Şimdi Ara

Profilini gizleyen, mesaj sayısı az olan üyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kısaca fake üyeler artık çoğalmaya başladı. Kendilerine saçma sapan nickler ve avatarlar koyup komik olduklarını sanan, her konuda farklı olma çabasıyla saçmalayan beyinsizlere bir yaptırım olsun artık. Sağda solda konuları kirletmelerine tahammülüm kalmadı. Bu ay içerisinde nedense bayağı bir artış var fake üyeliklerde.

Sözüm bariz fake olduğu her yerinden belli olan kesime. Mesajlardan (içerik) ve profilden kastettiğim bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 11 Aralık 2011; 21:37:39 >

• Benim profilim kapalımı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütüphane

Benim profilim kapalımı ?

Evet.
  • Açık olsa yeni üyeyiz diye üstümüzden prim yapmaya çalışıyorlar kapalı olsa fake diyorlar ne yapcaz sasırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu açarak çok havalı oldunuz. Artık abilere pipinizi gösterebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.l.p.r

quote:

Orijinalden alıntı: Kütüphane

Benim profilim kapalımı ?

Evet.

Tamamdır.
  • ADAM MAHALLEDE TOP OYNAYAN ÇOÇUKLARI KOVALAYAN DEDE BEYLER DAĞILIN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş zaten Konu Dışı bölümüne telefon onayı olmadan ne mesaj atılıyor ne konu açılıyor.Daha ne yapılsın ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İntegralX06

ADAM MAHALLEDE TOP OYNAYAN ÇOÇUKLARI KOVALAYAN DEDE BEYLER DAĞILIN

• quote:

Orijinalden alıntı: Sikörtıl

Açık olsa yeni üyeyiz diye üstümüzden prim yapmaya çalışıyorlar kapalı olsa fake diyorlar ne yapcaz sasırdım

hocam boşver yaaaa çalsın söylesin
  • benim anlamadığım, senin işin gücün yok mu birader? sanane adamın profilinden, avatarından? ister gizler, ister açık tutar. seni ilgilendiren bi durum yok ki ortada. kurallar dahilinde profiline istediğini yapabilir, istediği konuyu açabilir, istediği yorumu yapabilir. sanane bundan? isterse mesaj kasmaz, sadece off topic takılır. forumdan istediği ölçüde yararlanır veya yararlanmaz bu kimseyi ilgilendirmez. mesaj sayısı düşük diye off topicte takılayamacak mı bu adam? senin gibi mobil cihazlar bölümünde her mesajın altına teşekkürler yazmak zorunda mı bu adam?
  • Bir tane mantıklı yorum yok. Dingo'nun ahırı olmuş burası. Yukarıda da adam demişki sana ne profilini gizliyorsa... Anlattıklarımdan bu anlamı çıkartıyorsan sana buradan şapka çıkartıyorum. Anlayışınız bu kadar kıt olmasın arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 11 Aralık 2011; 21:39:01 >
  • Üyeliği kapatıp seviyeyi koruyan forumlar var ama DonanımHaber sonuçta ticari kaygılar güden bir yer, bu yüzden birşey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Kısaca fake üyeler artık çoğalmaya başladı. Kendilerine saçma sapan nickler ve avatarlar koyup komik olduklarını sanan, her konuda farklı olma çabasıyla saçmalayan beyinsizlere bir yaptırım olsun artık. Sağda solda konuları kirletmelerine tahammülüm kalmadı. Bu ay içerisinde nedense bayağı bir artış var fake üyeliklerde.

senin de çok değil aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Üyeliği kapatıp seviyeyi koruyan forumlar var ama DonanımHaber sonuçta ticari kaygılar güden bir yer, bu yüzden birşey olmaz.

Aynen. 2009 da kapatmalılardı en geç. İnci sözlükte çıkınca işler iyice sarpa sardı.
  • Adamın profiline değil düşüncelerine bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Bir tane mantıklı yorum yok. Dingo'nun ahırı olmuş burası. Yukarıda da adam demişki sana ne profilini gizliyorsa... Anlattıklarımdan bu anlamı çıkartıyorsan sana buradan şapka çıkartıyorum.

eğer forumu kirlettiğini düşündüğün bi yorumu varsa bu üyenin, şikayet edip sildirebilirsin o yorumu. zaten off topicte trolllük peşindeyse, sınırsız banlanır. bunun haricinde, kimse o adama fake diyemez.
  • bazı adminler ve mesaj sayısı 1000+ olanlar da gizliyor ona bakarsan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

quote:

Orijinalden alıntı: W

Üyeliği kapatıp seviyeyi koruyan forumlar var ama DonanımHaber sonuçta ticari kaygılar güden bir yer, bu yüzden birşey olmaz.

Aynen. 2009 da kapatmalılardı en geç. İnci sözlükte çıkınca işler iyice sarpa sardı.

Babanın hayrına mı çalıştıyor motoru rds
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.