Bildirim
D900i Gizlilik şifresi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gizlilik şifresi kalkar . Türkçe menü gitmez. Ama sen yine de önlemini al "Ayarlar/Telefon Ayarları/Dil" Bunu gibi bişey olacak yani dil ayarlarının kısayolunu al 9/2/1 gibi . Sonra formatını atabilirsin. Ama telefona kayıtlı resimler felan silinir.
Ben E250 ye en az 10 kere format atmışımdır .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TooRop. -- 14 Nisan 2008; 15:03:07 > -
Kısayol derken menüde türkçe görünmez ama içinde olur mu ? -
Büyük ihtimal değişmez. Ama sen her ihtimale karş ı al demiştim :Kısayol derekn Menüye giriyorsun ya mesela 9 a basınca Ayarlar açılıyor . 3 e basınca Uygulamalar açılıyor . Onun gibi . -
Saol kardeş bana güven verdin. Dediğin gibi türkçe menüye falan bişey olmadı. Gizlilik şifresi de kalktı saol.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thesplash -- 14 Nisan 2008; 15:38:33 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung duos tuşlu telefon ses yükseltme
- s22 vs s23 fe
- ağınız dengesiz ne demek
- belediyeden gelen mesajları engelleme
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- s22 çıkış tarihi
- exynos 2400
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- samsung a15
- samsung note 20 ultra ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X