazdan gerçek çözünürlüğü yüksek olanın görüntü kalitesi daha net olacaktır. Bu anlamda bu tip cihazlarda çözünürlük yükseldikçe görüntü kaliteside yükselecektir. Fakat projeksiyon cihazlarının teknik açıklamalarında yazan maksimum çözünürlük, desteklenen çözünürlük karşılıklarına değil gerçek çözünürlük çözünürlük karşılığına bakmak gerekir. Çünki 800 x 600 çözünürlüğe sahip bir cihaz 720p destekleyebilir, filmi seyrettirebilir fakat gerçek çözünürlüğe indirgeyerek size seyrettirir. Yani 800 x 600 çözünürlükte olan bir projeksiyondan sadece 800 x 600 görüntü alabilirsiniz. Bu nedenle alacağınız projeksiyonun gerçek çözünürlüğünün hiç olmazsa 1024 x768 olmasına dikkat edin.

• Selamlar herkese.
    Ben Kahvehane de kullanmak için Projeksiyon cihazı almayı düşünüyorum Maç yayınlarında kullanabilmek için. Limitim 1250tl civarı LCD TV alacağıma Yansıtmak daha çok mantıklı geldi bana.
    Burada bu konuda usta olan arkadaşlarımız var sanırım bilgilendirirseniz çok sevinirim çünki anladığımız bi konu değil gidip satın almaya mağazaya cihaz alıcaz diyeces iyi kötü kendilerine göre bi cihaz satmaya çalışacaklar elimde 3-4 marka model olursa fikrimiz olur.
    Şimdiden teşekkür ederim.
    Herkese eğlenceli ve bilgi dolu forumlar dilerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: caner_gs

Selamlar herkese.
    Ben Kahvehane de kullanmak için Projeksiyon cihazı almayı düşünüyorum Maç yayınlarında kullanabilmek için. Limitim 1250tl civarı LCD TV alacağıma Yansıtmak daha çok mantıklı geldi bana.
    Burada bu konuda usta olan arkadaşlarımız var sanırım bilgilendirirseniz çok sevinirim çünki anladığımız bi konu değil gidip satın almaya mağazaya cihaz alıcaz diyeces iyi kötü kendilerine göre bi cihaz satmaya çalışacaklar elimde 3-4 marka model olursa fikrimiz olur.

tozdan LCD projeksiyonlar kadar etkilenmeyen DLP teknolojisini tavsiye ederim ki kahvehanede ses de çok problem olmaz yani ev için biraz sesli makinalar 29db çok önemli değil kahve için benim önerim
    Optoma HD20 veya HD67 ama bütçeye göre hd67 daha uygun hatta burada gayet uygun fiyatı 1280*720P HD yayın destekli HDMI çıkışlı

www.istanbulbilisim.com.tr
    Optoma HD67 Projeksiyon
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/OPTOMA_HD67-PROJEKSIYON,15766.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war3z -- 6 Eylül 2011; 6:38:01 >

• quote:

Selamlar herkese.

Ben hem ev hem okulda kullanabilmek amaçlı çok araştırma yaptım. Sonunda Ledli bir ürün aldım. Bilgisayar taşıma derdinden kurtardı beni. 1024 x768 gerçek çözünürlük ve flaş bellekten her şeyi izleyebiliyorsun. Senin kahvedeki işini fazlalıkla görür. 2 yıl garantili olması senin açındanda önemli bence. Bu arada 30.000 saat led lamba ömrü var. Kahvecilikten emekli eder seni :) Promacto Pro X08 bu daha yeni model.
    www.promacto.com sitesinden daha detaylı incele istersen.

• Aydınlık dada kullanabileceğimiz yani gündüzde kullanabileceğimiz bi cihaz var mı tavsiye edebileceğiniz 1500 - 1800 tl olabilir.
    LG LED ler nasıl burada teknosa var oraya gidip bakacağım da ? Arkadaşımdada şirketleri için sunum vs. yaparız die yurtdışından getirdiği epson marka var o çok met ediyor cihazını haftasonları 1 yıldır maçları ondan izliyorum salonun duvarına yansıtıp dev gibi izliyorum çok memnunum dedi önerirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirkpitt19788

quote:

Orijinalden alıntı: mazlum_bilgin

quote:

Selamlar herkese.

Ben hem ev hem okulda kullanabilmek amaçlı çok araştırma yaptım. Sonunda Ledli bir ürün aldım. Bilgisayar taşıma derdinden kurtardı beni. 1024 x768 gerçek çözünürlük ve flaş bellekten her şeyi izleyebiliyorsun. Senin kahvedeki işini fazlalıkla görür. 2 yıl garantili olması senin açındanda önemli bence. Bu arada 30.000 saat led lamba ömrü var. Kahvecilikten emekli eder seni :) Promacto Pro X08 bu daha yeni model.
    www.promacto.com sitesinden daha detaylı incele istersen.

promacto yada lg/acer ın ledleriyle kahve ve benzeri yerlerde verim alamazsanız. zira tam karanlık yapmak lazımki kafelerde bu mümkün değil, sonuçta arada milleti çaylamanız lazım :) ya lambalı pj lere bakacaksınız (2. elde bütçeniz dahilinde çok iyi pj ler bulunabiliyor) yada 1400-1500 tl civarında 46" lcd ler var piyasada onlardan alacaksınız.
    ama led le şu anda (eğer sadece maç izlemek için kahve içinde kapatılmış bir karanlık ortamınız yoksa) müşteriyi memnun etmeniz pek mümkün değil.
    özetle, kendiniz denemeden led pj almayın, sonu hüsran olmasın

gündüz aydınlık florasanlı mekanda kullanabileceğimiz bi marka model var mı? bizim okulda gündüz aydınlıkda kullandığımız projeksiyon cihazı vs. vardı sanırım epsondu bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz cihaz var mı hiç ?

• quote:

Orijinalden alıntı: catry

Arkadaşlar Hayırlı bayramlar..

Odamda birtane küçük 37 ekran tv var sadece maç oldumu açarım haftada, ayda bir iki kere yani.
    Artık zevk almaz oldum küçücük ekran birşey anlamıyorsun, 82 ekran ikinci el ucuz yollu lcd yada plazma almaya karar verdim tam öyle bakınırken odada ki gardolap dikkatimi çekti tam karşımda, dümdüz, 120x120 bir perde koysam süper olur dedim.

Sizce hangisi daha mantıklı olur lcd mi yoksa projeksiyonmu ? projeksiyon derseniz nasıl birşey alayım, marka model ? ikinci el alsam lambanın nekadar ömrü kaldığını nasıl anlarım ?
    fazla uzatmayayım arkadaşlar sorular genelde aynıdır zaten. Dediğim gibi haftada 3 saati geçmez izleme sürem oyüzden pahalı modeller önermeyin lütfen bütçem kısıtlı ucuz yollu beni tatmin edecek birşey arıyorum.

şimdiden teşekkürederim herkese.

Arkadaşlar başka önerisi olan yokmu ucuz birşey arıyorum ikincielde olur.

• quote:

Aydınlık dada kullanabileceğimiz yani gündüzde kullanabileceğimiz bi cihaz var mı tavsiye edebileceğiniz 1500 - 1800 tl olabilir.
    LG LED ler nasıl burada teknosa var oraya gidip bakacağım da ? Arkadaşımdada şirketleri için sunum vs. yaparız die yurtdışından getirdiği epson marka var o çok met ediyor cihazını haftasonları 1 yıldır maçları ondan izliyorum salonun duvarına yansıtıp dev gibi izliyorum çok memnunum dedi önerirmisiniz?

Kullanacağınız yere göre değişir projeksiyon cihazları. Aydınlıkta kullanmak istiyorsanız lümeni yüksek cihazlar tercih etmelisiniz. Fakat aydınlıkta ne seyretmek istediğinize bağlı bu birazda. Film seyretmek istiyorsanız olmaz. 1200-1600 lümen aralığı LCD yada LCOS tavsiye ederim film seyretmek için size. Yok aydınlıkta sunum yapacağım fakat renklerde çok iyi çıksın istiyorsanız 3000 lümen ve üstü DLP tercih etmenizi tavsiye ederim. Yani kullanacağınız alana göre değişir cihazın özellikleri. Hangi cihazı alırsanız alın gerçek çözünürlüğüne dikkat edin. En az 1024 x 768 olsun.

• Zekiz, Sizinle bir alakası yoktu. Klima bölümünde birisine haddini bildireyim demiştim. Neyse.

Epson'un 1280x800 modelleri de sinema cihazı sayılmazlar. Bunlar geniş ekran ofis cihazı olarak yapılan modellerin elde kalmasın düşüncesiyle sinema için optimize edilmesiyle oluşmuşlardır. Zaten sinema formatı 1280x720'dir, 800 değildir. Artık 720p kategorisi tamamlandı. Devir full hd devri. İkinci el çok az kullanılmış full hd cihazlar forumda ve piyasada 1500'tl ye kadar düşen fiyatlarıyla garantileriyle beraber sunuluyor zaman zaman.
  • Ygt07, ne zamandan beri sinema cihazlarıyla ilgilisin de buraya sataşmaya geldin. Mesajlarımı takip edip sataşmaya geliyorsun evvelce ceza almış olmana rağmen. Kimin hasta olduğunu herkes görmeli. İyice komik oluyorsun. Forumun sana iyi bir ceza vermesi lazım. Bela olmaya çalışma.
  • Benq MS510 DLP Projeksiyon 819 TL

sınıflarda sunum için bu uygunmu?görüşlerinizi bekliyorum.
    önerebileceğiniz başka ürünlerde olabilir.fiyat en fazla 1000 tl . teşekkür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eylul916 -- 6 Eylül 2011; 23:47:49 >

• promacto x08 bugün perpadan aldım, 875/12 taksit oldu, cihaz kaliteli görünüyor, ofiste denedik, işimi görecek gibi göründü, evde arada sırada tv izleyeceğim, sınıfta ders anlatıcam, ofiste sunum yapıcam, bir sürü şey yapmayı planlıyorum, ofiste kesin sorun çıkmaz, evde tv de loş ışıkta da işimi görür, sınıfta zurnanın zırt dediği yer olur gibime geliyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: amdfanatic

promacto x08 bugün perpadan aldım, 875/12 taksit oldu, cihaz kaliteli görünüyor, ofiste denedik, işimi görecek gibi göründü, evde arada sırada tv izleyeceğim, sınıfta ders anlatıcam, ofiste sunum yapıcam, bir sürü şey yapmayı planlıyorum, ofiste kesin sorun çıkmaz, evde tv de loş ışıkta da işimi görür, sınıfta zurnanın zırt dediği yer olur gibime geliyor:)

sınıflarda kullanım için led mi iyi dlp mi?

promacto x08?

Benq MS510 DLP?
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Projeksiyon%20Cihaz%C4%B1/lg-lg-hx301g-lg-hx301g-led-projektor-300-ansi-,xga(1024x768),2000:1,30.000-saat-lamba-omru/productdetails.aspx?I_ID=45662

şu an fiyatı çok iyi değil mi?

LG HX301G LED PROJEKTÖR 1.190 tl. world'e 6 taksit. yemin ederim yarın world kart çıkartmak geliyor içimden ama bir günde vermiyorlar ki kartı.. kaçırdık güzelim indirimleri.

• Ben hepinizin ne demek istediğini anladım benim istediğim şekilde olması için mecbur TV almak zorundayız. Peki karanlık yada loş ortamda kapkaranlık olmayacak standart maç izleten yerler gibi deyim o tür yer için hdmi olan mümkünse uygun fiyatlı 1000tl civarı ne tavsiyede bulunabilirsiniz? LED olanlar nasıl ? Ben daha çok müşteriler oyun oynadıkları için ortam aydınlık olmak zorunda oluyor onun için sölemiştim eğer böle bi imkanımız varsa lcd tv alacağımıza pro. cihaz alalım diye sordum sizlere ama o teknoloji hala gelişmemiş yada çok pahalıya gelir sanırım anladığım. Bana ayrı bölümde maç izleteceğim cihaz en uygun hangisini tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylul916

Benq MS510 DLP Projeksiyon 819 TL

sınıflarda sunum için bu uygunmu?görüşlerinizi bekliyorum.
    önerebileceğiniz başka ürünlerde olabilir.fiyat en fazla 1000 tl . teşekkür.

sınıfta kullanacaksanız cozunurlugu 1024x768 olan bir cihaz almanızda fayda var. pixeller arası mesafe ne kadar dar olursa sunumlarınız o kadar net olur. yani 800x600 cozunurlukteki bir cihazda harflerin köşeleri kırık kırık olur.

• Mart 2011 de aldigim Epson EB-S 72 cihazimi, 180x180 storlu perde ve next kablosuz ses goruntu aktarim cihaziyla birlikte satmaya karar verdim. Projeksiyon cihazimin lambasi sadece 55 saatttedir. Hafta sonlari 1-2 film izlemek icin kullandim. Herhangi bir arizasi cizigi darbesi falan yoktur. Satma sebebim dahili mkv oynaticisi olan promactolardan almayi dusunuyorum, zira pc mi bir salona bir odama tasimak sıktı...Fiyat: 800Tl. Pazarlik ve takas kesinlikle dusunmuyorum. Ayri ayrida satmayacagim. Birde istanbul ici elden teslimat tercihimdir cunku projeksiyon cihazlari hassas aletler kargolanma esnasinda zarar gorebilirler.
  • quote:

quote:

promacto x08 bugün perpadan aldım, 875/12 taksit oldu, cihaz kaliteli görünüyor, ofiste denedik, işimi görecek gibi göründü, evde arada sırada tv izleyeceğim, sınıfta ders anlatıcam, ofiste sunum yapıcam, bir sürü şey yapmayı planlıyorum, ofiste kesin sorun çıkmaz, evde tv de loş ışıkta da işimi görür, sınıfta zurnanın zırt dediği yer olur gibime geliyor:)

promacto x08?

Benq MS510 DLP?

ne tesadüftür ki bende dün benq ms510, ardından onun kablosuz modeli olan benq ms614 ile devam etmiştim, ikisinde de hdmi var, 3d olayı var, 800x600 cihazlar, 5000-6000 saat lamba ömürleri var, benim içinde promacto açıkçası zor bir karar oldu...

sınıfın hakkı bence büyük cihazlardır ama ben yeni taşınacağım evime tv de alacaktım, iki işimi beraber halletmek istedim, lamba ömürleri sebebiyle diğer cihazlara yanaşmadım, bir de projeksiyon tecrübeli bir arkadaş led harici cihazların başta iyi gösterdiğini sonra zamanla kalitenin düştüğünü söyledi, lamba değişse de eski performansına ulaşmayabilir dedi, ayrıca sınıfta da her zaman gösterim yapmıyoruz, bence yerinde deneyip alın, ya da bizim yorumlarımızı bekleyin :)

dün gece evde epey loş bir ışıkta standart görüntü modlarını kullanarak yaklaşık 2.5 m'den duvara yansıttım, uzun fotografçı tripodu kullandım, görüntünün boyutunda sorun yoktu, renkler laptop ekranınındaki gibi canlı parlak değildi, çok da sinir bozucu kalitesiz değildi, bu ilk günkü denemeydi, kullandıkça yorumlara devam ederim, küçük, hafif, taşınabilir görünsede bir sürü de kablosu var:) güç kablosu ve bağlantı kablosunu yanınızda taşımak zorundasınız ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 7 Eylül 2011; 11:45:06 >

• quote:

quote:

quote:

promacto x08?

Benq MS510 DLP?

ne tesadüftür ki bende dün benq ms510, ardından onun kablosuz modeli olan benq ms614 ile devam etmiştim, ikisinde de hdmi var, 3d olayı var, 800x600 cihazlar, 5000-6000 saat lamba ömürleri var, benim içinde promacto açıkçası zor bir karar oldu...

sınıfın hakkı bence büyük cihazlardır ama ben yeni taşınacağım evime tv de alacaktım, iki işimi beraber halletmek istedim, lamba ömürleri sebebiyle diğer cihazlara yanaşmadım, bir de projeksiyon tecrübeli bir arkadaş led harici cihazların başta iyi gösterdiğini sonra zamanla kalitenin düştüğünü söyledi, lamba değişse de eski performansına ulaşmayabilir dedi, ayrıca sınıfta da her zaman gösterim yapmıyoruz, bence yerinde deneyip alın, ya da bizim yorumlarımızı bekleyin :)

dün gece evde epey loş bir ışıkta standart görüntü modlarını kullanarak yaklaşık 2.5 m'den duvara yansıttım, uzun fotografçı tripodu kullandım, görüntünün boyutunda sorun yoktu, renkler laptop ekranınındaki gibi canlı parlak değildi, çok da sinir bozucu kalitesiz değildi, bu ilk günkü denemeydi, kullandıkça yorumlara devam ederim, küçük, hafif, taşınabilir görünsede bir sürü de kablosu var:) güç kablosu ve bağlantı kablosunu yanınızda taşımak zorundasınız ...

Merhaba, Laptoptan herhangi bir projeksiyon cihazına görüntü aktarırken her iki cihazında aynı çözünürlükte olmasına dikkat ediniz. Laptopunuzun ekran çözünürlüğünü projeksiyon cihazının ekran çözünürlüğüyle aynı olmasına dikkat ediniz. Akatarım kablosunun kalitesi ve aktarım bizzat kendisi (kablonun kalitesine bağlı olarak) % 10-25 aralığında renk kaybına yol açabilir. Bu nedenle Film seyrederken projeksiyonlarınızdan daha canlı renkler almak istiyorsanız DVD oynatıcılardan yada bazı projeksiyonların kendi içlerinde bulunan media player dan direk seyretmeyi tercih ediniz. Bu tercih renklerin daha canlı olmalarını sağlayacaktır.
    Bende sizin gibi geçen ay Promactonun yeni modelini deeneyerek 12 ay taksitle 875 TL ye almıştım. Ben seyyahatlerimde bazende sunumda kullanıyorum. Benim işimi yeterli şekilde görüyor. Hatta gittiğim yerlerdeki insanlar bile şaşırıp almak isteyenler çıktı :) Bizim gibi seyyahat eden insanlar açısından ve pratik sunum sunduğundan çok isabetli. Flaş belleğe yükledim ben her şeyi, gittiğim her yerde 10 dakikada her şeyi bitiriyorum. Benim için en önemli avantajı bilgisayar taşıma yükünden beni kurtarması oldu :)
    Evimdede daha üst düzey bir pj kullanıyorum sadece film seyretmek istediğim zamanlar. 1200 ansilümen LCD full HD. Bana aldığımda yaklaşık 3500 dolara maal olmuştu. Promacto 12 ay vadeli 875 tl yaklaşık 500 dolar KDV dahil falan yapıyor. Dolayısı ile birbirleriyle mukayse etmiyorum. Segment ve işlevleri farklı. Benim LCD 7 kg civarı, promacto 495 gram. Yani2 sinin kullanım alanları farklı. Promacto yanınızda taşıyabileceğiniz,ofisinizde kullanabileceğiniz, size pratiklik kazandıran sıkıştığınızda ortamı loşlaştırarak filmde izleyebilceğiniz bir cihaz işte. Ben yine iddia ediyorum. Bu firma eğer bu panelin ansilümenini gerçek 500 ansilümene çıkartabilirse, diğer bütün cihazların pazar ömürlerini bitirir.
    Bende sizin gibi denedikçe ve kullandıkça tecrübelerimi aktarmaya devam edeceğim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi projekyon_uzmanı -- 7 Eylül 2011; 13:55:47 >

• 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.