Şimdi Ara

Programlarda Klavye Kullanınca Kilitlenme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Win7 den yükseltme yaparak win10'a geçmiştim ancak tekrar temiz kurulum yaparak Win7 ye geçtim. Win7 orjinal olup x64 home edition'dır. Bütün sürücüleri güncel haliyle yükledim. Windonws güncellemelerini de yaptım. Ancak bir sorun oluştu ve hangi yolu denediysem gideremedim.

Sorun şu;

İlk kurduğumda internet explorer üzerinde crome indirmek istedim ve adres satırıla tıklarayak klavyeye bastığım an i.explorer kilitlendi. bunun eski driverlardan yada halen windowsu güncellemediğim için olabileceğini düşündüm. sonra söylediğim gibi bütün güncellemeleri yaptım. cep tel. crome indirip pc ye kurdum ve crome da yazı yazmada hiç bir sorun olmadı. aynı şekilde office yada isim değiştirirken de bir sorun yaşatmadı. fakat mesela acroniste register yapmak için yazı yazmak istediğimde ilk tuşa bastığım an acronis kilitlendi yada aimp2 de ekolayzır ayarını kaydetmek istediğimde klavyeden bir tuşa bastığım an yine aimp2 kilitlendi.

Bu program kilitlenmeleri windeowsu değil yanlızca o an kullanılan programı kilitliyor ve programı sonlandırınca da hiç kasmadan anında kapatıyor. bu da ekran görüntüsü: http://i.hizliresim.com/rE6VDP.jpg

Bu sorun hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Teşekkür ederim.

edit: bu arada klavyem logitech g105 olup daha evvel hiç bir şekilde böyle bir sorun oluşmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TimuJin -- 5 Eylül 2016; 11:52:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Chrome da Klavye Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.