Şimdi Ara

Galatasaray forumu yöneticlerine sesleniyorum !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sayın Galatasaray forumu yöneticileri,

    Görüyorum ki forumda birçok adaletsiz duruma sessiz kalıyorsunuz. Haksız cezalar verip şikayet butonlarını kapatıyorsunuz. başkalarını bilemem ama kendi başıma gelen bir kaç örneği tüm forum üyeleri ile paylaşmak istedim.


    1
    Bir transfer haberi ile açılan bir konu vardı. AMK Gazetesinin haberine göre işte falanca Galatasaray a geliyordu. ben de altına "YALANCI AMK" yazdım. bunu küfür ve terbiyesiz içerik olarak 15 gün banladılar ve şikayet butonunu da kapattılar. yahu ben onu küfür için değil gazete için dememe bile fırsat verilmedi. aklı hep küfüre çalışan bir adminin kurbanı olarak 15 gün tüm forumlardan uzaklaştırıldım. suçum bir gazeteye yalancı demek. yalancı hürriyet deseydim ceza almazdım ama AMK gazetesi olunca hemen ceza. gazetenin adını ben mi koydum. senin aklına küfür geliyorsa bu benim suçum mu?? ki o konuda da herkes gazete hakkında konuşuyordu.

    2
    bir maç sonrası forumdaki klasik tartışmaları hepimiz biliyoruz. rakip takım taraftarı bir üyeye "daha ağlayacak mısın?" yazdığım için 15 gün uzaklaştırıldım. bana yapılan açıklamaya göre kural dışı hareketmiş. nedir diye 2. soruşum da bir admin kural bölümünü kopyaladı ve şu cevabı verdi : "rakip klübün armasına başkanına taraftarına veya futbolcusuna hakaret içermektedir." size tekrar soruyorum "daha ağlayacak mısın?" demenin nesi hakarettir ??? bunu açıklayın lütfen. hani klüp başkanı futbolcu ben mesajın içinde göremiyorum.

    3

    şikayet et butonu. bu buton iyi güzel ama en işlevsiz şey oldu son dönemde. bir üyeyi şikayet ediyoruz. üye bize hakaret etmiş veya yoğun tahrikte bulunmuş. hakaretin karşılığı 7 ila 15 gün. hani şu bana haksız yere verilen. bugün gördüm ki uyarı bile verilmemiş ve ne yapılmış biliyor musunuz ? sadece mesajlar silinmiş ve hiçbir şey olmamış gibi devam ediliyor.





    eminim sizlere de bir çok haksız yere cezalar verildi ve veriliyor. bana yukarıdaki durumları açıklayacak bir admin rica ediyorum. ayrıca lütfen bu konu çözüm bulana kadar silinmesin. görmezden gelerek sorunları halledemezsiniz. bir çözüm bulana kadar bu konuları açmaya da devam edeceğim.



  • güncel.
  • Oyunuzu bana verin yabancı sınırlamasını kaldırayım.
  • sırf protesto amaçlı toplanıp 1 ay foruma girmeyeceğiz aslında döndüğümüzde 1 kişiyi bile banlayamazlar

    ben figh club sözlerinden 7 gün ban yedim ''dinleyin sürüngenler'' yazısında sürüngen hakarete girmiş

    şırdan yerken foruma ss attım şırdanı cinsel organa benzetip 15 gün ban attılar

    nasıl sinir olmayayım ben
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SS10

    Oyunuzu bana verin yabancı sınırlamasını kaldırayım.

    hocam eğer ki admin seçimi olursa oyum sizindir. ciddi anlamda düzeltilmesi gerek çok şey var ve hala üstünü örtmeye çalışan adminler var. aşağıdaki arkadaşa da haksız yere neler verilmiş onunkiler benimkilerden beter vallahi yeter.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Diego Ribas

    sırf protesto amaçlı toplanıp 1 ay foruma girmeyeceğiz aslında döndüğümüzde 1 kişiyi bile banlayamazlar

    ben figh club sözlerinden 7 gün ban yedim ''dinleyin sürüngenler'' yazısında sürüngen hakarete girmiş

    şırdan yerken foruma ss attım şırdanı cinsel organa benzetip 15 gün ban attılar

    nasıl sinir olmayayım ben


    hocam haklısınız aslında daha iyisi donanım haber forumun rakip forumları var. onlara üye olup buradaki ortamı oraya taşımak lazım da işte. size yapılanlar dediğim gibi benimkilerden betermiş. yeter artık yeter!!!!
  • Aslında en doğrusu milletle münakaşaya girmemek. Trolleri de şikayet edip geçin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cezaları görüp de adminlerin zekasından şüphe etmeyen yoktur heralde.

    Bi de bunların yanında aynı konuda 4-5 mesajda millete ana avrat sövüp sadece 15 gün ceza alanlar var.
  • Ben bu forumda bana hakaret eden adama terbiyesiz dedim diye ceza yemiş adamım ya. 4 gün mü 7 gün mü ne vermişlerdi... Siz düşünün artık.
  • O cezaları kimin kestiğini merak ediyorum Admin yazısı görmekten gına geldi ceza anında pat işlem yapılıyor destek hattından cevap yok bişey yok
  • Bu bir direnişin başlangıcıdır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wyrdfell

    Ben bu forumda bana hakaret eden adama terbiyesiz dedim diye ceza yemiş adamım ya. 4 gün mü 7 gün mü ne vermişlerdi... Siz düşünün artık.

    normal karşılamak gerek ,13-14 yaşındaki çocukları foruma yönetici yaparlarsa olacağı bu
  • son bir haftadir bu kacinci admin sikayet konusu. hepsi siliniyor gerci bu da silinir.
  • @gtrskyline Aldığınız cezalar ile yaptığınız itirazın hiç bir anlamı yoktur. Her şey kurallarda açıkça belli. AMK gazetesinin forumda kullanımından dolayı çoğu kişi ceza aldı, siz de alan kişilerden birisiniz sadece. Ne amaçla kullandığınızı anlayabiliyoruz, haksız bir ceza olduğunu düşünseydiniz itirazını o zaman yapabilirdiniz. Sonuçta cezalar 2 aşamadan geçiyor.

    @Knisath O yaşları geçeli 12 yıl olmuş, keşke dönebilsek


    Konunun yeri burası olmadığı için konuyu kilitliyorum. Konunun asıl yeri Forumla İlgili Öneri ve Sorunlarınız bölümüdür. Konuyu oraya açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.