Şimdi Ara

PROGRAMLAMA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • C++'a 5-6 ay önce başlamış olan 17 yaşında lise öğrencisiyim.Bu konuda gerçekten son derece meraklı ve istekliyim.DR'da çok faydalı olabilecek kaynaklar setler gördüm.Pusula ve Seçkin yayınevlerinden çokça programlama kitabı vardı.Kitaptan yazılım öğrenilebilir mi?Gerçekten uğraşırsam başarabilir miyim ? 0danmış gibi başlayacak olursam java'dan mı yoksa c++'tan devam mı etmeliyim ? bir de bir de c , c++ , java kitaplarından sonra geri kalan dillerde de kendimi o kitaplarla geliştirebilir miyim ?

    Sorularım bu kadardı.Şu meraklı gencin yolunda gitmesine katkı sağlarsanız çoook makbule geçer.Teşekkürler







  • Bir suru programlama dilini ustun koru bilmenin sana pek bir avantaji yok. Ne programlamak istedigine gore programlama dili ogrenmek daha mantikli. Programlama dilleri alet cantasindaki aletler gibidir, kimisi bir konuda digerindan daha basarilidir, kimini kullanmak kolaydir, kimi daha hizlidir ama kullanmak zordur vs. Tam olarak ne yapmak istedigine gore degisir. Ama yine de c++ ogrenmek her programci icin temeldir ve yararlidir. Cunku her seyin temelini kavrarsin. Ama C++ ile Android uygulamasi yapmak icin cok cok ugrasirsin, Java ile daha hizlica yaparsin. Ne yapacagina karar vermen gerek yani.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mephalay

    Bir suru programlama dilini ustun koru bilmenin sana pek bir avantaji yok. Ne programlamak istedigine gore programlama dili ogrenmek daha mantikli. Programlama dilleri alet cantasindaki aletler gibidir, kimisi bir konuda digerindan daha basarilidir, kimini kullanmak kolaydir, kimi daha hizlidir ama kullanmak zordur vs. Tam olarak ne yapmak istedigine gore degisir. Ama yine de c++ ogrenmek her programci icin temeldir ve yararlidir. Cunku her seyin temelini kavrarsin. Ama C++ ile Android uygulamasi yapmak icin cok cok ugrasirsin, Java ile daha hizlica yaparsin. Ne yapacagina karar vermen gerek yani.

    daha çok windows programlarına yoğunlaşmak istiyorum.başlığı yazdıktan sonra bi araştırma sonucunda c++ ile devam etmeye karar vermiştim.öyle de olacak gibi...

    peki hocam kitaplar hakkında düşüncen nedir ?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.