Şimdi Ara

Project Reality (Artık F2P) ''KURULUM REHBERİ EKLENDİ'' (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
5
Favori
2.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet patchler yüklü uyumluluğu da denedim farkeden bişey olmadı
  • sanırım sesle ilgili bir sorun var. optionstan audio ya tıklayınca hata veriyor.
    x-fi ses kartı var ondan olabilir ama daha önce bu pcde oynamıştım oyunu
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    belgelerime girin Battlefield 2>Profiles>Default>Video.con dosyasını not defteri ile açın.

VideoSettings.setResolution satırını bulun. Karşısında ne yazıyor ?
  • resolutionda 800x600@60Hz yazıyo ama sorun bunda değil bence seste

setEnableEAX 1 yazıyordu. 0 yaptım bakalım olacak mı

ekleme: olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 28 Mayıs 2014; 21:58:04 >
  • GATIRCAN kullanıcısına yanıt
    1280x720 yapın onu bir de çalışmazsa

Yine olmazsa not defteri ile açtığınız dosyanın içeriğini kopyalayın bana bir bakayımç
  • Güncellemeleri yükledikten sonra oyun moduna uygun yeni bir modlanmış exe dosyasını bulmanız lazım. Ben henüz oyunu denemedim fakat tahminimce böyle olmalı. Buna benzer bir olay COD5'te yaşamıştım. Oyunu 1.6 versiyona yükseltince 1.6'ya uyumlu yeni bir CoDWaW.exe bulmam gerekti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KURULUM REHBERİ EKLENDİ
  • Oyun iyi guzelde ingilizce şart

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vitrenco

Oyun iyi guzelde ingilizce şart

Hocam bizimle beraber oynayın buyrun. 10 kişi oyuna girdiğimiz zamanlar oluyor. bizimle beraber oynarken ıngilizce gerekli olmuyor

• Oyun baya akıcı beyler oyunun bazı savaş konusu Türkiyeye benziyor terrorist ordusuyla Askeri ordular savaşıyor oyunda herşey gerçekçi merminin düşüşü rüzgar bence donanım haber klanımızı kuralım oyunda tagımızda DH - olsun benim adım DH - Xpluns :D
  • İndiriyorum hocam bf3 de var ama 20 gb ı görünce keyfim kaçtı pek oynamam diye bunu deneyelim bakalım birde
  • Yaklaşık 1 sene önce yüklemiştim ama orjinal bf2 olmadığı için 1-2 servera girebiliyordum sadece. Madem f2p olmuş, bir şansı daha hak ediyor bence :)

Edit: Bu arada yaşım 17, sizinle beraber oynamak istesem sorun çıkar değil mi
    edit2:http://www.realitymod.com/downloads#bf2 şu linkten girmek bir dert, indirmeye basınca bir sekmede açıyor, torrent dosyası indirmeye çalışıyor ama inmiyor.ü
    edit3: tamam halletim, iniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fukox -- 5 Ağustos 2014; 19:17:19 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • hemen inidiriyorum beraber oynamak isteyen varsa 16 yaşındayım pm atabilir
  • oyunu sildim beceremedim yav
  • up
  • Yanlız herkez oynamayabilir bunu,

amaç daha fazla adam vurmak değil,takım oyunuyla oynayarak en fazla puanı toplamak,

Yada direnişci olup tuzak kurup sabırla bekleyim,düşman araçlarını havaya uçurmak,buda epey puan getiriyor,

Takım olarak oynayıp pusu atmanın çatışmaya girmenin zevki ne BF3 te var ne de BF4 te vardır

Özellike bir tarafın direnişci olduğu haritalar şimidiya kadar ki en zevkli ve gerçekçi oyun deneyimini sunuyor,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

Yanlız herkez oynamayabilir bunu,

amaç daha fazla adam vurmak değil,takım oyunuyla oynayarak en fazla puanı toplamak,

Yada direnişci olup tuzak kurup sabırla bekleyim,düşman araçlarını havaya uçurmak,buda epey puan getiriyor,

Takım olarak oynayıp pusu atmanın çatışmaya girmenin zevki ne BF3 te var ne de BF4 te vardır

Özellike bir tarafın direnişci olduğu haritalar şimidiya kadar ki en zevkli ve gerçekçi oyun deneyimini sunuyor,

Oynayacak adam bulamayınca benim gibi "mecburen" canals TDM atmosferinde oynuyorsun ama zaten botlara karşı oynuyorum, düşük ping olan dolu PvP server yok

• güncel. nasıl beyler hala oynayan var mı ? indirsem mi
  • Hala aktifiz project reality'nin oyuncusu bitmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: RevDivane

Hala aktifiz project reality'nin oyuncusu bitmez

yeni bir bf 2 linki atarmısınız diğeri yasaklı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.