Şimdi Ara

Project Gotham Racing 4 (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
0
Favori
37.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • harika gorunuyor gt5 e guclu rakip olacak
  • Hakikaten çok güzel görünüyor grafikler falan ama bu oyunu gt 5 le karşılaştırmak pek doğru olmaz gt5 in rakibi forza dır.Pgr3 kesinlikle bir simülasyon oyunu değil.Daha çok arcade tarzı her yaşa hitap eden bir oyun yani gamepad i elinize aldığınızda 5 dakika içinde oyuna çok rahat alışabiliyosunuz ama gt ve forza serilerinde oyunda uzmanlaşmak için sık pratik yapmak tüm arabların hızını,kalkışını,virajlara nasıl girdiğini bilmek en önemliside bu oyunlarda geçmiş deneyimi olan oyuncular büyük artı sağlıyordu ama pgr öyle değil ben pgr3 de live takılıyorum.Single modda hiç kullanmadığım a sınıfı panoz ile millete fark atıpp birinci oluyorum yani oyun kesinlikle simulasyon değildir.Gt 5 ile de karşılaştırılamaz(grafik hariç) ama kendi alanında tek ve muhteşem bir oyundur(bu da tartışılamaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_Pan11 -- 2 Eylül 2007; 12:48:06 >
  • Sürekli pist resmi koymayın kardeşim tamam anladık en iyi mekan pgr'da herkesi susturacak kapasitede üstelik.Şöyle motorlardan inciler serin.Her şey bir yana yağmur felan yani.NÜRNBÜRGİNG'in karlı yolları gözlerimi yaşarttı yani bravo
  • Artık dayanamıyom gel PGR4
  • Birader dayanamayan forza oynasın alemin en baba yarış oyunu forza. oynadıktan sonra araba kullanmak zevk vermiyo bana o derece gerçekçi(belki de forza da kullandığım arbanın 700 beygir bizim arabanın 100 beygir olmasından kaynaklanan bir durumdur)
  • garfikleri gerçekten çook güzel...gt5 mi pgr4 mü deseler tabi ki pgr4 derim...
  • yuh abi GT 5in grafiklerine pgr 3 ayarında diyorsan yuh diyorum GT 5 pgr 4 2 kat daha fazla poligon kullanıyor ve en az 2 kat daha iyi grafikleri war
  • PGR4 Car List açıklandımı arkadaşlar ? Bu oyunda BMW M6 olması için dua ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sahin-YK

PGR4 Car List açıklandımı arkadaşlar ? Bu oyunda BMW M6 olması için dua ediyorum

Bi arat forumda olması lazım eski sayfalardaYalnız sağ üstten 90 günü seç malum
  • quote:

Orjinalden alıntı: VESRAP

garfikleri gerçekten çook güzel...gt5 mi pgr4 mü deseler tabi ki pgr4 derim...

Çünkü şuan elinde PS3 yok o yüzden PGR4 diyorsun.

GT5'in PGR3'ten kötü olduğunu söylediğinize cidden inanamadım Koray abi.

PGR4'ün grafikleri çok iyi, o tartışmasız. Ancak GT5 Prologue ile yarışıyor, ama GT5'in kendisi ile yarışabilecek mi emin değilim.

PGR3 nedir? İşte şu alttaki oyun. Grafikleri kötü değil, iyi. Ancak GT5 Prologue kadar değil, orası kesin.(Gerek kokpit gerek dış görünüş olsun :) At gözlüğünü çıkartın lütfen.

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTACON -- 3 Eylül 2007; 2:49:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

quote:

Those videos are simply not realtime, motion blur is done compositing several intra-frames together.

O videolar bariz realtime degil.Motion blur birçok intra frame i karıştırarak yapılıyor...

http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=42053&page=8

Bizarre ın cevabı

quote:

It's all in-game.

Hepsi oyun içi

http://bizarrecreations.com/forum/viewtopic.php?f=30&t=14987&sid=e294fa75b6a8c1a824a7819384c4a1d2

Buda tartışılan video

http://www.gamersyde.com/news_4905_22196_3_en.html

quote:

Buna kapak diyoruz kısaca

Yada PGR4 demekki deli dehşet geliyor. GIF lerle videoyu verdik, gözlükleri çıkarıp bakın..

quote:

Orjinalden alıntı: Ragdol
    HS yapımcısı haklı.. Motion Blur öyle böyle değil. En ufak bir frame, geommetry veya image kademesi algılanmıyor. Sanki MotionBlur'u 30 kademe geommetry ile yapıyormuş gibi. Zaten HS ceohesi çok haklı görünüyor, zira yansımalarda da multisampling var ve MotionBlur multisampling'e de uygulanmış.. 32 işlemcili cluster olsa ancak renderler bunu.
    Bence de bu seviyede MB, in-game olamaz. Eğer öyleyse de ellerine sağlık adamların, şahane görünüyor.

Edit: HD videoyu indireyim bari merak ettim. Birazdan anlarız in-game mi, değil mi.

HD videoyu izledim şimdi. HS yapımcısı doğru söylemiş. Video'nun yarısı in-game değil. In-game olan sahnelerde Motion Blur gayet anlaşılır (Lamborghini, ilk Ford GT ve 3lü Mustang yarış sahnesi, kokpit içi sahneler vs.), 3-4 kademeli image-based MB. Fake olduğu söylenen karelerde ise (Dodge Viper ve Ferrari sahneleri gibi) 10+ kademe geommetry based MB var, üstelik bu sahnelerdeki modeller müthiş detaylı, jantlarda dahi In-game sahnelerdeki araçların toplam poligon sayısından daha çok poligon var. iki grupta da aydınlatma şahane, tabi renderlenmiş sahnelerde biraz daha cilalanmış aydınlatma, partikül efektleri ve dokular da öyle. Çevre detaylarında bir fark göremedim, zaten olması da saçma olurdu o motion blur ile.

In-game grafikleri de şahane tabiki, ama HS yapımcılarının iddiaları -bana göre- doğru. Tabi o adamlara böyle uçan kuş polemikleri hiç yakışmamış. Sahteyse sahte, sanane değil mi.

Videoyu çok dikkatli izlersen söylediğim noktaları görürsün eminim Koray.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 3 Eylül 2007; 13:59:54 >

• Onu bunu bırakında fonyler,oyun süper geliyor
  • PGR3 GT5'ten iyi mi?!?

Yuh be kardeşim walla abartmayın artık ya.Kokpit olan her oyunu artık Gt5'le kıyaslıyorlar.Test Drive 1'de eminin iyidir GT5'ten.

GT5 Prologue'un tek kusuru aynadaki yansılamalar.Oda çıkışına kadar düzelir büyük bir ihtimal.

GT5 (ki kendisine sağlam bir hasar sistemi ekleneceği açıklandı) zaten kusursuz bir oyun olacak gibi.

PGR4'ün grafiklerine gelince çok sağlam.Arabalardaki detaylar mükemmel.Ama aynı şekilde GT5 prologue'unda mükemmel.2 oyun çıkınca kapışırlar.Ama GT5 gelince PGR4 geçilir grafik bakımından bence

• GT5 de eksik daha çok var. Mevzuda o degil. Kusursuz oyun yoktur. Muhtemelen yine birşeyleri eksik çıkacak.

Neyse şu GIF lere bak, hey maşallah. Daha rakibi yok bu oyunun, görsel olarak aşık atabilen yarış oyunu varsa çıksın karşısına..

• quote:

/>
    />

GT5 de eksik daha çok var. Mevzuda o degil. Kusursuz oyun yoktur. Muhtemelen yine birşeyleri eksik çıkacak.

Neyse şu GIF lere bak, hey maşallah. Daha rakibi yok bu oyunun, görsel olarak aşık atabilen yarış oyunu varsa çıksın karşısına..

Koray zamanında forza 2 içinde uçacak kaçacak diyordunuz.Peki sonra ne oldu fos çıktı.Çünkü oyunu stabil 60 fps de oynatırken kokpit kamerasını koyamadılar.Çünkü sistem yetmiyordu.O forza 2 yi oynatamayan sistem pgr4 ü nasıl oyntacak ona şaşıyorum ben.Bi de pgr3 ün grafikleri gt5 den daha iyi demişsin.Ben o pgr3 ü aralık 2005 de samsundaki 360 cafede oynadım.Ve senin söylediğin gibi aşmış bir grafik göremedim.GT4 den biraz daha iyiydi grafikleri.kokpit ise öyle senin abartdığın gibide detaylı değildi.
    Koray sen şimdi oyunun yukarıdaki gifler gibi çıkacağınımı zannediyorsun.Forza 2 olayına dönmesin bu da...

• Buyrun gt5 den iyi dediğiniz pgr4 ün oyun içi videosu şimdi bu mu gt5 den daha iyi grafiklere sahip yapmayın allah aşkına...Tamam madem fansınız bari adam gibi karşılaştırma yapın pgr3 ile kıyaslamayın pgr3 neredeyse gt4 ile kıyaslanır.PGR3 gt4 den biraz daha iyidir.Ama gt5 ile kıyaslamak sizi komik duruma düşürüyor...

http://www.gamersyde.com/leech_4045_en.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnigM@ -- 3 Eylül 2007; 18:59:52 >
  • Yine komik komik yorumlar geliyor ultra sony fan arkadaşlarımızdan.şu forza 2'deki sistemin yetmediğine dair bana bi kaynak gösterirmisin?Şu gt4'ten biraz daha iyiydi lafı da abesle iştigal olmuş yani.Enigma fanlıktan bahsediyorsun ama sen fanlıkta bayrak tutuyosun.gt4 ile pgr3 kapışırmış.Mesaj yazmıcam yazmıcam diyorum ama şu mesajlara dayanamıyorum....
  • Ben gt4 ile pgr3 kapışır demedim ama gt5 ile pgr3 kıyaslanmaz diyorum.Gt4 den iyi ama gt5 iyi değil demek istedim sen öyle algılamak istiyorsan ayrı.Aslında ben buraya yazı yazmayı düşünmüyordum ama burdaki yorumlar gt5 ile kyaslamalar o kadar komikki renderlanmış fotolar oyun içi olmayan resim ve videolar ile kıyaslayınca dayanamdım.Ama siz bilirsiniz eğer ps3 ünüz yoksa onun için gt5 gib bbir oyunu karalamaya devam edin size pgr serileri ve xbox unuz ile mutluluklar dilerim

not:düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnigM@ -- 3 Eylül 2007; 19:15:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

quote:

/>
    />

GT5 de eksik daha çok var. Mevzuda o degil. Kusursuz oyun yoktur. Muhtemelen yine birşeyleri eksik çıkacak.

Koray zamanında forza 2 içinde uçacak kaçacak diyordunuz.Peki sonra ne oldu fos çıktı.Çünkü oyunu stabil 60 fps de oynatırken kokpit kamerasını koyamadılar.Çünkü sistem yetmiyordu.O forza 2 yi oynatamayan sistem pgr4 ü nasıl oyntacak ona şaşıyorum ben.Bi de pgr3 ün grafikleri gt5 den daha iyi demişsin.Ben o pgr3 ü aralık 2005 de samsundaki 360 cafede oynadım.Ve senin söylediğin gibi aşmış bir grafik göremedim.GT4 den biraz daha iyiydi grafikleri.kokpit ise öyle senin abartdığın gibide detaylı değildi.
    Koray sen şimdi oyunun yukarıdaki gifler gibi çıkacağınımı zannediyorsun.Forza 2 olayına dönmesin bu da...

Forza 2 Fos çıktı ha???

Fos çıkan oyunun ortalaması %89.9 olmaz arkadaşım!!!
    http://www.gamerankings.com/htmlpages4/932731.asp

Ona bakarsan Gran Turismo 4'ün ortalaması da %89.3
    O zaman GT4 de fos çıktı hem de daha fos!!

Forza 2 kaybettiği puanı da grafikten kaybetsin varsın. Oyun olarak aşmış ve gelinen son noktadır kendisi.
    GT5 tarafından da geçilemeyecek ahan da kalıbımı basarım...

quote:

Orjinalden alıntı: EnigM@

Ben gt4 ile pgr3 kapışır demedim ama gt5 ile pgr3 kıyaslanmaz diyorum.Gt4 den iyi ama gt5 iyi değil demek istedim sen öyle algılamak istiyorsan ayrı.Aslında ben buraya yazı yazmayı düşünmüyordum ama burdaki yorumlar gt5 ile kyaslamalar o kadar komikki renderlanmış fotolar oyun içi olmayan resim ve videolar ile kıyaslayınca dayanamdım.Ama siz bilirsiniz eğer ps3 ünüz yoksa onun için gt5 gib bbir oyunu karalamaya devam edin size pgr serileri ve xbox unuz ile mutluluklar dilerim

not:düzeltme.

O Videoların oyuniçi olduğunu yapımcı onaylıyor. Ki videoyu izlediysen oyuniçi olduğunu sen de anlarsın. Grafiği iyi olan her oyun CG mi çıkacak?
    Kaldı ki yapımcı en meşgul dönemi olan çıkış döneminde kalkıp CG video mu yapacak?

İsteyen buyursun oyuniçinin babası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 3 Eylül 2007; 19:19:51 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.