Şimdi Ara

Proje : HotRod 57 Chevrolet Coupe (Dikkat bol foto) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
17
Favori
89.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay vay vay şu yakışıklılığa bak bee Hocam dikkat et kızlar arabayı çalmaya kalkışmasın
  • aman tanrım hocam napmissin sen gercekten ellerine saglık cok güzel olmus gercekten hakettigini almısındır suan müthiş olmus araba

bebek gibi olmus araba maşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 7 Haziran 2011; 10:08:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

aman tanrım hocam napmissin sen gercekten ellerine saglık cok güzel olmus gercekten hakettigini almısındır suan müthiş olmus araba

bebek gibi olmus araba maşallah

Aynı duyguları paylaşıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şehr-i Hüzün -- 7 Haziran 2011; 11:34:06 >
  • Dominic Toretto,X-Slim&Şehr-i Hüzün : Güzel söz ve beğeniniz için teşekkürler

Bu gün 56 nın önünü takmaya yardım ediyorum 69 unda şasesini boyadan almam lazım çok bir işim yok.
  • Allah kolaylık ve sabır versin öncelikle ama gerçekden orta çıkan ve çıkacak şeylerin güzel olduğuna ve olacağına inanıyorum çalışmaya devam bizide unutmayın arada buralara uğrayın güzellikleri görelim.
  • forumlara üye olmayı sevmiyorum.
    ama arabaların bitmiş halini görmek için üye olmak zorunda hissettim kendimi...
    araba toplayan bir kaç kişi gördüm ama bu kadar ince işçilikle yapanını görmemiştim. resmen arabaya ikinci bir hayat bahşediliyor.
    emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
  • hocam sen ne yaptın öyle mükkemmelll :D
  • daha fazla resim bekliyorum.
    yaklaşık 2 saattir bu sayfa açık duruyor bilgisayarımda.
  • Orjinal Hali Daha Güzedli :d
  • Rüyalarima giricek yakında bu araba :)
  • rezerve
  • maaşallah:)
  • Değerli forumndaşlar teşekkürler

206872 : Hoşgeldiniz,nezaketiniz için ayrıca teşekkür ederim
  • mükemmel vallaha bayıldım...
  • Çok güzel gidiyor elinize sağlık ama daha fazla resim isterük
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamebit

Çok güzel gidiyor elinize sağlık ama daha fazla resim isterük

+1 :)
  • Merhabalar,

Öbür gün filan foto yüklerim şu sıra fazla ilerleme yok ondan yüklemedim.(Daha doğrusu fotoya yansıyacak fazla ilerleme yok).Bir kaç gündür habire bit gibi olan minicik çürükleri ayıkladık ve tamir ettik.Adamı deli eden bir iş.Başkası olsa teli kaynatır çürüğün üstüne sonra da taşlar gider.15 dk işleri 2-3 saate çıkardığımdan uzadıkça uzuyor işler.

Yarın Allah kısmet ederse Bursaya gidip arka ve ön çamurluklarımı alıp geliceğim.Arka çamurluk iç ve alt temizlik& soğuk galvanizlemekısımlarını bitirdim montaja hazır hale getirdim.Niye sen gidiyorsun derseniz : Arka çamurluklar tek kapı olduğu için ciddi büyük.Bunları kargo fimalarının hasarsız taşıması (Ne kadar sararsanız sarın doğru dürüst sandık benzeri arkası destekli ahşap konstrüksiyon ya da orjinal destekli sert kartonları olmadığı sürece zor bu büyüklükteki malzemeyi hasarsız taşımak) zor + ustasınıda alıp getirmem lazım (Bunun montajını ona yaptırıyorum)böylece hem hızlı hem de güvenli oluyor.

• bu makine bu hale geldiyse 69 ne hale gelir acaba ((((:
    hastasıyız takipteyiz hocam ^^
  • ben cudayı bekliyorum umarım onada başlarsınız
  • muthis olmus kardesim..tebrik ederim
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.