Üniversite 3. Sınıfta bölüm bırakılır mı
Üni 3. Sınıftayım. Bölüm kimya. Gelecek konusunda çok kaygılıyım. 3. Sinifta bölüm bırakmak çok mu saçma olur?
Kimya'yı bırakmalı mıyım
Arkadaşlar ben 3. Sınıf kimya öğrencisiyim. Top tier bi ünide okumuyorum. Ganom 2.95 Normalde 1 senem kaldı. Fakat bi dersin devamsızlığından dolayı 1 dönem uzadı. Her neyse bu bölümü bitirdiğimde işsiz kalacağıma inanıyorum. Sizce bırakmalı mıyım? Bırakıp ne okuyabilirim bi fikrim yok. Diş hekimliği okusam onda da diş hekimi sayısı çok günden güne kötü gidiyor eczacılık aynı şekilde
Kimyayı bırakmalı mıyım
Arkadaşlar ben 3. Sınıf kimya öğrencisiyim. Top tier bi ünide okumuyorum. Ganom 2.95 Normalde 1 senem kaldı. Fakat bi dersin devamsızlığından dolayı 1 dönem uzadı. Her neyse bu bölümü bitirdiğimde işsiz kalacağıma inanıyorum. Sizce bırakmalı mıyım? Bırakıp ne okuyabilirim bi fikrim yok. Diş hekimliği okusam onda da diş hekimi sayısı çok günden güne kötü gidiyor eczacılık aynı şekilde
Yıl 2025 Hangi mühendislik seçmeliyim
Bundan bi 4 5 yıl önce herkes bilgisayar mühendisliği diyordu şimdi ise bilgisayar müh bitti. Yazanlar mezun olana dek işler tamamen değişti 4 yıl içinde. Peki 2029 da mezun olacak birini pişman etmeyecek mühendislik nedir? Yapay zekaya yenilmeyecek... endüstri müh için bile olumsuz konuşan var.
Endüstri müh Kimya Çap
Endüstri müh kimya çap hakkında ne düşünüyorsunuz? Endüstri bitti mi? Artık okunur mu okunmaz mı? Ya da önerebileceğiniz başka bir mühendislik alanı var mı
ETS Raporlama işi hakkında ne düşünüyorsunuz?
AB Karbon Düzenleme Mekanizmasıyla birlikte firmalar yaydıkları karbon emisyonunu ölçtürüp raporlamak zorunda kalacak. Bu işi yapacak kişiler için ETS raporlama yeni bir kariyer fırsatı sayılır mı yoksa balon mu?
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 25
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.191 (Bu ay: 86)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar