Şimdi Ara

Project Cars'ı force feedback direksiyon ile oynayanlar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende Logitech Momo direksiyon var. Oyunda da zaten tanımlı bir direksiyon olmasına rağmen çok sorunlar yaşıyorum bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilecek olan var mı?
    Kısaca özetlemek gerekirse 2 sorunum var:
    1- Araba simulasyonlarını çok oynamama rağmen daha önce hiç bir oyunda başıma gelmemişti ama gaza da çok az basmama rağmen araçlar yol tutmuyor. Sanki full throttle kalkış yapıyorum gibi sürekli savruluyor araçlar. Sanırım pedalın hassaslık ayarında bir sıkıntı var ya da oyundaki direksiyonun driver ayarları bozuk çözemedim. Bilgisi ya da önerileri olanlar var mı?
    2- Diğer konu da gerçi zaten project cars ın force feedback özelliğinin çok da iyi olmadığı söyleniyor ancak bana hiç yeterli gelmedi. Kendi forumlarında geliştirmek için birçok farklı başlık açılmış ama baya çürümek gerekecek gibi. Yeminle üniversite konusu olur. Dedim acaba Momo kullanan ve hazırda ayarlarını yapmış birileri varsa yardımcı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcaglayan -- 10 Şubat 2017; 15:10:4 >

• Kimse cevap vermemiş ama sonradan benimle aynı sorunu yaşayanlar olursa diye cevap veriyorum. İlk sorunumu çözdüm.
    Oyunda tüm direksiyonların steering sensitivty ayarı %50 de tanımlanmış. Bu yüzden az gaza basmanızda bile gereğinden fazla algılıyor. Bu ayarı %100 e çıkarırsanız bütün pedala basışınıza göre gaz tepkisi değişiyor. Bu ayarı yapmadan ve yol tutuşu kapalı oynuyorsanız yolu tutmanız gerçeğe göre bile çok zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.