Şimdi Ara

Project Gotham Racing 4 (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.017
Cevap
0
Favori
37.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forza 2, su an icerik-surus destegiyle GT5'in gerisinde dedigin zaman seni nasil ciddiye alalim?
    Forza 2'yi surmedigin belli, su an konsollarda en iyi/en gercekci ve en kapsamli yaris simulasyon oyunu Forza2'dir!

Grafik yönunden GT5, Forza2'den daha iyi cikabilir, birakda olsun o kadar...daha GT5 degil, demosu bile cikmadi...Forza2 aylar evvel cikti ve yaris simulasyon oyunlarini severler, hergun yarisiyorlar Live'da.

GT5 hakkinda kesin bilgi Online desteginin diger Ps3 oyunlarinda oldugu gibi, cok zayif olacagidir...GT5/PD veya Sony agzinla kus tutsada Forza2'deki Online desteginin yarisina yetisemez, onun haricinde dogru duzgun pek bir bilgi yok.

Bu lafim herkese degil, ama bazi arkadaslar x360 ve oyunlarini sevmedikleri halde, x360 ve oyun basliklarinda daha cok geziniyorlar...kimbilir, belkide iclerinden keske benimde bir Xbox360'im olsa diye dusunenler vardir

• haha tugy ile bizarre yapımcısı gereken iki cevabı vermiş.bencede fazla zaman harcamayın ne kadar yazsanızda boş gözüküyor uzaktan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Ragdol madem realtime olduğuna inanmıyorsun bizarre forumlarında sor bakalım yapımcılar ne cevap verecek?

http://www.bizarrecreations.com/forum/viewtopic.php?f=30&t=14987&st=0&sk=t&sd=a

Gerçi veren vermiş cevabını
    quote:

It's all in-game.

Ben

Benim sorum
    quote:

Hi
    In the scene viper goes through the bridge , all the reflections on the car is realtime?
    or CG?
    Can you give me some technical details?
    We are arguing with my friends to clarify this intro is rendered in real time on Xbox360 or not

quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Gerçekten vaktine yazık çünkü Bizarre Studios yetkilisi söylüyor oyun içi olduğunu. Bunun üstüne neyin tartışmasıdır ki bu? :)

Yapımcılar HS ekibine dahi seviyeli bir cevap vermedilerki, sana veya bana versinler. "It's all in-game" deyip duruyorlar. Ben yapımcıların sahtekarlık yaptıklarından eminim. Yapımcı insanları kandıramaz diye bir şey yok. Zaten benim veya yapımcıların ne dediği önemli değil; hepinizin gözü vardır eminim, söylediğim sahnelere bakıp kendi yorumunuzu yapın. Aynı aracın iki faklı sahnedeki poligon sayıları, partikül ve post-processing efektleri arasında neden dünya kadar fark olsun değilmi?

Videoda önce kokpit içi sahneleri inceleyin, birde Gif'teki sahneleri. Eğer "bir fark göremiyorum" derseniz zaten tartışmayalım. Ama oyunu yapımcının sözleriyle savunmaya devam etmeyin rica ederim. :)

Edit: 007 foruma şimdi baktım ve söyledin gibi senin mesajına bir cevap verilmemiş. Yoksa ben mi göremedim?? Zaten yapımcıların tüm yanıtları ciddiyetten yoksun, saçmasapan mesajlar.

Yapımcılar sürekli "It's all in-game" diyorlar. Bu lafı "sahneler oyun motoruyla yapıldı" demeye getirdiklerine eminim. Ama sahneler x360la mı alındı, yoksa oyun motoruyla hazırlanıp 2000 işlemcili bir sistemde render mi edildi belli değil.

Gerekli detayları vermedikleri sürece ikna olmam tabiki. Yalnız bu oyunu oynayacak olanlar sizlersiniz, sizin hakkınızı ben aramayayım. Bunları söylediğim için saçmasapan fanlık ithamlarında bulunmayın. Oyunun grafikleri kötü filan demedik ki şahane grafikler zaten, sadece o sahneler renderlenmiş diyoruz hepsi bu. Allah göz vermiş, kullanıverin bir zahmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 4 Eylül 2007; 21:48:53 >

• bu lafina katiliyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

Bu lafim herkese degil, ama bazi arkadaslar x360 ve oyunlarini sevmedikleri halde, x360 ve oyun basliklarinda daha cok geziniyorlar...kimbilir, belkide iclerinden keske benimde bir Xbox360'im olsa diye dusunenler vardir
  • hmm şunu da gördüm
    quote:

I hear you... I'm going to get some gameplay videos put together this week fingers crossed.

However, don't kid yourself. Everything we've released so far has been rendered in-game. We don't doctor screenshots or videos, and we never have. The same accusations came up with PGR3 pre-launch, and now we're getting them again. Show a bit of faith.

BenStop whining! </arnie>
    Ben
    Bizarre Staff

Gamertag: Wriggler
    Website

gt5 e gerçekten bu videoda gözükenlerden daha iyi diyorsanız dürüstlüğünüzden şüphe duyarım
  • Bu oyun eminim çok güzel olcak oynamak için can atıyorum

Birde birisi car list yazabilirmi yada açıklandımı car list ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tej90 -- 5 Eylül 2007; 22:56:24 >
  • Araba görmek istiyorum
  • GT5'i kıskanıyordum ki bu videoyu gördüm...
    gerçekten gt5 ile kafa kafaya yarışabilecek bir oyun. Grafikler iki oyunda da şahane olacak gibi.
    Galibi oynanış belirleyecek artık...
  • quote:

ilkerkorkmaz,
    Forza 2, su an icerik-surus destegiyle GT5'in gerisinde dedigin zaman seni nasil ciddiye alalim?
    Forza 2'yi surmedigin belli, su an konsollarda en iyi/en gercekci ve en kapsamli yaris simulasyon oyunu Forza2'dir!

Grafik yönunden GT5, Forza2'den daha iyi cikabilir, birakda olsun o kadar...daha GT5 degil, demosu bile cikmadi...Forza2 aylar evvel cikti ve yaris simulasyon oyunlarini severler, hergun yarisiyorlar Live'da.

GT5 hakkinda kesin bilgi Online desteginin diger Ps3 oyunlarinda oldugu gibi, cok zayif olacagidir...GT5/PD veya Sony agzinla kus tutsada Forza2'deki Online desteginin yarisina yetisemez, onun haricinde dogru duzgun pek bir bilgi yok.

Hocam ne biliyosun X360 veya forza oynamadığımı, lütfen insanlar hakkında bilmeden yargılama yapmayalım
    Gt nin tüm serisini forza yı aynı şekilde oynamış olan birisi olarak sana diyorum ki GT her zaman ve her klasmanda forzadan üstün bi oyun bence türünün kralı şu an forza 2 yi oynuyorum, ben forza kötü bi oyun demiyorum hatta klasikler arasına girmesi gereken güzel bir oyun ama malsesef 2 kral olmuyor 1 kral var oda GT serisi senin gibi koyu fanatikler inkar etsede bu silemeyeceğiniz bi gerçek.

PGR hakkında yorumlar yapılması gereken bi başlık altında Forza yı ne karıştırıyosun, Gt yi ne karıştırıyosun
    PGR hakkında yorumumda gayet açık I LOVE THIS Game ben sadece GT , ve forza ile kıyaslanmaması gerektiği ve başka bir kulvarda olduğunu sölemişim arkadaşım iyi okursan görürsün ama aklın fikrin Forza vs GT olduğu için sanada bi şey diyemiycem kal selametle

• pgr gibi arcade bir oyun'u GT serisine rakip görmem bile
    '
  • PGR tam arcade degildir. Modifikasyon harici gerçek sürüşe yakın bir oyundur. Başarısıda bundandır zaten. Ridge Racer gibi üfürükten arcade oyunlarla aynı kefeye koymayın, aman diyim
  • Konuya niye Gran turismo'yu karıştırıyosunuz? Gereksiz tartışma çıkmarmayın konu kapansın isemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuvelle -- 5 Eylül 2007; 18:50:43 >
  • PGR tam arcade değil de ne demek. sürüş bakımından yarı arcade yarı smimulasyondur bizzat oynamış olarak belirteyim pgr 3 oynuyorum 360'ta forza 2 pgr 3 geow lost planet var şu an ancak pgr sürüş açısından yarı arcade yarı simulasyondur
  • quote:

Orjinalden alıntı: SİNEQ

PGR tam arcade değil de ne demek. sürüş bakımından yarı arcade yarı smimulasyondur bizzat oynamış olarak belirteyim pgr 3 oynuyorum 360'ta forza 2 pgr 3 geow lost planet var şu an ancak pgr sürüş açısından yarı arcade yarı simulasyondur

+ 1500

Güzel teşhis
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerkorkmaz

Şimdi arkadaşlar yiğidin hakkını verelim şu bi gerçek ki Gran Turismo yarış simulasyonlarının kralıdır bu 1
    gerek oynanış ve gereksede içerik olarak forzanın 3 adım önündedir bu 2 ama kusurlrı yokmu var elbette mesela 4, seriye ulşmış bi oyunda hala sürücü yerine cam görüyoruz (5 de bu hatalarını düzeltmişler) buda 4

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerkorkmaz

quote:

ilkerkorkmaz,

Hocam ne biliyosun X360 veya forza oynamadığımı, lütfen insanlar hakkında bilmeden yargılama yapmayalım
    Gt nin tüm serisini forza yı aynı şekilde oynamış olan birisi olarak sana diyorum ki GT her zaman ve her klasmanda forzadan üstün bi oyun bence türünün kralı şu an forza 2 yi oynuyorum, ben forza kötü bi oyun demiyorum hatta klasikler arasına girmesi gereken güzel bir oyun ama malsesef 2 kral olmuyor 1 kral var oda GT serisi senin gibi koyu fanatikler inkar etsede bu silemeyeceğiniz bi gerçek.

PGR hakkında yorumlar yapılması gereken bi başlık altında Forza yı ne karıştırıyosun, Gt yi ne karıştırıyosun
    PGR hakkında yorumumda gayet açık I LOVE THIS Game ben sadece GT , ve forza ile kıyaslanmaması gerektiği ve başka bir kulvarda olduğunu sölemişim arkadaşım iyi okursan görürsün ama aklın fikrin Forza vs GT olduğu için sanada bi şey diyemiycem kal selametle

Sana cevabim, senin PGR4 basliginda kalkip Forza2 ve GT'den bahsetmen, bunun yaninda Forza2'deki icerik ve surusunden bahsetmen. Geri git 1 sayfa ve önce sen kendi yazdiklarini bir oku!
    Forza2'yi oynuyorsun öylemi...neden? Madem surus ve icerik olarak zayif bir oyun. Zevk ve keyif senin ama sen Forza2 gibi cok gercekci surus dinamigine sahip bir oyun bulmussun ve halen GT-serisini savunuyorsun...anlamadim, GT5 daha cikmadan neyini savunuyorsun?
    Fanatiklikle alakasi yok bunun, ac gözunu ve gercekleri görmeye calis. Sony'e veya Ps3'e karsi degilim, sadece Ps3 benim icin bir alet degil, ondan almadim...bu gidislede (oyunlarin online destekleri kacinilmaz cok zayif, fazla guzel oyunlar yok, oyunlar gecikmeli cikiyor, el padindaki Rumble eksikligi vs. vs.) Ps3 sahibi olmayada niyetli degilim. Ama Psp ilk ciktigi gun elimdeydi ve halen Psp'mi kullanirim, cok memnun kaldigim bir aletdir.

Ben senin gibi Forza II'yi KRAL ilan etmedim, öyle sacma sapan seylerde söylemem ama "simdilik konsollarda Forza II'den daha iyi, daha gercekci, Online destegi bu denli kapsamli baska bir araba simulasyon oyunu yok". GT5 ciktiginda, surersin, denersin sonra Forza 2'yle karsilastirirsin, ona birsey demem.

Eger yaris simulasyon severlerin forumlarinda geziniyorsan bilirsinki, cogu Forza1 ve Forza2'ye gecenlerin GT-serisinden gelmesidir. Madem GT-serisi o kadar iyiydi, Forza-serisi nasil bu kadar buyuyebildi? Demekkili, her oyunda oldugu gibi GT-serisindede bayag bir eksikler var ve bu eksikleri yariscilar Forza2'deki + desteklerinden gideriyor

PGR4'e gelince, Forza2'nin yanina cok iyi gider...PGR-serisi hicbir zaman full simulasyon veya Full Arcade olmamistir ve gercek simulasyon araba yaris oyunlariyla karsilastirilmaz. PGR4'un surusune gelince... gercekcidir ama arabanda hasar modellemesi yoktur mesela veya arabanin motoruna ayar yapamazsin vs. bunlar gözönunde bulundurularak yari arcade veya yaris simulasyondur!

Saygilar,

• Bak güzel kardeşim forumu baştan okumamışsın belli, ben Gt yiüst sayfalarda yapılan olumsuz ve gereksiz ve hatta bilinçsiz yazıları okuduktan sonra sadece GT hakkında ki görüşlerimi söylemek için ufacık bi yorum ekledim yazımın devamında zaten yorumlarım PGR 4 hakkında

Ben oyuncuyum diyen insan zaten klasiklerinin bulunduğu bi arşive sahiptir (ki ben öyleyim) bu klasikleri bitirmiş iyice herşeyini sindirmiş yeni serisini beklerken o duyguya yaklaştıran başka oyunlar arar örneğin GT 5 = Forza MGS 4 = GOW RE 5 = Dead Reasing gibi ama dikkat et hepsinin kalitesi birbirine son derece yakın hatta kişilerin zevkine göre yer değişimi bile yapılabilir. İşte Gt oyuncuları Forzayı bunun için çok tuttu. Ta başından beri ben şunu söyledim bazı kardeşler bu oyun GT den çok daha güzel Gt ye on basar felan demişler, ben dedim ki aynı kulvarda deiller yanlış oyunla kıyaslamayın bu kadar basit yani

• kopoucaz kopucaz kım ne derde desın bu oyun gene harıka olucak.
  •  Project Gotham Racing 4
  • ABOOOO M5

Çevre ve çevrenin araba üstündeki etkilerinde PGR4 GT5'i tokatlıyor

Araba çizimi ve gerçekçiliği konusundada GT5 daha iyi bence
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.