|
Arkadaşlar, ben 3 sene önce bir kuyumcudan mozanit pırlantalı 18 ayar yüzük kolye ve küpe takı seti aldım. inanın o zamanın parasıyla 68 bin lira verdim. geçen hafta acil para lazım oldu ve eşim bunları satalım dedi. şu anın parasıyla 160 bin lira civarında olması lazım diyerek gittik kuyumcuya. bana toplam olarak 14 bin lira dedi. dedim kardeşim sen dalgamı geçiyorsun. bana dediği şu bu pırlanta ama mozanit ve laboratuvar yapımı. bunların tanesi çinde 1 dolardır. para etmiyor. pırlanta diye insanları kandırıyorlar. eyvah dedim. squad game 2 dedi eyvah ile aynı duruma girdim. Arkadaşlar sakın kazıklanmayın. mozanit pırlantalı takı setlerini çok yüksek fiyatlara satıyorlar. ama siz onu kesinlikle nakite çeviremiyorsunuz. memleketteki kuyumcu tanıdığa söyledim. bana silisyum karbür denilen bir maddeden sinterleme ile yapıldığını ve çinde herkesin bunu yaptığını söyledi. Arkadaşlar tekrar söylüyorum. sakın mozanit pırlanta almayın fena kazık yersiniz. Ben fena kazık yedim hemde acil para lazım olan bu dönemimde. ARKADAŞLAR, LÜTFEN BU YAZILARIMI HERKESE GÖNDERİN. KİMSE KANDIRILMASIN. ŞU AN PIRLANTA DİYE FENA KANDIRIYORLAR. BENİM DURUMUMA DÜŞMESİNLER. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrankarti -- 9 Ekim 2025; 23:58:52 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler