Şimdi Ara

Çözülemeyen mikrofon yankı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Asus P5B anakart ve Win7 x64 sistemim var. Mikrofonlu kulaklık kullanıyorum. İlk taktığım zaman konuşmalarda yankı sorunum yoktu. Sonrasında sürekli olarak yankı sorunu başladı. Oyun esnasında arkadaşlarım kendi seslerini duyuyorlar. Hatta ses kaydedicisini açtığım zaman pc'de müzik açarsam onu da kaydediyor. Netten tüm çözümlere baktım olmadı. Gereken bilgileri ekran görüntüsü olarak ekliyorum. Lütfen bu konuda yardımcı olun.
    Teşekkürler.Çözülemeyen mikrofon yankı sorunuÇözülemeyen mikrofon yankı sorunuÇözülemeyen mikrofon yankı sorunuÇözülemeyen mikrofon yankı sorunuÇözülemeyen mikrofon yankı sorunuÇözülemeyen mikrofon yankı sorunuÇözülemeyen mikrofon yankı sorunuÇözülemeyen mikrofon yankı sorunu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • On ve arka jacklarda aynı şeyi yapıyor mu? Farklı bir kulaklıkla denedin mi misal telefon kulaklığı? Ekstra ses sürücüsünü kaldırıp deneyebilirsin. Tavsiyem ve kesin çözüm usb li kulaklık kullanmak. Kesinlikle jacklilara göre böyle sorun çıkartmiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DesTroYeR00x kullanıcısına yanıt
    ön girişler kullanımda değil. Dediğim gibi ilk başta çalışıyordu ve sorun yoktu. Sonra ses sürücüsünü güncelledim ve bir daha düzelmedi. Sürücüyü kaldırıp windows'un varsayılan sürücüsü yüklendi, farklı sürücüler ve programlar denedim ama ne yaptıysam bir daha eski haline getiremedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.