Şimdi Ara

Profilo OR06ET01 Cam seramik ocak 1499 Tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Profilo OR06ET01 Cam seramik ocak
    1499,00 Tl

İzmir içi ücretsiz teslimat.

İlgilenen arkadaşlar PM + alıntılayarak buradan veya 05533976676 numaralı telefonumdan 09:00 - 17:00 arasında ulaşabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 6 Ağustos 2019; 12:39:16 >

• Normal tencere tava olmuyomus bunlarla ilgilenenler arastirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nicktyler kullanıcısına yanıt
    Bunda o dediğiniz sorun yok. İndüksiyon ocaklar tencere seçer sadece altına mıknatıs yapışan tencere tavalar ile çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicktyler

Normal tencere tava olmuyomus bunlarla ilgilenenler arastirsin
    Merhaba,

Elektrikli radyan ocak bu, yani ne koyarsanız ısıtacaktır :)

Sizin söylediğiniz indüksiyon ocaklar'da olabilecek bir sorun.

Bunda toprak güveç bile yapabilirsin, normal elektrikle çalışan çelik ocaklar gibi mantıken.
  • Bunlar da iyi de; indüksiyon ocaklar daha tasarruflu diye okumuştum bir yerlerde...
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Elbette indüksiyonlu ocakta tercih edilebilir, fakat başlangıç modelin fiyatını radyan ocağın başlangıç fiyatı ile kıyasladığında aradaki fiyat farkını mantıken ne kadar sürede amorte edeceğine bakıp iyi hesaplamak gerek.
    Açıkcası tasarruf konusu ise olay başta da ciddi bir fark verip alınıyor indüksiyonlularda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shopsiemens

Elbette indüksiyonlu ocakta tercih edilebilir, fakat başlangıç modelin fiyatını radyan ocağın başlangıç fiyatı ile kıyasladığında aradaki fiyat farkını mantıken ne kadar sürede amorte edeceğine bakıp iyi hesaplamak gerek.
    Açıkcası tasarruf konusu ise olay başta da ciddi bir fark verip alınıyor indüksiyonlularda.
    Haklısınız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oturdugum evde bu ocaklardan var. Eski tip ocaklar candır. Üstünde döküm bir şey kullanacaksanız çok nazik olmanız gerekir. yağlı vs birşey yaparsanız hızlıca temizlemeniz gerekir. Temizlik yaparken yok jileti yok özel losyonu tam nazlı sosyete kızı. :D
  • STND kullanıcısına yanıt
    Güzel bir kızla birlikte olmak istiyorsanız malum naz kısmını da çekmeniz gerekiyor :D :D :D
  • nicktyler kullanıcısına yanıt
    Ayrıca Mutfaktaki normal priz de desteklemiyormuş demişlerdi bana. Yani hat döşeniyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarkat

Ayrıca Mutfaktaki normal priz de desteklemiyormuş demişlerdi bana. Yani hat döşeniyormuş
    bu doğru mu? eskiyen bir elektrikli ocağımız var onun yerine ocak bakıyorumda ben...
  • cgonen C kullanıcısına yanıt
    4'ü birden elektirikli ise öyleymiş. Bizim hanım çalışan eski tip fırını değiştirtti. Bunlardan istiyordu zor vazgeçirdim.

Aşağıdakinin Fırın ve ocağını aldık

• quote:

Orijinalden alıntı: sarkat

sarkat Hocam varsayımla konuşuyorsunuz birazcık :) bunlarla ilgili daha öyle bir sorun yaşayan hiç bir müşterimiz olmadı.
    Olursa da ürünü iade alır parasını veririz buna çözüm var yani

Syn cgonen; zaten halihazırda bir elektrikli ocak kullanıyorsanız eskilerin daha çok yaktığını da düşünürsek onun elektrik hattında yeni ve daha az elektrik çeken bir ocağın çalışmaması mantıksız zaten.
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Diğer ürünü aldığım bosch bayisi söyledi bunu bana ürünleriniz aynı fabrikadan çıkıyor, benzer ürünler. Şimdi bu bilgi doğru değil mi?

Hatta elektrik hattı hazır değilse servis kurmaz dedi.

Bosch servisler maşallah burunlarından kıl aldırmıyor. Yukarıdaki seti aldığımda da ocak-davlumbaz arası mesafesiyi biliyordum onu ayarladım.

Ama fırın altında kabinin tabanına 5-6 cm çapında 3 delik yok diye kurmadan gitmişlerdi. Servis satıcı söylemesi lazım diye satıcıyı suçlayıp gitmişti.

O nedenle arkadaş alacaksa bu elektrik konusunu sorsun istedim. Sonra ürün kurulumu aksıyor

Bu nedenle biz 2-3 gün yemek yapamadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 7 Ağustos 2019; 10:14:28 >
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    O konuda haklısınız kesinlikle bazen servis çok kıllık yapıyor açıkcası =)
    Fakat aslında uyulması gereken kurallar ve aslında ufak tefek şeyler de olsa bazıları yapılmaz ise ( en basitinden davlumbaz ocak arası mesafe) çok kötü sonuçlar doğurma ihtimali var.
    ve bende bayiyim o kadar çok değişik insanlarla tanışıyorsun ki malüm insanla uğraşmak zor, Servis rica ettik diye kurduğu ocakla ilgili sorun çıktığında müşteri banane kardeşim kurmasaydı o halde de diyip 180 derece dönebiliyor aman halledelim ne olur diye kurdurduğu halde. bu yüzden de servisler çok katı maalesef.
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt
    Bu elektrik mevzusu yanlış mı peki?
    Satıcı ve servis bana bu şekilde bilgi verdi. Puvattan daha kalın bir kablo çekilmesi gerek demişlerdi bana.
    Duvar içinden geçen kablo elektrikli oacakları kaldırmaz demişti. (Yangın ihtimali nedeni ile)
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    Yeni binalarda böyle bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, fakat kullanılan kablolar belli bir ölçüden daha düşükse istemiş olabilirler.
    Fakat arkadaş zaten halihazırda elektrikli ocak kullanıyorken tekrar yenilediğinde mevcut hatta kusur bulamazlar mantıken.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.