Şimdi Ara

programlamacılık la üniversteden mezun olmadan para kazanabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• kurs sertifikası da gereksiz

yeteneğine yaptığın işlere bağlı
  • öncelikle firma açabilmem içim sertifika gerekmiyormu?
  • firma açma konusunda bir bilgim yok tabi, programlama şirket / firması açacak kadar bilgi ve kadroya sahip misin ki ?
  • yok ben şuan bir meslek lisesi öğrencisiyim malum mühendislik gibi 4 yıllık ünileri seçemiyoruz ama ben yazılım mühendisliği istiyorum. üni yi meslek lisesi doğrultusunda bitirip. bu proramlamacılığı ayriyeten kurs görerek kendimi geliştirmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.A.R.I.M.S.A.K -- 13 Mayıs 2007; 10:45:45 >
  • şöyle söyliym

bir programlama şirketine gittiğin zaman senin diplomana değil bilgine bakarlar
    hangi programı / programlama dilini ne düzeyde bildiğine bakarlar veyahut yaratıcılığına zekana

bende senin gibi meslek lisesiyim (1 ay sonra bitiricem), üniversite de sana bu işin tamamını öğretmezler hele türkiyede

eğer programlama mantığın varsa yetiştirilmelik eleman olarak bile girebilirsin

4 yıllık üniversiteleri bitirenler de zaten programlamayı kavramış olarak üniversiteden çıkamıyolar, üniversite de sadece yüzeysel olarak öğretirler geliştirmek sana kalır
  • saolasın peki

senin bu konu hakkında iyi bilgin var sanırım
    peki programlamanın temelini oluşturacak şeyleri söylermisin bana nereden başliyim nasıl bir yol izliyim???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ö.mesaj gönderdim
  • Belli bir eğitim sonunda microsofttan MCPD sertifikası alabilrsen bu işi çok rahat yapabilir cidden iyi paralar kazanabilirsin, ama kolay bir olay değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: S.A.R.I.M.S.A.K

kurs sertifikası alarak?

bende üniversite okumadım ve programlamaya marak saldım bir süre eğitim aldım askerlik nedeniyle ara verdim.Kurs sertifikası senin için sadece bir etikettir yani her şey sende biter gerçekten öğrenmek ve yapmak istersen başarırsın
    buraya bir göz at orda da tartışmışlar bu konuyu.

• quote:

Orjinalden alıntı: S.A.R.I.M.S.A.K

saolasın peki

nereden başliyim nasıl bir yol izliyim???

bir göz at istersen:http://forum.yazilimuzmani.com/forums/thread/11458.aspx
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.