Şimdi Ara

consolidation.db dosyasını sildim yardımm!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ip4 4.1 limerain jb li cihazımdaki consolidation.db dosyasını sildim şu izleme mevzularına kanıp ta... (mankafam yaa!!)

telefon, safari, sms, ayarlarv.s. yok oldu sadece yüklediğim uygulamalar kaldı. ne yapmam gerekir shift restore ile 4.3.1 yüklemeye çalıştım 3194 hatası verdi.

Acilen yardım bekliyorum üstadlar

• hadi geçmiş olsun
  • teşekkür ederim şimdi jb yapacağım
  • evet jb işi de halloldu nihayet
    3330 - GD 67 - 3510i - K500 - P800 - P990 - P1i - Xperia X1 - Iphone 3gs - İphone 4 - HTC Sensation - Galaxy S2 - LG Optimus 3D - Galaxy Nexus - Galaxy S3 - Lumia 920 - Nexus 4 - iPhone 5 - Galaxy S4 - LG Optimus G Pro - LG G2 - HTC One - Moto G - Galaxy Note 3 - HTC One M8 - HTC One M9 - Galaxy Note 4 - Xperia Z5 - iPhone 6S Plus - Huawei Mate 8 - HTC 10 - Lenovo Moto Z - Huawei Honor 8 - Blackberry Passport - Galaxy S8+ - iPhone X - Essential Phone - iPhone XS Max - iPhone 11 Pro Max - Galaxy Note 20 Ultra - Galaxy Z Fold 2 - Galaxy S22 Ultra - Galaxy Z Fold 3 - iPhone 13 Pro - iPhone 14 Pro - iPhone 15 Pro - Honor Magic V2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir
    yahu apple ın işi yok seni takip edicek

+1920*1080
  • 4.3.1 yerine 4.3.2 tavsiye edilmis. Nedir acaba fark? Bataryada bir iyilestirme soz konusu ise ben de gecmeyi dusunnuyorum.
  • takip etse ne olur devlet misiniz?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.