Vaybee----...ne oyun ama :O) Deltaforce,ve SOF'u sevenler, bu oyunu da sevecktir..Grafik' de cok iyi, akliniza sigmayacak kadar efekt ve ses'ler.. Tek ama cok götü yeri ise Multiplayer yok :O( Abicim bee,,hic bu oyuna multiplayer desteksiz olurmu yavvv....
adamlar mükemmel oyun yapalım derken unutmuşlar heran
Celeron 500@624
Okadarda çok iyi oyun değil be
Günay Pamukçu
www.merlininkazani.com
Merlin'in Kazanı - Oyun İnceleme ve Oyun Haberleri
Ben o dandirik oyunun demosunu oynadım ve hiç beğenmedim. Delta Force ile kesinlikle yarışacak kapasitede bir oyun değil. Zaten bu türdeki oyunların single playerı fazla zevkli olmuyor. Project: IGI eğer multiplayer destekleyen bir oyun olsaydı oldukça iyi olabilirdi ama işte olmamış, harcanmış bir oyun
&*-%
Spoonkycrew evet biraz fazla abarttın. Ben bunu oynadım size 100 üzerinden yaklaşık olarak şu notu verebilirim. Yüz üzerinden 70 verdim. Aksiyon tarzını iyi yansıtmış ama.
Günay Pamukçu
www.merlininkazani.com
Merlin'in Kazanı - Oyun İnceleme ve Oyun Haberleri
herkesin zevki farklıdır. herkese saygılı olmalıyız
selamın aleykum
Herkesin görüşüne saygılı olmalıyız fakat kötü oyun kötü oyundur
&*-%
beyler siz hepiniz oyuna hemen hememn iyi not wermıssınız ama bir oyun bu kadar kötü yapilabilir ya yaw tek kelimeyle iğrenççççç abi yok böle bisi bir odaya girip adamları temizliyosun arkanı donup kapıdan cıkmaya kalmadan yenılerı oılusuyo warmı bole raalet beyler ayrıca oyunu zorlastırmak ıcın butun eski hilelere baswurmuslar saglık paketlerının azlıgı vs.. beyler iğrençç almayın tavsiye etmem
arkadaslar project ı.g.ı benim hosuma gitti son bölüm mükemmel buna görevlerii bildiren kız la beraber göreve katılıyorlar ruslar etrafiniz sarildi teslim olun diyorlar bunlar 100 kişi sen teksin diyor kız hiç önemli degil hepsini halederim silaha sarjörü verip ates ederek bitiyor sacmaligi duvar arkasında ates edilir ama biz ates edeni göremiyoruz "american alice" alin sadiğzim alice harikalar diyarındanın kabuslusu
rty
[Deleted by Admins]
bu oyunun demo linkini yazar mısnız plzz?!? mrk ettm kötü olsa da bi bakiim..
konuyu hortlatmasanız bir de, aradan resmen 5 yıl geçmiş
Harb,den 5 sene geçmiş nereden buup post atmışsınız...Ama bu da donanımhaberin piyasadaki sağlam yerini ve kalıcılığını gösteriyor 5 sene önce de sapasağlam burdalardı bakın hala sapasağlam burdalar
Helal donanımhabere
Yıl olmuş 2013 hala oynuyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme