Şimdi Ara

PROGRAMIMI YORUMLAR MISINIZ ? (EA DERECE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

KASIM-ARALIK:

• BIYIKLI MAT + KAF-2 + 345 TYT + ACİL TYT (önce bıyıklıdan dinliyorum pdf'ten çözüyorum sonra kaf'a geçiyorum)
    • KENAN KARA + ACİL İLAÇ + BİREY-B + ACİL GEO SB (konuyu dinleyip pdf'ten ilerledikten sonra bu sırayla kitapları çözüyorum)
    • PARAGRAFİK

OCAK:

• KAF-3 + 345 AYT + 3D AYT + ACİL AYT
    • TYT MAT VE GENEL DENEME
    • KENAN KARA + ACİL İLAÇ + BİREY-B + ACİL GEO SB
    • DİL BİLGİSİ
    • PARAGRAF ÇIKMIŞ SORULAR VEYA PARAGRAFİKS
    • APOTEMİ PROBLEM FASİKÜLÜ

ŞUBAT:

• KAF-4 + 345 AYT + 3D AYT + ACİL AYT
    • ACİL ANALİTİK FASİKÜLÜ
    • TYT MAT TYT TÜRKÇE VE GENEL DENEME
    • KENAN KARA + ACİL İLAÇ + BİREY-B + ACİL GEO SB
    • APOTEMİ PROBLEM FASİKÜLÜ

4 aylık bir plan yaptım. martta ayt denemelerine ve edebiyat sosyal çalışmaya başlayacağım.

• ayrıca haftada 3 gün spora gidiyorum. spora gittiğim günler 4-6 saat diğer günler 6-8 saat arası çalışıyorum. 2 haftadır bu şekilde, umarım hedefime ulaşırım. odaklandığım tek şey mart ayına kadar matematik ve geometride full çekecek seviyeye gelmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Cupertino -- 7 Kasım 2020; 19:1:51 >
  • Kaf 3 ile beraber o kitaplar 1 ayda nasıl bitecek?
    Ayrıca derece isteyen birisi için sosyal çalışması çok geç değil mi?

-Çok bilgi sahibi değilim. Bilen varsa ben de yararlanmak isterim.-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kafların ödev testlerini çözmüyorum. sadece konu kısmı. okul derdim olmadığı için zamanım var.

valla sosyale ve edebiyata 3 ay ayırmayı planlıyorum çünkü sözel temelim gayet iyi umarım yeterli gelir çünkü hamdan ilk 100'e girip burs da almak istiyorum, ea'dan olmasa bile sözelden girmem lazım.

• KAF ın başındaysan şöyle bir önerim olacak. KAF 2 ye direk fonksiyonlardan başla. Öncesi sadece zaman kaybı diye düşünüyorum. Malum adam videolarını yeni sınav formatına uygun olarak güncellemiyor ve kaf 1 2 kitapları bence oldukça bayat. Bunun yerine problem tarzı konuları youtube da ilyas güneşten dinle veya bıyıklıdan kendin bilirsin. He fonksiyondan sonrası için kaf güzel ona laf etmeyeceğim. Ama fonk. öncesi bence zaman kaybı dostum  

• mrfalcon253 M kullanıcısına yanıt

net

• Başarılar hocam, hedefler aynı. Program konusunda paslaşabiliriz uygun görürsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elawachi -- 7 Kasım 2020; 20:4:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Programlarımız zamansal ve hedef olarak cok benziyor fakat FEN çalışmalarînızı istediğiniz matematik konumuna geldikten sonra mı başlicaksiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fkb eksik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fen çalışmaya martta başlamayı düşünüyorum, hem unutmamak için hem de üzerimdeki mat-geo yükünü atmış olmak için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.