Şimdi Ara

Modüler Bilgisayar Masası Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.

    Dizüstü bilgisayardan masaüstü bilgisayara geçiş yapmak istiyorum. Dizüstünü tekerlekli, yüksekliği ayarlanabilir bir sehpada kullanıyorum. Böylece belirli bir mekana sabit kalmıyorum, koltuğa uzanıyorum keyfime bakıyorum. İşim bitince bilgisayarı topluyor sehpayı da yerine koyuyorum. Salonda da sehpa sırıtmıyor. Bunun rahatlığına çok alıştım. Bu rahatlığı, özgürlüğü masaüstü bilgisayar kullanırken de devam ettirmek istiyorum. Fotoğraf da göreceğiniz bilgisayar masasını geliştirmek, modüler hale getirmek istiyorum.

    Amacım bilgisayarı kullanırken monitörü sabitlemek, ortaya çıkarmak ve işim bitince gizlemek, kaldırmak. Böylece masayı kullanmadığım zamanlarda salonda bir köşede sırıtmayacak şekilde duracak. Hatta üzerini bir örtü ile örttüğüm de bilgisayar masası olduğu anlaşılmayacak. Bunu nasıl yapabilirim hususunda önerilerinizi yazarsanız memnun olurum.

    Aklımda birkaç düşünce var. Yapılabilirliği hususunda emin değilim. Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
    1- Masanın tablasını okul sıraları gibi açılır kapaklı yapmak. Kitapları içine koyduğumuz sıraları kastediyorum. İşim bitince monitörü, klavye ve fareyi tabla içine koymak. Ancak burada bilgisayarı kullanırken monitörü masaya nasıl sabitleyebileceğimi bulamadım. Aklama monitör askı aparatı geliyor. Ancak her seferde askı aparatını sökmek zor görünüyor.

    2- Askı aparatı ile monitörü sabitlemek. Masanın ayaklarına askı aparatını takmak. Bilgisayarı kullanacağım zaman askı aparatı ile monitörü masanın üstüne çıkarmak, işim bitince de askı aparatını kullanarak monitörü masanın altına (tabla altındaki boşluğa) saklamak. Böylece masanın üstünde, yanlarında bir çıkıntı olmayacak. Bunu yapabileceğim askı aparatı bulunabilir mi?


    Modüler Bilgisayar Masası Yardım

    Modüler Bilgisayar Masası Yardım







  • demirciye gidip yaprırırsan olabilir
  • tekerlekleri de internetten alırsın
  • güzel olur
  • yani
  • s
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.