Şimdi Ara

Aziz Yıldırım Başkanlığı Boyunca Ne Yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eğri oturup doğru konuşalım beyler. Aziz Yıldırım başkanlığı boyunca Fenerbahçemize neler kattı, ne zararlar verdi. Bir kâr zarar hesabı yapalım.

    Benim yorumum geldiği günden beri yaptığı bütün başarılı adımlarını şike örttü. Güzide kulübümüz şikeci damgası yedi ve çevremiz dolayısıyla bizlerde. Bu lekeyi kendileri yaptı ama Fenerbahçemiz temizdir dediler. Yani başımıza bir iş gelirse Fenerbahçe yansın biz hapse girmeyelim demekti bunun özü. Bir suç varsa benimdir beni hapse atın demedi beyimiz. Suçsuzumda suçsuzum. Velevki suçsuzsun, bu adamlar seni kafaya takmış gitmen gerekiyor. E bırak git işte senin yüzünden Fenerbahçemiz zarar görüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • GS ve BJK nin yapamadigini yapti. Voleybol ve Basketbolda yaptiklari ortada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abartmayın kendısı fenerbahçe için buyuk işler yapmış fayda saglamıştır yaptıgı ınkar edılemez ama her yönetimin bir miladı vardır bunun farkına varamadıgı ıcındır verdıgı zarar.. son 2 seneyı yasamamıs olsaydı bu külüp belkıde bunlar konusuluyo olmazdı bile, gereksız konu olmus zaten bılıyo azız yıldırımın kım ne oldugunu. Umarım artık bu klüp daha ıyılerıne kavuşur.
  • Aziz yıldırımın zamanı dolmuş olabilir o takımınıza çok fayda sağladı düzce topuk yaylası,basketbolda ülker anlaşması,voleybol ve diğer amatör branşlar ülkemizi temsil eden bir çok atletizim sporcusu fenerbahçe oyuncusu aynı şekilde boksta öyle kadınlar voleybolda şampiyonlar ligi şampiyonuz oldunuz.Biz beşiktaş olarak erkek voleybol takımını kapattık yani size özellikle amatör branşlarda türkiyenin lideri yaptı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amatör branşlar kimin umrunda taraftarın %90 'ı sadece futbol takımıyla ilgilenirken? bina yapmak mı tesis açmak mı kulübü başarılı yapan? kulübün ismine sürülen leke kaç binayla kaç tesisle kaç kupayla kaç şampiyonlukla temizlenecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her insan gibi hataları oldu çok fazla oldu ama fenerbahçeyi her alanda iyi yerlere taşıdı fb tv mesela türkiye de ilktir futbol harici tüm branşlara çok önem verildi tesisler aldı yürüdü fenerium mağzaları vs..
  • geldiği günden beri yaptığı bütün başarılı adımlarını şike örttü.

    Şu yeterli yorumdur.Ayrica şikeden sonraki en büyük başarısızlığı 2008 2009 ve 2010da ligi domine edip hanedanlık kurma imkanımız(bütçe kadro yönetim potansiyel) varken saçma hamlelerle o yıllarda nal topladık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerbahçe son 10 senedir ilk 2de kalmakla övünebiliyorsa bunun için aziz yıldırıma şükretmelidir
  • Verdiği zarar sağladığı faydayı geçti artık bırakmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aziz yıldırım son 10 senede diğer takımlara 2 kat üstünlük sağladı transferler olsun tesisleşmeler olsun ama 10 senede yaptığını 2 senede batırdı ve fenerbahçe'yi aşağı çekti.

    belki bu yorum için kızanlar olucak ama bu doğru kesinlikle !
  • benim kabullenemediğim şey verdiği onca zarara rağmen hala istifa etmeyişi. hele aydınların aldığı onca insiyatife rağmen kendi bildiğini okuyarak bizi kendisiyle dibe çekişi tahammül edilemez. dünya kulübü olduk şike sayesinde. artık fenerbahçeyi duyan aktif spor taraftarının aklına (yerli yabancı farketmez) şike gelecek. bembeyaz tarihimiz sayesinde lekelendi. ve biz fenerbahçe taraftarı olarak hala bu adamı ve himqyesindeki kötü yönetici futbolcuları gönderemedik. yazık bize...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

    GS ve BJK nin yapamadigini yapti. Voleybol ve Basketbolda yaptiklari ortada.

    İkiside kendi başarısı değil basketbol Ülkerspor'un voleybol Mehmet Ali Aydınlar'ın başarısıdır bana göre.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ModDoctor

    amatör branşlar kimin umrunda taraftarın %90 'ı sadece futbol takımıyla ilgilenirken? bina yapmak mı tesis açmak mı kulübü başarılı yapan? kulübün ismine sürülen leke kaç binayla kaç tesisle kaç kupayla kaç şampiyonlukla temizlenecek.

    +1907
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.