Ben Murat. Marmara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldum..
Ardından İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünü bitirdim.. Şuan özel
bir şirkette çalışmaktayım... Daha önce birçok kişiye program yazdım ve site
hazırladım. Referanslarım mevcuttur. İşimde oldukça profesyonelim.
Burdaki amacım ;
√ Müşterilerin, işyerlerinin isteklerine yönelik program derlemek ya da web sayfası
hazırlamak..
√ öğrenci arkadaşlarıma (Programcılık ve Mühendislik Fakültesi Öğrencileri, Lise
Öğrencileri) uygun fiyatlarda program yazmak.. Ödevlerinize bir öğrenci gözüyle
bakılır ve danışmanlık ücretleri de astronomik değildir.
√ Kısa sürede program/proje/web sitesi teslimat garantisi…
√ Uygun fiyat garantisi...
√ Ödemede kolaylık..
√ Öğrenciler için bilgi; PHP - ASP - ASPX - HTML - CSS - Flash C# - C - C++ - Vb.NET - Delphi - Java SQL - MySQL - Oracle - Access dillerini kullanmaktayım.
Ben Murat. Marmara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun oldum..
Ardından İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünü bitirdim.. Şuan özel
bir şirkette çalışmaktayım... Daha önce birçok kişiye program yazdım ve site
hazırladım. Referanslarım mevcuttur. İşimde oldukça profesyonelim.
Burdaki amacım ;
√ Müşterilerin, işyerlerinin isteklerine yönelik program derlemek ya da web sayfası
hazırlamak..
√ öğrenci arkadaşlarıma (Programcılık ve Mühendislik Fakültesi Öğrencileri, Lise
Öğrencileri) uygun fiyatlarda program yazmak.. Ödevlerinize bir öğrenci gözüyle
bakılır ve danışmanlık ücretleri de astronomik değildir.
√ Kısa sürede program/proje/web sitesi teslimat garantisi…
√ Uygun fiyat garantisi...
√ Ödemede kolaylık..
√ Öğrenciler için bilgi; PHP - ASP - ASPX - HTML - CSS - Flash C# - C - C++ - Vb.NET - Delphi - Java SQL - MySQL - Oracle - Access dillerini kullanmaktayım.
bilmediğin dilleri yazsaydın daha az zamanını alırdı hiç pratik değilsin
quote:
aspx, flash, mysql, oracle ve access diye dil mi var?
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanweb
quote:
aspx, flash, mysql, oracle ve access diye dil mi var?
sanırım abimiz teknolojileri demek istemiş :)
Program yazdırmak istiyorum. Bana ulaşırsanız sevinirim. UgurSirin (a) live (dot) com ve 545 253 6868
"Overlok makinesi ayağınıza geldi. Halı, kilim, yolluk paspas kenarına, halıfleks kenarına overlok yapılır." Gibi olmuş konu...