Şimdi Ara

Proje ödevim nasıl olmuş?(İnternet Sitesi içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Proje ödevi olarak dil anlatımı seçmiştim ödevler arasındada 10. sınıf dil anlatımıyla ilgili web site yapmak vardı bende hemen onu seçtim biraz uğraştım ama sonunda ortaya bu web sitesi çıktı.Sizce nasıl olmuş?Geliştirilebilir mi?Önerileriniz varsa alayım.Yorum falan yaparsanız güzel olur :) Ama yorumu önce ben onaylıcam saçma sapan şeyler yazmayın sitede gözükmez yani

http://www.10sinifdilveanlatimm.tk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctoruntardisi -- 22 Ocak 2013; 15:09:47 >

• tema çok alakasız ayrıca alan adını bile dot.tk dan yapmışsın. kaç para sanki adam gibi bi alan adı alsana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanile -- 22 Ocak 2013; 22:40:36 >
  • Olmamis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de o yeşil kafa?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • wordpress kurmuşsun nesi proje bunun
  • yav hoca 40 yaşında bedava sitemden kursam bile bişe yaptım zannetcek . Temayı dersen bilerek öyle yaptım saçma olsun diye
  • çok uğraşmışsın kardeşim
  • bu kadar basit düşünmeyn be kardeşim
  • yav ben profesyonel tasarımcı değilim ki mükemmel bi şey yapayım bedava bu kadar oluyo.
  • Madem proje ödevin ver 20 lira güzel bir alan adı al, hostingi de zaten aldığın yerden ayarla, çok bir boyut istemez. Joomla'dan yap en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: v3datt

yav ben profesyonel tasarımcı değilim ki mükemmel bi şey yapayım bedava bu kadar oluyo.

Tamam beleşçisin de kardeş o siteyle o temanın ne alakası var?Git rockettheme gibi sitelerin beleş temaları var onlardan indir.Veya farklı yollardan düzgün tema elde et.
  • OlmamışBen buna anca 40 veririm.Özen yok,renk yok,tipografi kötü.İçerik yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oppenheimer -- 22 Ocak 2013; 20:27:38 >
  • Fontu, headerı, arkaplanı değiştiriyorsunuz.

geriye sadece içerik kaldı sanırım

Düzeltme: Temayı değiştirin en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabelisa -- 22 Ocak 2013; 20:46:05 >
  • tema değiştir ayrıca yazılara dikkat et Ş harfi gibi mesela :)
  • Arkadaşım ücretsiz olabilir ne wordpress temalar var ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kimyacı_~_Na2SO4

Fontu, headerı, arkaplanı değiştiriyorsunuz.

hocam düzelteyimde pek iyi temalar yok eğer bi önerin varsa seve seve dinlerim.
  • Bir şey yapmamışsınki hazır temayı alıp kurmuşsun.
    Buda benim ödevdi aynısını yapacaktık yaptım
    http://i.imgur.com/cNmG4Yt.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: v3datt

quote:

Orijinalden alıntı: Kimyacı_~_Na2SO4

Fontu, headerı, arkaplanı değiştiriyorsunuz.

hocam düzelteyimde pek iyi temalar yok eğer bi önerin varsa seve seve dinlerim.

Seve seve yardımcı olurum.

İlk olarak "iyi temalar yok" demişsiniz. Bu tamamen sizin hayal gücünüze bağlı bir şey.
    Bak şimdi, basit bi WP teması bularak işe başlayabilirsin. Ardından hayal gücünün seni götüreceği yere doğru temayı düzenlersin. Frankeinstein'lı değilde çiçekli, böcekli bir tema oluşturabilirsin. Eğer dil ve anlatım dersine uygun metaryeller bulabilirsen onları kullanırsın

• Tasarım yenilenmiştir
  • Öbürkünden iyi .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.