Şimdi Ara

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.736
Cevap
26
Favori
529.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evde film ve digitürk seyretmek için 600-1000-tl arasında bir projeksiyon cihazı önerebilir misiniz?
    720p destekli olursa 1000-tl üzeride düşünebiliriz.

önerilerinizi ve dikkat etmem gereken hususları belirtirseniz sevinirim.
  • Hakan1622, gündüz kullanımları için panjur, karartma perdesi gibi seçenekleri de dikkate almalısınız.

Cezayirli, 1400-2000 TL aralığında gerçek 720p HD cihazlar var. Has ev sinema modellerinden almanı öneririm. Almadan önze bulacağın modelleri burada tartışmaya açıp danıştıktan sonra seçim yapmanı öneririm bazıları gibi sonradan pişman olmamak için.
  • acer h5360 alacam önümüzdeki hafta elime ulaşacak ,fiyatı 1400tl , son kez bi sorayım dedim , önermeyen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yilmaz07

Hakan1622, gündüz kullanımları için panjur, karartma perdesi gibi seçenekleri de dikkate almalısınız.

üstad locanın birinde tavandan tabana 2 kapı var onlardan birini tuğla örmeyi düşündüm diğerinede siyah stor yaptırcam
    orayıda aslında kapatcamda sigara içmek isteyen müşteriler bahçeyi kullanabilsin diye düşündüm
    kontrolü birazdaha zorlaşcak ama müşteri memnuniyeti en önemlisi

buarada tw450 önerdi geçenlerde mediamarkt daki arkadaşın biri tutamadım güldüm
    ısrarla çok iyi olur hep bundan satıyoruz dedi başka markada yok adamlarda
    projeksiyon olayında güzel tanıtım yapan biyer bulmakta çok zor acemice davranıyolar
    izmir için tavsiye etceği satıcı olan varsa yazsın lütfen

• benim sorum hala cevap arıyor ama ustadlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafein34

Merhaba

Casio xj-a130 modelini almayı düşünüyorum.beni led ve 20000 saat ömrü cezbetti açıkçası.lg de çıkarmıştı ama 200 ansilümen di bu casio tam 2000 ansilümen iyi ışık yani siz ne dersiniz?

Birde aşağıda ürünün linki var orada özellikleri yazıyor bir bakarmısınız size zahmet nasıldır alınır mı , kontrast oranı önemlimidir bundaki kontrast oranı yeterlimidir?
    full hd film izlicem ben bunda medya playera takıcam hd olarak tatminkar bir görüntü alabilir miyim ?

www.mobit.com.tr
    Sayfa Bulunamadı - Mobit Bilişim
    http://www.mobit.com.tr/urunler/casio-projeksiyon/casio-xj-a130

Full hd film için öncelikle full hd modellere bakmalısınız
    sırf lamba ömru uzun diye projeksiyon alınmaz
    Gerçek bir home cinema projektor alacaksanız parlaklıgı daha dusuk kontrastı daha yuksek modellere bakmalısınız.

• Merhaba, hd film izlemek ve ps3 için projeksiyon cihazı almak istiyorum. Bütçem kısıtlı, ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur.

Şu an bir arkadaşım amerikada ve ben orada bestbuy sitesinden ürün aldırabilirim.

Aşağıdaki model bana cazip göründü, teknik bilgim çok az. Yorumunuz nedir, fiyat performans özellik olarak??

epson wxga
  • quote:

Orijinalden alıntı: m612

Merhaba, hd film izlemek ve ps3 için projeksiyon cihazı almak istiyorum. Bütçem kısıtlı, ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur.

Şu an bir arkadaşım amerikada ve ben orada bestbuy sitesinden ürün aldırabilirim.

Aşağıdaki model bana cazip göründü, teknik bilgim çok az. Yorumunuz nedir, fiyat performans özellik olarak??

epson wxga

linkdeki projektör burdaki tw450 modelinin benzeri gibi. tw 450 modeli hakkında ve tavsiye edilen projektörler hakkında bu sayfanın biraz üstüne ve son birkaç sayfaya bakabilirsin...

• Merhabalar ben de projeksiyon almak istiyorum ancak o kadar çok marka ve model varki bir türlü karar veremiyorum. Bütçe 1000 e kadar. Sadece film izlemek için kullanacğım ve bunun için doğal 16:9 formatlı bir projeksiyon daha uygun olur sanırım. İngilizce bir çok incelem sitesini inceledim ve şu ürüne karar verdim
    http://www.bimeks.com.tr/urun/1098/110010/epson-eh-dm3-projektor.aspx
    Öncelikle bu ürünü seçmemin sebebi komple bir set olması, usb den divx oynatabilmesi ve 16:9 doğal format özelliğ. Benim sorum şu bu cihazın çözünürlüğü 960.540. evet çözünürlük düşük ama format 16:9 . Projeksiyonu sadece film izlemek için kullanacak birisi için 1024.768 4:3 formatlı bir ürün mü daha iyidir yoksa 960.540 çözünürlüğe sahip 16:9 mu? Umarım anlatabilmişimdir. Cevaplarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: enolism

Merhabalar ben de projeksiyon almak istiyorum ancak o kadar çok marka ve model varki bir türlü karar veremiyorum. Bütçe 1000 e kadar. Sadece film izlemek için kullanacğım ve bunun için doğal 16:9 formatlı bir projeksiyon daha uygun olur sanırım. İngilizce bir çok incelem sitesini inceledim ve şu ürüne karar verdim
    http://www.bimeks.com.tr/urun/1098/110010/epson-eh-dm3-projektor.aspx
    Öncelikle bu ürünü seçmemin sebebi komple bir set olması, usb den divx oynatabilmesi ve 16:9 doğal format özelliğ. Benim sorum şu bu cihazın çözünürlüğü 960.540. evet çözünürlük düşük ama format 16:9 . Projeksiyonu sadece film izlemek için kullanacak birisi için 1024.768 4:3 formatlı bir ürün mü daha iyidir yoksa 960.540 çözünürlüğe sahip 16:9 mu? Umarım anlatabilmişimdir. Cevaplarınızı bekliyorum.

kurduğun mantık bence doğru. o ürün sadece film izlemek için 1000 tl'ye kadar iyi bir seçenek gibi. sonuçta izlediğin filmler 16:9 hatta 2,35:1 olduğunda 1024*768'in 768 kısmı düşecek ve hemen hemen aynı pixel sayısına gelecek. ama bu pixel sayılarının sana az gelebilme ihtimali var. biraz daha bekleyip, bu arada belki para da biriktirip 720p alabilirsin (tabi bu işin sonu yok, biraz daha biraz daha derken yıllar geçebilir :) )

bu işin mantığını bence kapmışsın, bilgeolun ya da yılmaz07 sana daha çok yardımcı olabilirler...

• merhaba arkadaşlar..ben Acer K11 model projektör aldım..sadece evde filmle oyunla vakit geçirmek amaçlı aldım..fiyatıda son derece uygun ve lamba ömrü 30000 saat olması ve boyutları ilgimi çekti..tek sorunum var ...cihazda hoparlör var ama sesi yetersiz geliyor...cihaza 5.1 ses sistemi takarak izlemek istiyorum ama bir türlü beceremedim..cihazda Av İn USB VGA İn ve HDMI çıkışları var..acaba bu çıkışlardan biriyle ses sistemi takabilirmiyim?..AV İn girişi ne amaçlı olarak kullanılıyor?..Av İni ,Av Out a çevirmenin herhangibir yolu varmıdır acaba?..teşekkürler..iyi geceler herkese..
  • Panasonic PT-DZ8700E/U PROJEKSİYON CİHAZI hakkında bilgisi olan var mı?
    Elimdeki PT-AX200U PANASONIC PROJEKSİYON cihazını satıp, Panasonic PT-DZ8700E/U almak isrtiyorum.
  • Öncelikle hayırlı olsun, resimlerden gördüğüm kadarıyla alette bir kulaklık çıkışı var, bu girişe 2 çıkışı olan 2 adet dişi soket alırsanız 3 çıkş elde etmiş i olursunuz bunlara da 5.1 sistemin 3 kablosunu bağlarsınız ve 5 hoparlörden de ses alabilirsiniz . Benim bilgisayarımda da tek çıkış var lagitech 5.1 s,stemi taktım gayet güzel oldu. Eğer ki alette benim gördüğüm gibi kulaklık çıkışı yoksa bahsettiğim işlemi projeksiyonu taktığınız leptoba uygulayabilirsiniz.

Bahsettiğim alet şu,
    bundan 2 tane alıp birbirine bağlayacaksınız

• merhaba....cihazda AV in girişi olarak var...kulaklık girişi olarak yok maalesef...kulaklık girişi olsa sorun kalmayacak zaten laptopta kulaklık girişinden bağlıyorum 5.1 seti.....ama cihazdaki Av in den bir türlü ses alamadım...Avin den ses alınmıyor ama Av in i Av out a çevirmem lazım sanırsam...o gösterdiğin alet bu işe yararmı acaba?...yada başka bir cihazmı gerekiyor? bunuda çözersem acer k11 süper bir cihaz olacak benim için..
  • Düşündüğünüz PT-DZ8700E/U projeksiyon cihazı ev kullanımına yönelik bir makine değil. Oldukça büyük , ağır ve gürültülüdür. Bunun yerine PT_AE4000 tercih edilebilir yada biraz daha beklenip REAL3D JVC X3 modeli alınır şahsen ben onu bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun

quote:

Merhaba

Casio xj-a130 modelini almayı düşünüyorum.beni led ve 20000 saat ömrü cezbetti açıkçası.lg de çıkarmıştı ama 200 ansilümen di bu casio tam 2000 ansilümen iyi ışık yani siz ne dersiniz?

Birde aşağıda ürünün linki var orada özellikleri yazıyor bir bakarmısınız size zahmet nasıldır alınır mı , kontrast oranı önemlimidir bundaki kontrast oranı yeterlimidir?
    full hd film izlicem ben bunda medya playera takıcam hd olarak tatminkar bir görüntü alabilir miyim ?

www.mobit.com.tr

Gerçek bir home cinema projektor alacaksanız parlaklıgı daha dusuk kontrastı daha yuksek modellere bakmalısınız.

parlaklığı daha düşük derken ansilümen mi? lg nin alıcaktım onunda ansilümen i 200 diye tavsiye etmediler karanlık olmadan iyi görüntü yansıtmaz diye.kafam çok karıştı.ben çamur gibi görüntü almak istemiyorum tek istediğim bu full hd almak şart mı ?

• Valla bende 3d bir cihaz düşünüyorum ama en azından 1,5-2 sene zor alırız çünkü fiyatları çok uçuk yeni bir teknoloji olduğu için!!
  • LED projektörlerin ANSI değerleri düşük gibi görünse de verdikleri ışık daha beyaz olduğundan 1.400 Ansi değerindeki projektörlere kafa tutabiliyorlar. Ancak çözünürlükleri düşük olduğundan bence tercih sebebi olmuyorlar. 1280x720 native çözünürlüklü LED bir model olsa sanırım daha başarılı olurdu.
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun

quote:

Merhaba

www.mobit.com.tr

parlaklığı daha düşük derken ansilümen mi? lg nin alıcaktım onunda ansilümen i 200 diye tavsiye etmediler karanlık olmadan iyi görüntü yansıtmaz diye.kafam çok karıştı.ben çamur gibi görüntü almak istemiyorum tek istediğim bu full hd almak şart mı ?

• Merhabalar, forumu yeni takip etmeye başladım ve projeksiyon cihazlarından da anlamıyorum.Ben 3m uzaklıktan evde film izlemek ve ps3 oynamak amaçlı bir projeksiyon arıyorum.Bütcem 1200TL civarı, yardımcı olursanız sevinirim.İyi forumlar...
  • bimeksten sipariş verdiğim acer h5360 model projeksıyon dün elıme gectı , şimdilik gayet memnunum . yorum yapan herkese tesekkurler .
    hatta dünki barça real madrid macını onla izledim :) bilmiyorum bole hemen konuşmak doğrumu ama projektor alacak olanlar bi de bu modelı incelesinler derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunogluosman -- 30 Kasım 2010; 7:18:54 >
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.