Şimdi Ara

iş inada bindi kesin çözüm arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar.
    yeri kesinlikle burası değil bana kızacaksınız biliyorum fakat hiçbir şekilde bir çözüm bulamadım ve bu bölüm kalabalık olduğu için daha hızlı cevap veriyor.
    çözemediğim bir sorunum var. elimdeki birkaç oyunun kurulumunda
    Runtime Error (at -1:0):
    Cannot Import Paramcount

    ya da

    Cannot Import Wizardform

    gibi uyarı çıkıyor. Bu kurulumlar win 7 ve win 10 da açılıyor. bende win 7 kullanıyorum ama bende bu uyarıları veriyor. Bu iş inada bindi bu sorunun ne olduğunu bulmam lazım. Bana kesin bir çözüm yolu önerir misiniz ve bu hatanın neden kaynaklandığını söyleyebilir misiniz? Netteki çözümler işe yaramadı. cmd işlemleri de olmuyor. bunu çözmem lazım arkadaşlar lütfen yardım sinirlerim iyice bozuldu çünkü.



  • Bu sorun genellikle sahte(korsan) Windows sürümü kullanımından kaynaklanır. Eğer korsan Windows'da güncelleştirmeleri açarsanız bu hatayı almak kaçınılmaz oluyor.

    Ayrıca Windows sürümlerini ve bazı programları zorla etkinleştiren KMS Pico isimli program da bu hataya sebep olur. Eğer bilgisayarınızda KMS Pico ile etkinleştirilen, Windows, Office vb program varsa program ile birlikte KMS Pico'yu da tamamen kaldırın. Ayrıca bu program sayesinde etkinleştirilen Windowslar'da Internet Explorer'ın Runtime'ı zarar görür. Bu sebeple farklı bir tarayıcı kullanmaya başlamanız ve Internet Explorer'ı tamamen kaldırmanız sorunu çözmede yardımcı olabilir.

    Bu hata ayrıca en çok Assasin's Creed ve Fallout serilerinde ortaya çıkıyor.

    Kısaca sahte Windows ve varsa KMS'den kurtulmanız şart.
  • Siannis kullanıcısına yanıt
    win7 kullanıyorum. anahtar ve boot sıfırlama da kullandım olmadı. çözüm öneriniz nedir? ben bu hatayı çözmeden rahat edemem. oynamasamda olur :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zivolder

    win7 kullanıyorum. anahtar ve boot sıfırlama da kullandım olmadı. çözüm öneriniz nedir? ben bu hatayı çözmeden rahat edemem. oynamasamda olur :D

    Aslını isterseniz çözüm önerisi 2 tane.

    1)KMS'yi kaldırıp, bilgisayardan belli güncellemeleri silmeniz gerek. Ki bence bu çok zor olur. Çünkü hangi güncellemeleri silmeniz gerektiği konusunda asla emin olamıyoruz.

    2)Tam klasik Türk çözümü :) Ama başka pek seçenek yok benim bildiğim. Format ve temiz kurulum yapıp, güncellemeleri kapatmak en garantisi olur. Eğer elinizde harici hard disk varsa önemli dosyalarınızı yedekleyip temiz kurulum yapmanız en doğrusu.

    Ancak baştan söyleyeyim doğrudan uzmanı değilim KMS'nin. Daha iyi bilen birisi varsa mutlaka ona da sorun. Sonuçta yanıltmak istemem sizi.




  • Siannis kullanıcısına yanıt
    win7 kullanıyorum. kms falan yok sistemimde. bunun çok basit bir çözümü var ama ne? sanal pc de orijinal cdden sistem kurdum yine aynı hatayı verdi. setup hatalı desen başka sistemde kuruluyor. işte sorun bu. oyunu geçtim tek derdim sorunun nedeni ve çözümü. bunu kesin öğrenip tecrübe etmem gerekli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.