bütün o kodlari ezbere mi biliyorsunuz |
programcı arkadaşlara sorum var
-
-
Kısmen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır ama çok kullandıklarımızı ezberlemiş oluyoruz.
-
ingilizcen iyi ise hiçbir şey ezberlemene gerek yok. kodlar zaten ingilizce aslında. bir tek ön hafızaya atıyorsun işin düştüğü zamanlar sonra unutuyorsun gidiyor ihtiyacın olursa internette yazıyorsun syntax falan fisman 2 dkya sonra tekrar başlıyorsun kodlamaya ki editörler zaten otomatik tamamlama özellikleri ve açıklamalarla çok daha da kolaylaştırıyor bu olayı.
kodlamak ilerki zamanlarda türkçe yazı yazmak gibi. asıl olay işin mimarisi, mühendislik kısmı. neyi nasıl yapmalıyım nasıl daha verimli olur bu nasıl çalışır şu nasıl çalışır falan fisman. işin büyük kısmı araştırma ve öğrenme, diğer kısmı da oturup boş boş ekrana bakma bunu nasıl yaparım diye, bir kısmı da lan bu niye çalışmıyo diyip milletten yardım isteme ve debugging. bu kadar
-
kodlama yapmak suduku çözmek gibidir hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zurnalogkodlama yapmak suduku çözmek gibidir hocam
sen nerede suduku cozuyorsun hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalocksen nerede suduku cozuyorsun hocam
Alıntıları Gösterben oynamasını bilmiyom hocam ama hep öyle dedikleri için yazdım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zurnalogben oynamasını bilmiyom hocam ama hep öyle dedikleri için yazdım
Alıntıları Gösterkandirmislar hocam, ordan burdan kes yapistir yapiyosun bu kadar
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalockkandirmislar hocam, ordan burdan kes yapistir yapiyosun bu kadar
Alıntıları Gösterhocam beni seviyormusun?
konseye girmek istermiydin hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 14 Ağustos 2021; 12:34:58 > -
programcılığın asıl olayı problem çözmeye dayanır. Sık sık kullandığımız diller elbette belli bi yerden sonra ezbere biniyor doğal olarak. ancak 1 ay ara verdikten sonra dönünce bunu benmi yazmışım yav dediğim yerler oluyor tabi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zurnaloghocam beni seviyormusun?
konseye girmek istermiydin hocam?
Alıntıları Göstersevmesem her konuna yazar miyim hocam?
Kimler var konseyde hocam?
-
Geçen minecraft kaynak kodunu ezberledim çok verimli bir çalışmaydı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalocksevmesem her konuna yazar miyim hocam?
Kimler var konseyde hocam?
Alıntıları Gösterben hamza rebul zodion seks muhafızı hocam
seni aday adayı olarak tutuyorum hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zurnalogben hamza rebul zodion seks muhafızı hocam
seni aday adayı olarak tutuyorum hocam
Alıntıları Gösterbilmem ki hocam bu foruma zaman ayirmak ne kadar akil isi
-
quote:
Orijinalden alıntı: The KsMprogramcılığın asıl olayı problem çözmeye dayanır. Sık sık kullandığımız diller elbette belli bi yerden sonra ezbere biniyor doğal olarak. ancak 1 ay ara verdikten sonra dönünce bunu benmi yazmışım yav dediğim yerler oluyor tabi.
bir palyaço varmış bütün ağlayanları güldürürmüş bir gün bir adam yoğun ağlama teşhisiylen doktora başvurmuş doktor da demiş ki git palyaçoyu bul o seni güldürür o da demiş ki o da benim
-
:)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X