Şimdi Ara

Profilo BD3057L2VN A+ 505 Lt NoFrost Buzdolabı nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yeni baştan beyaz eşya ve elektrikli mutfak aletleri alma arifesindeyim, Buzdolabı için,
    Profilo BD3057L2VN A+ 505 Lt NoFrost Buzdolabı model buzdolabını düşünüyorum lakin birtakım marka hakkında olumsuz yorumlarla karşılaşıyorum, söz konusu dolabı kullanan araştıran var mı biraz bilgilendirirseniz memnun olurum,
    ayrıca bütün beyaz eşya ve elektrikli mutfak aletlerini profilo grubundan almak mantıklı mı zira bulundğum bölgemdeki profilo bayisi tanıdık olduğundan fiyatlar kısmen daha cazip
    misal söz konusu dolap için 1450 lira fiyat aldım

değerlendirme ve yorumlar için teşekkür ederim

• fiyat gerçekten cok cazip, gönül rahatlığı ile alabilirsiniz profilo yu. ben siemens ve profilo satıyorum. bu 2 marka bosch ile beraber aynı farbikadan ayni banttan cıkıyor. servisi parcaları montajı aynıdır. marka degerinden ve bazı ufak estetik degisikliklerden fiyat farkları olusuyor.
    içiniz ferah olsun. güzel marka, ama sunu unutmayın beyaz eşya birazda sans isidir. hic bir firma size bozulmayacagını garantiliyemez. kimse 10 yıl garanti vermez. ama iciniz rahat olsun. güzel fiyat ve ürün.
  • Tşkr ederim
    Ben anneme bosch aldım ama hemen hemen aynı özelliklere sahip ve ek olarak benim için daha önemli olan inox görünüm ve iç led aydınlatma bu profilo da var ve yaklaşık 500 lira daha uygun görsel ve tasarım olarak anneme aldığım boschtan daha şık ama çevremden duyduğum sözler beni tedirgin ediyor bir kere alınacak ver bosch simens al diyor insan üstelik simenslerin iç tasarımından hoşlanmadım. Birileri sen profilodan alacağın buzdolabını 4-5 yıl bile kullanabileceğinimi zannediyorsun dedi

Amcam regal almış buzdolabının dışı terliyor aldığıma pişmanım dedi regal vestelin ikinci ürünü bosch simens kanadının ikinci kalite ürünü profiloda da aynı tip sorunlar yaşanır mı diye insan çekiniyor

Profilo, vestel -arçelik kalite bandının altındanı üstünde mi denk mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profilo siemens bosch aynı ailenin cocuklarıdır. bir cok ürünleri aynı banttan ufak estetik degisikliklerle cıkar. bosch siemensin kalitesi üst modellerinde ortaya cıkar. servisleride aynıdır garantiside. icindeki malzemede. arcelik yada vestelle kıyaslanamaz. aklınız kalmasın. isterseniz servisine de sorabilirsiniz. kimi firmaların ürünleri daha sorunludur. ama profiloyu 20-30 sene kullanan müsteriler tanıyorum. beyaz esya kulakdan dolma olarak alınır cevrede siz internette bilincleniyorsunuz. sikayetvar sitesinden ürünün kodu ile arama yapabilirsiniz, bir arçelik buzdolabi aratın birde profilo buzdolabı olarak aratın. kacar sonuc cıkacak.
    o markalarla kalite farkı epey vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeueneturc

Merhaba arkadaşlar, yeni baştan beyaz eşya ve elektrikli mutfak aletleri alma arifesindeyim, Buzdolabı için,
    Profilo BD3057L2VN A+ 505 Lt NoFrost Buzdolabı model buzdolabını düşünüyorum lakin birtakım marka hakkında olumsuz yorumlarla karşılaşıyorum, söz konusu dolabı kullanan araştıran var mı biraz bilgilendirirseniz memnun olurum,
    ayrıca bütün beyaz eşya ve elektrikli mutfak aletlerini profilo grubundan almak mantıklı mı zira bulundğum bölgemdeki profilo bayisi tanıdık olduğundan fiyatlar kısmen daha cazip
    misal söz konusu dolap için 1450 lira fiyat aldım

değerlendirme ve yorumlar için teşekkür ederim

Hocam merhaba sozu gecen buzdolabini aldinizmi acaba urun ile ilgili yorumlariniz merak ediyorum

• Ben almayı düşünüyordum lakin annem bosch'un yersiz haksız prestijine aldandı :) nuh dedi peygamber demedi bende bosch marka aldım lakin iki ay geçmeden buzluk kısmı soğutmaz oldu servis geldi kaynak yaptı yeniden gaz bastı:) Annemde boschun haksız prestijini görmüş oldu ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.