Şimdi Ara

PROFİLO 8000LTR-PROFİLO CM 801BTR Hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatları hemen hemen aynı 700 TL bütçe ile ikisinden birini ya da sizin önereceğiniz bir başka ürünü almak istiyorum?

NOT:Bu çamaşır makinesi için açtığım 3. konu ve şimdiye kadar hiç kimse yardımcı olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Fiyatları hemen hemen aynı 700 TL bütçe ile ikisinden birini ya da sizin önereceğiniz bir başka ürünü almak istiyorum?

NOT:Bu çamaşır makinesi için açtığım 3. konu ve şimdiye kadar hiç kimse yardımcı olmadı.

800 LTR daha iyi.Kullanımı çok pratik yeni bir seri.Ama bütçeniz 700 civarındaysa Gorenje WA72105 yada Profilo CM1001CTR öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Fiyatları hemen hemen aynı 700 TL bütçe ile ikisinden birini ya da sizin önereceğiniz bir başka ürünü almak istiyorum?

8000LTR BU DAHA GUNCEL MODEL.AMA 800 TL YE SİZE 7 KG PROFİLOLARA BAKMANIZI ÖNERIRIRM
  • Hay Allah razı olsun ilk cevap veren siz oldunuz bu bana yeter.

Ben bi başına yaşayacak yeni atanmış bir memurum.O nedenle bana değil 7-8 kg 5 kg dahi yeterli ama şu var ki 5 kg düzgün bir model bulamadım.Esasen Profilo CM 601KTR var ama sanırım pek iyi bişi değil okuduğum yorumlara bakarak.Ama derseniz ki kg dışında 801BTR ile aynı işini görür Karabük teyim 12 ay taksit 550 TL hemen alayım ama yok işe yaramaz derseniz belirttiğim modellerden birini seçeyim.Önceliğim sorunsuz olması, çamaşırları perişan etmemesi.Profilonun servis ağına ve de sağlamlığına güvendiğim için tercih ediyorum.

Gorenje çok önerilmiş ama onun servisinin Karabükte bana yardımcı olabileceğini düşünmediğimden es geçtim.
    Aslında İndesit ya da Altus gibi her köşe başı servis olan makinalardan alayım diyordum 500 TL civarı ordan ta 801 BTR ye kadar vardım.

Sonuç olarak ne dersiniz?

Teşekürler şimdiden...

• Kesinlikle CM0801BTR derim

53lt tambur hacmi vardır.

LTR'nin tamburu 42lt ve kazanı yapıştırma, rulman değiştirilemiyor. Kalan sürey sayma ve program artıları var ama yine de bence BTR işinizi fazlasıyla görür. Ki 550TL iyi bir fiyat.
  • Yanlış anlaşılmışım.

Profilo CM601KTR 550 TL idi.Demek istediğim eğer ki 601KTR (5 kg olması dışında) 801BTR ile aynı işi görecekse ben gidip 550 TL ye 601KTR yi alayım demek istedim.
    801BTR nin internette kargo dahil 12 vadeli fiyatı 687 TL idi ben gidip bugün mağazan 720 TL 12 ay vadeli 4 ay ödeme ertelemeli aldım tavsiyeniz üzerine.
    Mağazada teşhir ürününün kapağının kapanıp açılması zordu 801BTR lerde kapak konusunda bir sıkıntısı var mı acaba?
    Bir de 3+4 yıl garanti için 100 TL vermeye değer mi sizce?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.