Şimdi Ara

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.736
Cevap
26
Favori
529.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu da epson eb-s72 ile 2x2 perdede bad company 2 keyfi... :-)

Ozan Cengiz Aydınyoutube
    Epson Eb-s72 bad company 2
    http://www.youtube.com/watch?v=xb7c31cssJk&feature=youtube_gdata_player

• quote:

Orijinalden alıntı: enerji78

quote:

Merhaba,

Arkadaşımın evine projeksyion kuracağız fakat piyasada Epson TW700 bulamıyorum.
    Kendim TW700'den çok memnunum. TW700 ayarında önerebileceğiniz başka bir cihaz var mıdır?

Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

Yok mu bilgi yardımcı olabilecek olan?

Teşekkürler.

Ona en yakın Panasonic PT-AX200 olabilir. Fakat bulabilir misin bilmiyorum.
    Daha alt segmentte Optoma HD66 - HD67 leri inceleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun

quote:

quote:

Merhaba,

Arkadaşımın evine projeksyion kuracağız fakat piyasada Epson TW700 bulamıyorum.
    Kendim TW700'den çok memnunum. TW700 ayarında önerebileceğiniz başka bir cihaz var mıdır?

Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

Yok mu bilgi yardımcı olabilecek olan?

Teşekkürler.

Ona en yakın Panasonic PT-AX200 olabilir. Fakat bulabilir misin bilmiyorum.
    Daha alt segmentte Optoma HD66 - HD67 leri inceleyebilirsiniz.

Bilgi için teşekkürler. AX-200 'de arıyorum fakat onuda bulamadım.
    Aramaya devam o zaman.:)

• Merhabalar ,

Bu projektör işlerinden hiç anlamam vede açıkçası hiçte şimdiye kadar almak için düşünmedim.Fakat şirketimizde toplantı salonunda bulunan projektörün miladı doldu ve yenisi gerekiyor.Düzgün birşey istiyorlar.Işıklı ortamdada güzel gözükmesi iyi olur.Ayrıca buna birde perdesi gerekiyormuş.Önerebileceğiniz var mıdır?SAyfaları göz gezdiremedim şirkette olduğum için ama varsa aklına şu olabilir diyeceğiniz güzel olur benim için.

Ekleme : wireless özelliği olması gerekiyor.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reLo -- 24 Mart 2011; 14:20:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reLo

Merhabalar ,

Bu projektör işlerinden hiç anlamam vede açıkçası hiçte şimdiye kadar almak için düşünmedim.Fakat şirketimizde toplantı salonunda bulunan projektörün miladı doldu ve yenisi gerekiyor.Düzgün birşey istiyorlar.Işıklı ortamdada güzel gözükmesi iyi olur.Ayrıca buna birde perdesi gerekiyormuş.Önerebileceğiniz var mıdır?SAyfaları göz gezdiremedim şirkette olduğum için ama varsa aklına şu olabilir diyeceğiniz güzel olur benim için.

Teşekkürler.

Casio nun LED projeksiyonlarından wifi lı olanları inceleyebilirsiniz. Fakat projeksiyona wifi ile hareketli goruntu aktarmayı düşünüyorsanız onu onutun.
    zaten şirketinizde projeksiyon kullanıyormussunuz. perdesiz mi kullandırnız? bunca zamandır kullandıysanız perde masrafına girmeyin.

• Arkadaslar LG HX301G nasil projeksiyondur? kullanan veya bilgisi olan varmi iyimidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun

quote:

Orijinalden alıntı: reLo

Merhabalar ,

Teşekkürler.

Casio nun LED projeksiyonlarından wifi lı olanları inceleyebilirsiniz. Fakat projeksiyona wifi ile hareketli goruntu aktarmayı düşünüyorsanız onu onutun.
    zaten şirketinizde projeksiyon kullanıyormussunuz. perdesiz mi kullandırnız? bunca zamandır kullandıysanız perde masrafına girmeyin.

Kusurta bakmayın mesajınıza yeni cevap yazabiliyorum.Perdeli kullanıyoruz ama oda haliyle eskidi yeni bir tane istiyorlar.Wifi ile hareketli görüntü düşünülmüyor.Genelde gelen müşterilerlimize ürün tanıtımı vb konularda slideshow'lar yapılıyor. Perde'de alıcam şimdi onu araştırıyordum.Onunda duvara asmalı olanlarından alıcam.Aklınızda marka var mıdır?

Son olarakta buraya yazarken Acer P1200İ modeli vardı wi-fi özellikli.Bunların performansı nasıldır biliyor musunuz?Teşekkürler.

• HX301G kullanıyorum.

Arkadaşlar bugün ses sistemi almak için vatan bilgisayara gittim. Logitect 5.1 Z-5500 alacaktım ancak görevli arkadaşın dediğine göre bunu projektöre bağlarsam aux girişinden 5.1 ses alamazmışım.. Bende bunu duyunca biraz daha bekleyeyim ve sizlere sorayım dedim.. Bilgisi olan varmı acaba ?

ancak home theatre ses sisteminden Hdmi dan hem ses hem görüntü alarak bağlarsam Dolby Digital sese ulaşabiliyorum. Ancak home theathre ların usb okuyucuları .MKV okumadığı için yanlızca bluray disc kullanırsanız bu ses kalitesine ulaşmış oalcaksınız.. Bu durum tabi can sıkıcı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyhes

HX301G kullanıyorum.

Arkadaşlar bugün ses sistemi almak için vatan bilgisayara gittim. Logitect 5.1 Z-5500 alacaktım ancak görevli arkadaşın dediğine göre bunu projektöre bağlarsam aux girişinden 5.1 ses alamazmışım.. Bende bunu duyunca biraz daha bekleyeyim ve sizlere sorayım dedim.. Bilgisi olan varmı acaba ?

ancak home theatre ses sisteminden Hdmi dan hem ses hem görüntü alarak bağlarsam Dolby Digital sese ulaşabiliyorum. Ancak home theathre ların usb okuyucuları .MKV okumadığı için yanlızca bluray disc kullanırsanız bu ses kalitesine ulaşmış oalcaksınız.. Bu durum tabi can sıkıcı...

Hocam HX301G almayi planliyorum.kendi odamda kullanicagim.nasil tavsiye edermisiniz? biraz bilgi verebilirmisiniz
  • Uygun fiyatlı AVR setleri satılıyor kampanyalı..
    Bir tane de Media Player alırsınız WD Live gibi birşey..
    Oldu bitti

quote:

HX301G kullanıyorum.

• okul için uygun fiyatlı projeksiyon kullanışlı bir şey arıyorum yardımcı olur musunuz?700Tl ye kadar
  • ya arkadaşlar şu linkteki cihaz nasıl bir yorum yapar mısınız? bir de çinden veya linkini gönderdiğim siteden projeksiyon cihazı almak mantıklı mı? şimdiden çok teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyunbitti

ya arkadaşlar şu linkteki cihaz nasıl bir yorum yapar mısınız? bir de çinden veya linkini gönderdiğim siteden projeksiyon cihazı almak mantıklı mı? şimdiden çok teşekkür ederim.

Native Resolution: 640 x 480 (VGA)

çözünürlük kötü..

• aynı sitede çözünürlüğü iyi olanlar da var. bir bakayım :)
  • bir de bu var:

amacım kaliteli film izleyebileceğim bir cihaz...
  • Arkadaşlar okulda bir Sony projeksiyon elime geçti (VPL-es2), fişe takıyorum standby ışığı yanıyor fakat on tuşuna basınca hiçbişey yapmıyor.
    Daha önce bir arkadaş 3-4 yıl kullanmıştı bunu, lamba ömrü bitme ihtimali üzerine lambasını çıkarıp avometre ile ölçtüm eğer normal lamba gibi ölçülüyosa (yani uçlarının iletkenliği) uçları kopuk.
    Gelelim sorulara:
    1) Başka şekil nasıl ölçerim ya da sağlam olup olmadığını nasıl anlarım?
    2) Lamba bitmişse orjinal lamba alma ihtimalimiz yok (malum Sony lambaları 800 civarında) başka ucuz yollu lamba temin etme ihtimali varmı? (yenileme ya da muadil gibi)

Projeksiyon bu:
    www.istanbulbilisim.com.tr
    Sony VPL-ES2 LCD Projeksiyon
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/SONY_VPL-ES2-LCD-PROJEKSIYON,1279.html

• Selamlar...
    Projection bağlantı kablolarını check edin..Makina sanırım protection modunda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rgokdemir

Uygun fiyatlı AVR setleri satılıyor kampanyalı..
    Bir tane de Media Player alırsınız WD Live gibi birşey..
    Oldu bitti

quote:

HX301G kullanıyorum.

kardeşim sağolasın bilgi için. Evet biraz araştırdım aynen senin dediğin gibi media player alıp, görüntüyü hdmi dan projeksiyona... seside gene media playerdan anfiye bağladımmı olay çözülecek. Ancak 200 tl den ucuz olan media playerlar 1080p lerde takılmalar yapıyormuş. Örn; Dark.. bilmemne gibi garip markalı ürünler.. 200 Tl ve üzeride ürünleride zaten projeksiyonum usbden .kv oynatma görevini başarıyla yaparken ekstradan satın almak koyuyor adama :)

kısacası bu projeksiyonun kendi usb girişinden .mkv film izlerken 5.1 dolby digital sesi nasıl alırım? anfiyi hangi kabloyla projeksiyona bağlamalıyım?
    projeksiyonun girişleri; RGB - sarı video - stereo ses ve hdmi..

• quote:

Orijinalden alıntı: cohenne

Selamlar...
    Projection bağlantı kablolarını check edin..Makina sanırım protection modunda...

On tuşuna 10 saniye basınca açıldı, lambanın ölmemiş olmasına çok sevindim, durup duruken sınıfıma bir projeksiyon temin etmiş oldum.
    Tek sorun kumandası, acaba bunlara uyumlu muadil kumanda falan var mıdır, ya da akıllı kumandalar çalıştırır mı?
  • Eğer hem sunum yapmak, hemde evinizde film izlemek istiyorsanız, Şu anda LED li LCOS teknolojide doğal çözünürlüğü 1024 x 768 olan Promacto dan başka bir ürün yoktur.Led li olup DLP olanlarda vardır. Fakat film seyretmek te istiyorsanız gözlerinizin rahatı için LCOS tercih etmelisiniz.
    Üzerinde 32 GB destekleyen SD kart girişi, USB flah bellek yada sabit disk kullanabilme olanağı, AV ve VGA bağlntısı ile TV seyretme , bilgisayara bağlanma ve HDMI girişi ilede yüksek çözünürlüklü film seyretme olanağına sahip olursunuz.
    www.promacto.com
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.