Bildirim
PROGRAMI SİLME PROGRAMI KULLANANLAR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
revo uninstal.... -
teşekkürler ama hangi siteden indirmeye çalıştıysam eset izin vermedi, bir çok yorumda da virüslü olduğu yazıyordu indiremedim ama sorunumu manuel çözebildim teşekkürler
başka birşey sorabilirmiyim ? autocad yükledim 2 sefer farklı setup kullandım ama ikisinde de çizim ekranında sorun yaşadım.. çizgileri hareket ettirdiğimde kırılarak ve arkasında pixel pixel iz bırakarak hareket ediyorlar. Autocad ten kaynaklandığını düşünüyorum. max 2012 de yüklü pc me çizimde herhangibir sorun yaşamadım.
pc 2 haftalık ve
i7 2600
asus engtx 560
asus p8z68 anakart
8 gb ram
1 tb 64 mb sata3 wd
ve 730w kasam var
yardımcı olabilirmisin sence neden kaynaklanıyordur ? -
ekran görüntüsü tazelenmediği için olabilir.
ekran kartı sürücüsü güncellemek gerekir. -
-
quote:
ekran görüntüsü tazelenmediği için olabilir.
ekran kartı sürücüsü güncellemek gerekir.
hocam herşeyi denedim ama olmuyor. belki küçük bir ayar yapılması gerekiyor ama bilmiyorum. sürücü güncelledim direct x 11 indirdim yükledim. windows updatelerin hepsini güncelledim. programı farklı setuplarla en az 10 sefer kurup sildim. gözlerimin içine şimdiden etti :) -
komut satırında
OPTIONS
ve enter
önce ayarları resetle
olmazsa
System / Performance Setting'i kurcala
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X