son 50 günde nasıl gelişir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviplanet -- 27 Nisan 2025; 20:46:42 > |
Son 55 günde ayt mat nasıl gelişir?

-
-
Hocam bence çocuğunuzu biraz rahat bırakın, sonuçta sınava girecek olan o. Eğer çocuk sizin baskınızla sizin istediğiniz gibi çalışsa da hiçbir verim alamaz. Büyüğümsünüz tabii tavsiye vermek haddime değil ama çocuğunuzla benzer yaşta olduğum için onu biraz daha iyi anlayabilirim diye düşündüm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
büyük olmak bir şey ifade etmiyor, sıcak deneyimi sizler yaşadığınız için sordum burada zaten.
geldiğimiz şu günlere dek pek hatta hemen hiç karışmadım. hadi yavrum ders çalış biraz diye ya 2 ya 3 kez demişimdir mezuna kaldı kalası.
serbest bırakmayı bende çok istiyorum ama o gevşek davrandığı için biraz da içim içime sığmıyor.
oğlumla mezun sınıf arkadaşı vardı, yks de 3-4k daha geri de idi. o ders çalışmaya ağustos başında başladıki çocuğun babası baya despotik yaklaştı. baskı ile.
seviye olarak da bizimkinden bariz geride idi. ama son denemede ayt den 70 net yapmış. bizimkinin 60 yaptığı denemede.
hani serbest bıraksak daha mı fazla yapar dı. yada teşfik edici ne yapabiliriz çok merak ediyorum.
-
Hocam benim için bütün aile seferber oldu fakat ben toplamda 1 saat bile çalışmadım. Çocuğunuz çalıştığı zamanlarda ne düşünüyordu ne hedefliyordu onu biliyorsanız hatırlatmayı deneyebilirsiniz.
Ayt matematik konusunda da konu anlatıma dehşet bir önem verirse bence çok iyi netler yapar. Çünkü ayt matematik tyt den farklı olarak sizin konuyu ne kadar ozumsediginize bakıyor bence. Haluk Memili youtubeda harika AYT Matematik konu anlatımı yapıyor tavsiye ederim.
toplamda 1 saat bile çalışmadınız, sonuç ne oldu ya. yani kazandın mı yada mezuna mı kaldınız.
-
Lise geçiş sınavı içindi o. Sonuç olarak en kötü okullardan birinde okudum, burnum sürttü ve dersimi aldım. Şimdi kimse bana ders çalış demezken oturup çalışıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X