Şimdi Ara

.sfv dosyası nasıl acılır yardım lutfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

torrent ile film indirdim ama .sfv uzantılı 50 gibi dosya var 0 dan 50 ye kadar.. winrar denedim, archive unknown or damaged diyor... winsfv onermişti arkadaslar ama o programıda hiçbir yerde bulamadım.. mumkunse linkiyle beraber bunu acabilicek bir program yada nasıl acılıyorsa yardım ederseniz cok işime yarar...

teşekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _dimitri_ -- 8 Kasım 2004, 21:52:09 >

• beyler biraz acil silip kutulucam ama bu boyle 3. dosya fln bi coziyim nasıl yapıldıgınıda bitsin bu muabbet...
  • http://www.softsource.com/svf/ bu adreste konu hakkında bilgi var bi incele istersen benim pek vaktim yok
  • arkadasım ben .sfv uzantılı dosyaları acamıyorum, svf diil.. neyse, sfv yi biliosan az zamanını calıp bunu da soyleyebilirsen iyi olur :)
  • yanındaki dosyalar 0'dan ya da 1'den bilmem kaça kadar numaralıdır. birincisini winrar'la aç (birlikte aç'ı kullanarak) o sana bir ".bin" bir de .cue dosyası hazırlar. Onu da cd'ye yazacaksın nero'yla. Ben böyle halletmiştim.
  • .sfv dosyaları bir zincire mensup rar dosyalarının doğrulama dosyalarıdır. Dosya varmı yokmu yoksa bozukmu veya bozuksa kaç blokda kaç bloku bozuk bunu test eder. Mesela dosyaadı.rar dosyadı.r01 dosyadı.r02 ........ dosyaadı.r50 olsun. toplam 51 adet dosya var. Birine sağ tuşla aç deyince sırayla açılır bu dosyalar. Fakat birisi var olduğu halde bozuksa açılana kadar boşuna beklemişsin demektir. SFV uzantılı dosya ise(tabii hangi zincir dosya için üretildiyse ona özeldir) dosyaların varlığını ve sağlamlığını denetler. Örnek olarak quickpar programını kullanabilirsin. Uydudan hep bu yöntemle dosya gelmektedir.
    Dosya için link: http://www.nettle.us/quickpar/QuickPar-0.9.1.0.exe

Mesela bu resim rar zincirindeki 27 adet dosyanın kayıp olduğunu göstermektedir( kırmızı renkli olanlar ). Eğer dosya var olsa ve de bozuk olsaydı sarı renkle gösterilecekti. Yeşil renkle gösterilenler sağlam parçalardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HIGH FIDELITY -- 9 Kasım 2004, 8:35:58 >

• farukbaba saol cevabın ve yardımın için oncelikle...

fakat denostar saolsun basitmiş olayın cozumu... ben winrar la o sfv dosyasını acmaya calısıodum, meger herangi bi dosyaya gelince acıyormus...

tesekkurler arkadaslar yardımınız için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.