Arkadaşlar bende bir soru sorayım. Elimde AverTv DVB-S var. Uyduya bağladım bazı kanalları buldu. Yalnız Star Atv Show gübü kanalları bulmadı. Aver'in kendi programının kanal listesini güncelleyemedim. Elle tek tek girmekde zor geldi! Onun yerine ProgDVB kurayım dedim. Power install kurdum yalnız hiçbir şekilde yayın alamadım. Arattırdım, tarattırdım olmadı. Kartı seçip başlat dedim, transponderları güncelledim genede olmadı. sinyalde sorun yok çünkü aver'in kendi programı çalışıyor. anlamadım ben işten hiçbirşey! Fikri olan varsa bana bi yardım edin arkadaşlar...
bendede aynı kart var ama öncelikle bence uydu diseq ayarlarını kontrol et. averin kendi programını bende kullanmak tan yana değilim. show tv açılıyo fakat çok geç açılıyo progdvb de
şifreli kanalların çözümü nasıl oluyo yardımcı olursanız mennun olurum
quote:
Orjinalden alıntı: yilmazyigci
burası bunun yeri değil
quote:
bu linklere tıkla, hem buralardan satın alabilirsin, hem kartlar hakkında bilgi edinebilirsin, hem satış noktalarına bakarsın, hem şifreli çözmen için gerekli keylerin linklerini vs. bulabilirsin...
Dijital TV Kartı (DVB-S) almak istiyorsan önce buralara bak derim ben, çünkü en ii 2 marka ve kendi siteleri yani en sağlıklı bilgi alabileceğin yerler o linkler anlamadığın birşey olursa yine burada sorarsın ve biz yardımcı oluruz detaylı olarak (keyler hariç)
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
quote:
bu linklere tıkla, hem buralardan satın alabilirsin, hem kartlar hakkında bilgi edinebilirsin, hem satış noktalarına bakarsın, hem şifreli çözmen için gerekli keylerin linklerini vs. bulabilirsin...
Dijital TV Kartı (DVB-S) almak istiyorsan önce buralara bak derim ben, çünkü en ii 2 marka ve kendi siteleri yani en sağlıklı bilgi alabileceğin yerler o linkler anlamadığın birşey olursa yine burada sorarsın ve biz yardımcı oluruz detaylı olarak (keyler hariç)
İşime Yaradı
quote:
Orjinalden alıntı: BluuBZeR0 İşime Yaradı
Ok kardeş sewindim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme