Şimdi Ara

PROJEKSİYON CİHAZLARI HAKKINDA SORUSU OLANLAR BURAYA (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.736
Cevap
26
Favori
529.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

www.epson.com.tr sitesinen yetkili satıcılara bak. Bir de full hd model için Bimeks 720p tw700 için de Vatan'a bakmanı tavsiye ederim. Full hd ile 720 p arasında yaklaşık 600-700 tl'lik bir fark var. Tw700 720p olarak iyi bir projektördür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rolll

royaltek rpj 200 aldım. Bilgisayarımdaki goruntuyu duvara bır turlu veremıyorum. No Source yazıyor sol üst köşede duvarda hep. Çözüm yolunu bılen varmı? Lütfen yardım edın. ürünü aldım kullanamıyorum.

Fn + F7 tuşlarını kullanarak yada ekran kartı ayarlarınızdan monitoru degistirerek çözebilirsiniz.
  • bılgısayarımda fn tuşu yok ki. laptopta var. Ondada olmadı. Sadece masaustu resmini gosterıyor duvara.
  • quote:

bılgısayarımda fn tuşu yok ki. laptopta var. Ondada olmadı. Sadece masaustu resmini gosterıyor duvara.

o zaman pencereleri tutup saga cekmeniz lazım. ikinci monitor olarak ayarlanmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgeolun

quote:

bılgısayarımda fn tuşu yok ki. laptopta var. Ondada olmadı. Sadece masaustu resmini gosterıyor duvara.

Nasıl yapacagım hocam bırazdaha detaylı yazabılırmısınız? dunden berı ugrasıyorum :( Amacım masaustu bılgısayarımda yapmak. Ama sadece masaustu arkaplan resmını gosterıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rolll -- 3 Aralık 2010; 10:38:46 >
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl yapacagım hocam bırazdaha detaylı yazabılırmısınız? dunden berı ugrasıyorum :( Amacım masaustu bılgısayarımda yapmak. Ama sadece masaustu arkaplan resmını gosterıyor.

monitor de takılı mı şu an? ondan görüntü alıyor musun?

• bılgısayarın kasasına takmayacakmıyız? monıtoremı takayım? monıtorun arkasında vga cıkısı var ayrı. Takayımmı oraya?
  • Bir dosyayı tutup saga dogru tasıdında ekrana gelmiyor mu?
  • gelmıyor malesef. sadece masautsu arkaplanını gosterıyor duvarda. Masaustu sımgelerı bıle cıkmıyor.
  • quote:

gelmıyor malesef. sadece masautsu arkaplanını gosterıyor duvarda. Masaustu sımgelerı bıle cıkmıyor.

PM atıyorum
  • quote:

quote:

gelmıyor malesef. sadece masautsu arkaplanını gosterıyor duvarda. Masaustu sımgelerı bıle cıkmıyor.

PM atıyorum

tesekkurler ilginiz için fakat telefonla arayamıyorum malesef.

Sorun devam edıyor :(
  • boş bir vakitte bunu resimli anlatsam iyi olacak
  • quote:

boş bir vakitte bunu resimli anlatsam iyi olacak

Valla okadar iyi olur ki anlatamam :) çok kötü bir durum. Okadar para verip aldım ama dünden bu yana bir türlü çalıştıramadım masaüstü bilgisayarımda.
  • Yaptım ama şu şekilde oldu beyler.

Ana monitörü yansıtmıyor. Solunda yer bitince ekranın mouse surukledıgımde sol tarafta yenı bır monıtor olusuyor projeksıyonda. Şimdi mesele sol tarafta değilde direkt bilgisayarın ana masaüstünü göstermesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rolll -- 3 Aralık 2010; 14:42:25 >
  • Merhaba,

Bir konuda bilenlerin yardımına ihtiyacım var.

Sayfaları ve yorumları okudum. Ama kaldığım ikilem için tam cevabı alamadım.

Epson TW450 ile Acer H5360 arasında kaldım. Fiyat aralığım 1.000-1.250TL.

Evde ve gece kullanacağım. Ağırlıklı olarak sinema izlemek için.

Bu şartlar için hangisi daha uygundur?

Bir dostum Epsonun kalitesinin daha yüksek olduğunu söyledi. Ama özellikler olarak Acer'da çok olumlu yorumlar almış.

Ne tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghurtan -- 3 Aralık 2010; 18:33:16 >
  • Birde, yukarda yazdıklarıma ek, 2. el infocus in76 opsiyonum var. 250 saat kullanılmış.

Yani, gece evde sinema izlemek için;

1. Epson TW450 (yeni)
    2. Acer H5360 (yeni)
    2. Infocus in76 (2. el, 250 saat kullanılmış)

Hangisi en uygunu dersiniz?
  • IN76 diğerleri ile kıyaslandığında Ev sineması odaklı üretilmiş tek makina . Ancak üretim yılı itibarıyla biraz eski bir model.projektörlerin sayaçları kolayca sıfırlana bildiğinden 250 saat kullanılmış olduğunu net olarak anlayamayabilirsiniz. Eğer lambası 1.000 saatin üzerindeyse %20 üzerinde ışık kaybı yaşanabilir veya değiştirmeniz gerekirse sanırım 800 TL civarında bir rakamı gözden çıkarmalısınız.

Bu durumu göz önünde bulundurmanızı öneririm.Ancak konu sinema izlemeye geldiğinde diğerleri eline su dökemeyecektir.

quote:

Orijinalden alıntı: ghurtan

Birde, yukarda yazdıklarıma ek, 2. el infocus in76 opsiyonum var. 250 saat kullanılmış.

Yani, gece evde sinema izlemek için;

1. Epson TW450 (yeni)
    2. Acer H5360 (yeni)
    2. Infocus in76 (2. el, 250 saat kullanılmış)

Hangisi en uygunu dersiniz?

• 1 ve 2. resim IN76
    3 ve 4. resimler Epson TW450

• Değerli forum üyeleri, aşağıdaki projektör hakkında yorum alabilirmiyim (fiyatı 1200 tl civarı), evde sinema, ps3 için iş görür mü? tavsiye edermisiniz. Özellikle kullanıcısı varsa onlarında yorumlarını almaktan çok memnun olurum.

Acer P1200B 3D Projektör

* Kullanım Alanı : Ofis-Sınıf Sunum
    * Teknoloji : DLP
    * Ekran Çözünürlüğü : 1024 - 768
    * Parlaklık : 2600
    * Kontrast Oranı : 3700 : 1
    * Lamba Ömrü : 5000 saat
    * Projeksiyon Mesafesi : 1 x 11
    * Güç Tüketimi : 255 VA
    * Video Uyumluluğu : HDTV, NTCS, PAL
    * Projeksiyon Girişleri : HDMI, USB
    * Fan Sesi : 25 db
    * Ağırlık : 2,45 kg
    * Garanti Süresi: : 24 Ay
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Öcelikle hayırlı olsun umarım tatminkar bir görüntü alırsınız.
    Ancak benim daha önce de belirttiğim gibi bu ürünler business kullanımı için tasarlandığından 87inçlik bir görüntü içerisinden birşeyler anlamak çok zor olacaktır. Amerikada bu projektörler için 27inçlik portatif desktop perdeler satılıyor ve maksimum imaj büyükliüğünü de zifiri karanlıkta 50 inç olarak belirlemişler .

Cihazla ilgili görüşlerinizi test edip bizimle paylaşırsanız çok sevinirim.

quote:

Orijinalden alıntı: schi8850

quote:

Orijinalden alıntı: uzunogluosman

teşekkürler.kullanma klavuzunu hotfıle a yukledım , ordan ındırın , onun ıcınde kac meteden ne kadar goruntu alabılecegınız yazıyo ve dıger butun bılmenız gerekneler yazıyo , 3.4 metreden yaklasık 80 ınc goruntu galıba . karar sizin

Motion Picture Association
    Watch It Legally | Motion Picture Association
    http://hotfile.com/dl/86298453/3d8be47/H5360user_tur.rar.html

Kullanma kılavuzunu inceledim, 3m uzaklıktan 80-87 inc arası görüntü alabilmem mümkün görünüyor.Çok yardımcı oldunuz tekrar teşekkür ederim...

ben bu ürünü almadan önce çok araştırdım , yine almadan önce kullanan kişilere danıştım ve öyle aldım . herkesin yorumları olumluydu .
    her gün arkadaşlarla 720p fılm ızlıyoruz . hemde 80 90 ıncten daha buyuk bı halde ,goruntu gayet guzel bence , o kadar buyutmemıze ragmen 1.5 metre yakından cok dıkkatlı bı sekılde goruntuyu ıncersek goruntu pıxel pıxel gozukuyo . ama uzaktan kesınlıkle pıxel pıxel gozukmuyo . aynı sinemadaki gibi . bu arada ben dırek duvara yansıtıyorum ,perde almadım daha , goruntu bole oldukca almayada gerek yok gibi.
    bu benım ılk projektorum oldugundan çok hosuma gıtmıs olabılır ,sız daha iyi bılırsınız tabi ki,sonucta bıkac farklı model kullanmıssınız . ama yıne soyluyorum goruntu gayet guzel bence :d

goruntuye cektıgım bı vıdeoyu paylaşayım sızlerle ama cektıgım cıhaz karanlıkta guzel cekmedıgınden dolayı goruntu guzel cıkmamıs , bıde upload edebılmek ıcın formatını degıstırdım ve megabaytını dusurdum . goruntunun kotu cıkması ıcın elımden gelen herseyı yaptım yani :D
    vıdeoyu ızledım, gercekte goruntu daha guzel ,vıdeoda bole ani renk degısımlerı oluyo alakasız renkler falan cıkıyo , yesıle,sarıya falan çalıyo arada ,onlar kesınlıkle kameranın kalıtesızlıgınden dolayı oluyo , gercekte ole bıse olmuyo,renkler gayet guzel . bu vıdeo sızı aldatmasın ama yınede ızlemekte yarar var :DD zaten dedıgım gıbı bırcok vıdeo youtube da var ,bende almadan once ordan ızlemıstım .

fılm 300 spartalı 720p

Motion Picture Association
    Watch It Legally | Motion Picture Association
    http://hotfile.com/dl/86069222/9b27a25/100_6529.rar.html

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.