programı tamamen kaldırmak için regeditten curent user software ve local machine software deki bilgiler silmek gerekirmi mesela programın adı regeditte local machine softwarede var aynı zamanda current user softwarede de var farkı ne bunların ikisinide silmek mi gerek birde local machine windows current user uninstal var onuda biliyorum ama farkı nedir? local machine windows current user uninstalda olan sadece isimlemi alakalı yani progrm ekle kaldrdan ismi silmek için? benm dediğim daha çok program kaldırmada sorun çıkarsın yada çıkarmasın regeditten tamamen kaldırmak yani curent user software ve local machine software ikisinde de adı geçior programın? bunu prgramda yapıyor your uninstaler gibi biliyorum ekstradan soruyorum bnu..
Bunun için uninstall programları kullanabilirsin. ben your uninstaller programını tavsiye edebilirim. Bu program ile normal kaldırma işleminden sonra programın geride bıraktığı izleri görüp silebilirsiniz. Ayrıca programı kaldırdıktan sonra ccleaner ile de regedit kısmını temizleyebilirsin. bu da oldukça başarılı bir temizleme programıdır.
bi programı tamamen kaldırmak için revo uninstaller programını kullanabilirsin ordan tümden temizleyebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: itsthehallowman
Bunun için uninstall programları kullanabilirsin. ben your uninstaller programını tavsiye edebilirim. Bu program ile normal kaldırma işleminden sonra programın geride bıraktığı izleri görüp silebilirsiniz. Ayrıca programı kaldırdıktan sonra ccleaner ile de regedit kısmını temizleyebilirsin. bu da oldukça başarılı bir temizleme programıdır.
program registerdan zaten kaldırma yapıyor ccleanera gerek yok .. ayrıca ben bnu zaten bliyorum dedğim gibi mesjda yazdığm gibi manuel olarak soruyorum kayıt defternden nasıl yparım diye