Şimdi Ara

Project Cars Türkçe Oynanış Videoları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tam sürümünün çıkmasını tüm yarış severlerin dört gözle beklediği Project Cars oyununa çektiğim Türkçe oynanış videolarını sizlerle paylaşıyorum. Hemen hemen her türlü aracı kullandım oyunda. Gece ve yağmurlu havalarda oynaması da ayrı bir keyifli.

Oyunu bazen Logitech F710 Gamepadle, bazen de Logitech G27 direksiyonla oynadım. Direksiyonla verdiği keyif tartışmasız daha fazla tabii. İyi seyirler.

PROJECT CARS MOUNT PANORAMA PİSTİ GECE VE HAFİF YAĞMURLU (ARAÇ BMW M1 PRO CAR):https://www.youtube.com/watch?v=mKNwJwZnNPA&index=12&list=PLWdXxbQoQymGJtb8N5Ygf-n17xrrfO2RP

PROJECT CARS MERCEDES BENZ AMG 300 SEL YAĞMURLU BELÇİKA PİSTİ:https://www.youtube.com/watch?v=UriPHh10nKA

PROJECT CARS SR8 RX LP3 RACE G27 POT HUD ANDROID GÖSTERGE PANELİ İLE:https://www.youtube.com/watch?v=8ElwagJwttM&index=8&list=PLWdXxbQoQymGJtb8N5Ygf-n17xrrfO2RP

Steam ID: kaleee17
    Psn: kaleee17

• Bir iki videoda ben çekmiştim.

• Güzel paylaşım kardeşim.

• _____________________________

• Android gösterge paneli uygulaması çok başarılı. Bu deneme sürümü, oyun tam sürüm çıkınca paralı bir uygulama satın alacağım.

• Bu da oyunun Microsoft Speed Wheel ile oynanış videosu. G27'nin yerini tutmasa da, bütçesi az olanlara mantıklı bir çözüm olduğunu söyleyebilirim ve rahatlıkla tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar hepinize merhaba, oyun resmi olarak çıkışını gerçekleştirdi ve ben de boş durmadım sürekli oynuyorum. Oyunu hem Pc hem de Ps 4 için aldım. İki platforma da zaman ayıracağım.

İlk videom oyunu gamepadle oynayan arkadaşlar için. Oyunu Logitech F710 ile oynadığım zaman ki ayarlarımı paylaşıyorum.

İkinci olarak Logitech G27'de kullandığım ayarlar ve oynanış

Bunun devamında Android uygulaması olan Huddash ile yaptığım gösterge paneli uygulamaları var. Yükleyince burada paylaşacağım. Herkese iyi oyunlar.

• Project Cars'ı Android uygulaması Huddash ile oynamak.

• kaleee17 kullanıcısına yanıt

• Project Cars için kullanabileceğiniz VDash Pro uygulaması, ben çok beğendim, videomuz aşağıda efendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaleee17

Project Cars'ı Android uygulaması Huddash ile oynamak.

kardeş merhaba ayarları dediğin gibi yapıyorum ancak o durumda menüleri hareket ettirebiliyorum gampad ile ama oyun başladığı zaman çalışmıyor..neden kaynaklanıyor olabilir..
    Digitürk Sporun Yıldızı Paketi Tivibu Süper Paket PC: İşlemci: Amd Ryzen5 1500x Anakart:Asus TUF B350M Ram : Kingston Predator 3000 Mhz 2x8 Gb Gpu : Galax GTX 1060 6 Gb Psu : Evga 650 BQ 650 W 80 Plus Bronze

• quote:

Orijinalden alıntı: matrixx61

quote:

Orijinalden alıntı: kaleee17

Project Cars'ı Android uygulaması Huddash ile oynamak.

kardeş merhaba ayarları dediğin gibi yapıyorum ancak o durumda menüleri hareket ettirebiliyorum gampad ile ama oyun başladığı zaman çalışmıyor..neden kaynaklanıyor olabilir..

Aynı sorun bende de oldu, pc sürücüsünü silip tekrar indirin, yeni güncelleme çıkmış olabilir. Bende düzeldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.