Şimdi Ara

Project 'GTC' - YURT DIŞINDAN ÖDÜLLÜ - (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
3
Favori
18.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Resimler linkte arkadaşlar..İsteyen indirip bakabilir. Aradaki - yi kaldırmayı unutmayın

http://r-apidshare.com/files/363809417/GTC_-_Resimler.rar.html
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • AMFİBİ teşekkür ederim hemen indiriyorum, dergi tarama için cevabını görünce koptum haklısın okadarı aklıma gelmedi e sadece izleyici olduğumuz için o kadarda olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: GinoTheCop

quote:

Orijinalden alıntı: AMFİBİ
    Alem adamsın müdürüm, kasayı tasarlıyan sensin, ben sadece parçaları birleştirdim.
    Şu 18 Mart gelse de, dergiyi görsek. Bakalım ne döşenmişler..

Birleştirmişmiş.. Ben birleştirseydim 3 ayda anca biterdi.. Ortayada ucube çıkma olasılığı da fazlaca olurdu
    Ayrıca makaleyi de ben yazdım proje ile ilgili.. Kendileri bir ek yazı yazarlar mı orasını bilemiyorum tabi..

quote:

Orijinalden alıntı: Mert_DarkBlade
    dergi Türkiyede satılıyormu ayrıca proje muhteşem

Hayır burada satılmıyor malesef.. Dergi editörü 2-3 adet gönderecek piyasaya çıktığında..

AB üyesi olsaydık Madrid yolunu tutuyor olabilirdik yakında..

Neyse yaza doğru bu gönderdikleri yeni kasaya bir el atmak gerekecek.. Bakalım biraz zaman sorunumuz var şu aralar..

derginin sizin kasanız olan kısmını tarayıp koyabilirmisiniz

• Hele bir yayınlansın dergi.. 2 gün sonra çıkacak bildiğim kadarı ile.. Bana ulaşması da daha sürer sanırım.. Ama elime geçer geçmez tarayıp buraya koymaya çalışacağım..
  • O son iki fotoğrafa öldüm bittim ellerinize sağlık çok güzel olmuş
  • Yalnız gönderdikleri hediyelerde hediye hee...
  • Abiler bu kasanının ölçülerini yazabilirmisiniz. Bende buna yakın bir mdf kasa yapmak istiyorum bana referans olur. Kasa on numara.
  • Güzel kasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: cochari

Abiler bu kasanının ölçülerini yazabilirmisiniz. Bende buna yakın bir mdf kasa yapmak istiyorum bana referans olur. Kasa on numara.

38 X 38 X 28 cm

Bu arada bu yıl Nisan ayında Madrid' de düzenlenen Campus-Party isimli bir innovasyon etkinliğine de davet edildik. Ancak Türkiye AB üyesi olmadığı için bu seferki etkinliğe katılamayacağımız anlaşıldı.. Zira etkinliğe kabul edilen proje sahiplerinin tüm yol ve otel vs masrafları bu yıl AB tarafından karşılanıyor.. Bir dahakine AB dışında olacak etkinliğimize bekleriz diyorlar

Etkinliğin Modding adı altında bir anabaşlığı da var ve aklınızda olsun arkadaşlar, güzel bir proje hiç sorun olmadan kabul görebiliyor... Bu yıl düzenlenen 800 projelik küçük bir etkinlikmiş.. 3000 projelik olanları da oluyormuş.. Bilginiz olsun.. Yurtdışında AB ülkelerinde yaşayan proje sahibi arkadaşlar hala katılabilirler.. Son müracaat 15 Mart idi ancak uzattılar başvuru süresini..

Bilgi için;
    http://www.campus-party.eu/home-en.html

Katılmak için tek yapmanız gereken contact@campus-party.eu adresine projenizi kısaca tanıtan bir yazı ile projenin bir kaç fotoğrafını göndermek.. Hazırda projesi olan ve AB üyesi ülke vatandaşlığı taşıyan varsa kaçırmasın bu fırsatı ve sabah ilk iş bir email atsın..

• Çok güzel olmuş gerçekten.. Bakalım Custom'da nasıl bahsedecekler
  • Evet arkadaşlar dergi yayınlanmış ve projeye tam olarak 3 sayfa ayrılmış.. İngiltere' den bir arkadaşımdan rica ettim dergiyi alıp sayfaları tarayarak bana ulaştırdı sağolsun.. Bu arada bir adet de MSI X48c anakart kazandığımı öğrenmiş oldum.. Bu son ürün henüz bana ulaşmadı.. Lafı fazla uzatmayayım.. Taranan sayfalar aşağıda:

Project 'GTC' - YURT DIŞINDAN  ÖDÜLLÜ -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GinoTheCop -- 17 Mart 2010; 20:41:51 >

• vaaayyy beee süpeeerrr yurt dışında bir dergide çıkmak nasıl bir duygu acaba bunu duyan yerli pc dergileri kesin teklifte bulunur sana

hediyelerde süper yaşadın valla, 2inci modun için parçalar hazır mod nerde bu iş böyle gider şirket olursun inşallah
  • Evvet arkadaşlar, olay budur.

Görsünler Türk'ün modifiye aşkını.

Bu işleri sadece kendilerinin becerebileceğini sananlar azıcık yanılsınlar değil mi?

Şu an itibarı ile yeni hedef belirlenmiştir, bizi kimse tutamaz gayri.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Hayırlı olsun başarılarınız. İnşallah kendi firmanızın temelleri olur bunlar...
  • Çok iyi ya ! Başarılarınızın devamını dilerim.. Tebrikler !
  • süper bir çalışma elinize kolunuza sağlık başarılarınızın dewamını dilerim
  • Gurur duydum birde AB ye almazlar alırlarsa biliyolar bütün ödülleri alacaz adamlarda haklı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: highwayp

Gurur duydum birde AB ye almazlar alırlarsa biliyolar bütün ödülleri alacaz adamlarda haklı...

Aynen. Onlar almazlarsa, biz de gitmeyiz. Bu kadar basit.
  • İnanın baştan sona okudum yapım aşamaları el emeği
    o kadar gururlandımki bu forumda olduğuma

çok süper işler çıkarıp acaip şekilde iştah kabartıyosunuz

bu forum sayesinde çok şeyler öğrendim ve daha çok öğreneceğim şeyler olduğunu biliyorum.

Her işe el atıpta alnının akıyla çıkmak dedikleri bu olsa gerek, yaptığınız işi ne kadar ciddiye aldığınızı
    biliyorum ve keyifle yaptığınızında farkındayım ve bu zevk ve keyfide bizlere yaşattığınız için
    ayrıca şahsım adında sizlere teşekkür ediyorum.

Yeni projeleride bekliyorum ayrıca

• Hepinize sonsuz teşekkürler arkadaşlar.. Bir yurtdışı dergide projenin yer alması elbette gurur verici.. Ama inanın bu başlık altına yapılan yorumlar ve destek mesajları, benim için dergiden de alınan ödüllerden de çok daha teşvik ve memnun edici.

Bir sonraki projede görüşmek üzere...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.