Şimdi Ara

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.735
Cevap
26
Favori
525.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ChordSolo

arkadaşlar siparişini verdiğim Optoma cihaz az önce geldi.işin güzel tarafı siparişten tam 1 gün sonra elime ulaştı
    heyecanla açıp işyerinde bilgisayarıma bağladığımda kullanım amacıma göre çok doğru bir seçim yaptığımı anladım.
    duvara yansıtmama rağmen oldukça iyi bir görüntü aldım.cihaz bir a4 kağıdı boyutundan daha küçük ve sizi hiç rahatsız etmeyen bir fan sesi var.kullanımı oldukça kolay.çantası olmadığı için laptopumun çantasına yerleştirdim şimdilik.
    ancak içinden Türkçe kullanım kılavuzu çıkmadı.benim için problem değil ama önemli de olabilir.bir vga kablosu,bir usb kablosu,kumanda diğer paket içeriği.
    hepsiburada nın cihazla beraber gelen Cd rafı ise projeksiyon cihazı için "kelalaka" bir promosyon olmuş doğrusu
    henüz dvd,tv denemem olmadı.akşam birkaç fotoğraf çekip koymayı düşünüyorum...
    ama ilk izlenimlerim benim pozisyonumda ucuz ve kaliteli bir cihaz almak istiyorsanız mutlaka bir göz atın...
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=15530&productid=ofisopep720

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanmanı dilerim :) dediğin gibi uygun bi zamanında resim ekleyip koyabilirsen bizde fikir sahibi olursak sevinirim.teşekkürler şimdiden.

• Hayırlı olsun,
    ilk fırsatta urunun ozellikşerini kurcalamanızı ve fotoları koymanızı diliyorum.
    Ozellikle kontrast gecisleri yuksek sahnelerdeki fotoları (siyah-beyaz gibi) ve 16:9 modundaki perf. merak ediyorum.
    Orj. bir dvd koydugunuzda, projektoru 16:9 moduna alınca goruntude kayıp yada alttan ustten basıklık olucak mı erak ediyorum.
  • Herkeze mrb öncelikle 6 sayfadaki herbir msj okudum bütün orta sınıf LCD cihazlar yaklaşık aynı şeyler söyleniyor ben kendi derdimi şöyle acayım şimdi 2 tane salonum var yaklaşık seyretme mesafem 4.5 5 metre olucak her 2 salonda da seyredicem.şöyle bir ikilemde kaldım (SONY VPL-AW15 LCD.(PANASONIC PT-AX200 LCD) yanlız odamın birinde hafif cap var koymayı düşündügüm yerde nasıl bir sorun teşkil eder birde gercekten ya (SONY VPL-AW15 LCD.(PANASONIC PT-AX200 LCD) bu bundan üstündür diye bişey cıkaramadım fiyatları yaklaşık aynı ? söyle söyliyim cok divx filim seyrediyorum alt yazılı ama HDMI baglantı yapıcam Arkadaşlar hangisi alıyım son bir haftam kaldı bende artık araştırmaktan yoruldum şimdiden herkeze Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ringeril

Herkeze mrb öncelikle 6 sayfadaki herbir msj okudum bütün orta sınıf LCD cihazlar yaklaşık aynı şeyler söyleniyor ben kendi derdimi şöyle acayım şimdi 2 tane salonum var yaklaşık seyretme mesafem 4.5 5 metre olucak her 2 salonda da seyredicem.şöyle bir ikilemde kaldım (SONY VPL-AW15 LCD.(PANASONIC PT-AX200 LCD) yanlız odamın birinde hafif cap var koymayı düşündügüm yerde nasıl bir sorun teşkil eder birde gercekten ya (SONY VPL-AW15 LCD.(PANASONIC PT-AX200 LCD) bu bundan üstündür diye bişey cıkaramadım fiyatları yaklaşık aynı ? söyle söyliyim cok divx filim seyrediyorum alt yazılı ama HDMI baglantı yapıcam Arkadaşlar hangisi alıyım son bir haftam kaldı bende artık araştırmaktan yoruldum şimdiden herkeze Teşekkürler...

Kullanmayi dusundugunuz mesafeden AW15 in parlakligi dusuk oldugu icin goruntude sorun olabilir. AX200 un parlakligi daha yuksek oldugundan dolayi sizin icin daha uygun olackatir. Aksi halde ortami karartmaniz gerekir. Ayrica bu modelde 2 tane HDMI girisi var.

• quote:

Orjinalden alıntı: lvnt68

sn illegal, cumhurak, bilgeolun ve aw15/10 sahibi olan diğer arkadaşlar aw15 le ilgili yurt dışında bir kaç kişi yeşil shadig(gölgelenme) den söz ediyor. dediklerine göre karanlık sahnelerde ekranın bir köşesinde çok hafif yeşil gölgelenme oluyormuş. siz böyle bir şey fark ettinizmi. alıcı gözle kontrol edermisiniz. varsa ne derece can sıkıcı, önemsiz zor fark edilen bir şeymi. veya hiç yokmu. olan varsa, yine de bu cihazı almamı tavsiye edermisiniz.

sevgili lvnt68

ben aw10 kullanıyorum ve dediğin probleme özellikle dikkat etmeme rağmen rastlamadım. bence başarılı bir cihaz, tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgeolun

quote:

Herkeze mrb öncelikle 6 sayfadaki herbir msj okudum bütün orta sınıf LCD cihazlar yaklaşık aynı şeyler söyleniyor ben kendi derdimi şöyle acayım şimdi 2 tane salonum var yaklaşık seyretme mesafem 4.5 5 metre olucak her 2 salonda da seyredicem.şöyle bir ikilemde kaldım (SONY VPL-AW15 LCD.(PANASONIC PT-AX200 LCD) yanlız odamın birinde hafif cap var koymayı düşündügüm yerde nasıl bir sorun teşkil eder birde gercekten ya (SONY VPL-AW15 LCD.(PANASONIC PT-AX200 LCD) bu bundan üstündür diye bişey cıkaramadım fiyatları yaklaşık aynı ? söyle söyliyim cok divx filim seyrediyorum alt yazılı ama HDMI baglantı yapıcam Arkadaşlar hangisi alıyım son bir haftam kaldı bende artık araştırmaktan yoruldum şimdiden herkeze Teşekkürler...

Kullanmayi dusundugunuz mesafeden AW15 in parlakligi dusuk oldugu icin goruntude sorun olabilir. AX200 un parlakligi daha yuksek oldugundan dolayi sizin icin daha uygun olackatir. Aksi halde ortami karartmaniz gerekir. Ayrica bu modelde 2 tane HDMI girisi var.

mrb bilgeolun. incelediğiniz SONY VPL-VW50 hakkında açıklama yapabilirmisin ?? yada şöyle sorayım ? AW15 ( sadece blu-ray ve dvd film için ) yeterli olurmu ?? yoksa SONY VPL-VW50 fiyat düşüşünü beklemek mi mantıklı olur ?? izleme mesafem 4 ile 8 m arası sadece karanlıkta. teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak reis -- 9 Şubat 2008; 13:38:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: burak reis

quote:

quote:

mrb bilgeolun. incelediğiniz SONY VPL-VW50 hakkında açıklama yapabilirmisin ?? yada şöyle sorayım ? AW15 ( sadece blu-ray ve dvd film için ) yeterli olurmu ?? yoksa SONY VPL-VW50 fiyat düşüşünü beklemek mi mantıklı olur ?? izleme mesafem 4 ile 8 m arası sadece karanlıkta. teşekkürler .

Bluray icin AW15 modeli cok mantikli olmaz. Bence direkt Full HD bir projeksiyon cihazi alirsaniz cok daha iyi olur. VW50 cok pahali. Perofrmans olarak AE2000 cok daha iyi. Bir de Sanyo PLV-Z2000 cikti. Henuz gorme imkanim olmadi.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: burak reis

quote:

quote:

Bluray icin AW15 modeli cok mantikli olmaz. Bence direkt Full HD bir projeksiyon cihazi alirsaniz cok daha iyi olur. VW50 cok pahali. Perofrmans olarak AE2000 cok daha iyi. Bir de Sanyo PLV-Z2000 cikti. Henuz gorme imkanim olmadi.

cevap için teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: nicknick

Hayırlı olsun,
    ilk fırsatta urunun ozellikşerini kurcalamanızı ve fotoları koymanızı diliyorum.
    Ozellikle kontrast gecisleri yuksek sahnelerdeki fotoları (siyah-beyaz gibi) ve 16:9 modundaki perf. merak ediyorum.
    Orj. bir dvd koydugunuzda, projektoru 16:9 moduna alınca goruntude kayıp yada alttan ustten basıklık olucak mı erak ediyorum.

dostum 16:9 da görüntüde kayıp yok ama alttan üsten basılıyor
  • Merhaba,
    Baglantı konusnda yardımınız isteyeceğim,
    PANASONIC PT-AX100 aldım salona şu şekilde krumak istiyorum
    TV + receiver + ses sistemi + PS 3 ve karşısına da projeksiyonu kurmak istiyorum; bazen tv den bazen de projeksiyon dan yararlanmak istediğim için hepsini nasıl hangi kablo ile kurmam gerekiyor yardımcı olabilirmsiniz.
    *TV + receiver + ses sistemi + PS 3 (bu 4 u alt alta duruyor karşı duvara da projeksiyonu kurmayı planlıyorum)ile projeksiyon arasında yaklaşık 7-8 m kablo döşemek gerekiyor.
    Bu hafta kurulumu yapacagım yardımcı olurmusunuz.
  • Pekala Okitay,

O hepsiburada sitesinden düşündüğün 720 modelinde DVI girişinin(adaptörle HDMI da oluyormuş) mevcut olduğunu söyleyeyim ! Ist. Bil'de zaten bunlardan yok, evvelce ben sormuştum adamlara.

Elindeki bütçe ile (ayrıca perde için de para ayırman gerektiğini düşünüyorum) en iyi alternatif bu OPtoma 720 modelidir hepsiburada'da satılan. Artan parayla da bir tane kaliteli Procolor vb. iyi marka bir perde alabilirsiniz. Ayrıca bu cihazın sanırım Tr'de tek olan bir de RGBSCART-VGa adaptörü var. Yalnız bu adaptörü Istanbul Beşiktaş'taki yetkili OPTOMA distribütörü Visiovox firmasından isteyeceksiniz.

LCD düşünüyorsan da en iyi alternatif yine o hepsiburada sitesindeki NEC VT59 (1500 ansilümen 1024x768). Ucuzluğuna bakıp "ucuz bir şey" sanma çok kalitelidir NEC ! Ayrıca bulabilirsen bu cihazda uygun adaptör kablo ile Scart-vga destekliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: sry2002

Merhaba,
    Baglantı konusnda yardımınız isteyeceğim,
    PANASONIC PT-AX100 aldım salona şu şekilde krumak istiyorum
    TV + receiver + ses sistemi + PS 3 ve karşısına da projeksiyonu kurmak istiyorum; bazen tv den bazen de projeksiyon dan yararlanmak istediğim için hepsini nasıl hangi kablo ile kurmam gerekiyor yardımcı olabilirmsiniz.
    *TV + receiver + ses sistemi + PS 3 (bu 4 u alt alta duruyor karşı duvara da projeksiyonu kurmayı planlıyorum)ile projeksiyon arasında yaklaşık 7-8 m kablo döşemek gerekiyor.
    Bu hafta kurulumu yapacagım yardımcı olurmusunuz.

PS3 icin HDMI kablo, Receiver icin icin de altin uclu kompozit kablo yeterli olacaktir. Ses sistemini projeksiyon cihazina baglayamazsiniz. Dolayisiyle receivere baglamaniz gerekmektedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr_Thunder

Pekala Okitay,

LCD düşünüyorsan da en iyi alternatif yine o hepsiburada sitesindeki NEC VT59 (1500 ansilümen 1024x768). Ucuzluğuna bakıp "ucuz bir şey" sanma çok kalitelidir NEC ! Ayrıca bulabilirsen bu cihazda uygun adaptör kablo ile Scart-vga destekliyor.

Bildigim kadariyla NEC VT59 1600 Ansi Lumen. Ayrica bu cihaza 459€+KDV verilmez.
    2000 ansi 1024x768 cozunurluklu Sanyo PLC-XW55 modeli cok daha ucuza satiliyor..
  • Bende yazılanları okudum fakat projeksiyon üzerine ilk defa bişeyler okumamdan dolayısıyla kafam bulandı epey.
    Projeksiyon seçimi yaparken kriterim ışığı tamamen kesemeyeceğim durumda bile kalitesinden çok fazla ödün vermeyen, daha çok notebook üzerinden yada PC üzerinden DVD - DivX izlemek için kullanmak üzere kullanmak istiyorum fakat kafam karıştı epey. Tavsiye edebileceğiniz modeller hangileri en azından onların üzerinde durayım? Çnk bu şekilde kendimi okyanusun içinde hazine arıyor gibi hissediyorum. Teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Austin powers

Bende yazılanları okudum fakat projeksiyon üzerine ilk defa bişeyler okumamdan dolayısıyla kafam bulandı epey.
    Projeksiyon seçimi yaparken kriterim ışığı tamamen kesemeyeceğim durumda bile kalitesinden çok fazla ödün vermeyen, daha çok notebook üzerinden yada PC üzerinden DVD - DivX izlemek için kullanmak üzere kullanmak istiyorum fakat kafam karıştı epey. Tavsiye edebileceğiniz modeller hangileri en azından onların üzerinde durayım? Çnk bu şekilde kendimi okyanusun içinde hazine arıyor gibi hissediyorum. Teşekkürler..

HDMI cikisiniz varsa AX100 modelini kullanabilirsiniz. Yoksa D-sub tan goruntu alirsiniz.
  • dostum ortadan dalmış gibi olacağım ama,
    patronumuza VPL-VW40 aldık muhteşem cihaz, bu cihaza gain li perde tavsiye eder misin yoksa normal iyi kalite yeterli olur mu ?
    quote:

quote:

Bende yazılanları okudum fakat projeksiyon üzerine ilk defa bişeyler okumamdan dolayısıyla kafam bulandı epey.

HDMI cikisiniz varsa AX100 modelini kullanabilirsiniz. Yoksa D-sub tan goruntu alirsiniz.

• Medium perdeleri biliyorum. Oldukca kaliteli. Bu arada gule gule kullanin.. Bu model cok yeni. ne kadar odediniz?
    quote:

Orjinalden alıntı: Thai-Fun

dostum ortadan dalmış gibi olacağım ama,
    patronumuza VPL-VW40 aldık muhteşem cihaz, bu cihaza gain li perde tavsiye eder misin yoksa normal iyi kalite yeterli olur mu ?
    quote:

quote:

• quote:

quote:

Notebook'un spec lerine baktığımda (dell inspiron 9400) bu yuvaların varlığını görüyorum:
    VGA out 1 adet
    S-Video TV-out 1 adet
    DVI Port 1 adet DVI

Bahsettiğiniz HDMI ve D-sub nedir bilmediğim için bişi diyemedim malesef. AX100 ise panasonic dimi?

• d sub ile vga aynı şey hocam
    hedef cihazda HDMI bağlamak için laptopunuzdaki DVI çıkışını DVI to HDMI kablo kullanarak kullanabilirsiniz.
    bunların ne olduğunu anlamak için üstkonuya göz atın...
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.