Şimdi Ara

Karıncalı Görüntü Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar,

    14 yaşında kardeşime ait bir pc var kısaca cihaz amd phenom x4 925, 8 gb 1600 MHz ram, gtx 560 ekran kartına sahip. Geçenlerde yıllardır sorunsuz çalışan cihazda aniden çözünürlük değişti ve ekrana karıncalı görüntü vermeye başladı, Ekran kartını yakındaki bir pc tamircisine götürdüm hiç bakmadan ben yapamam dedi ben de r7 250 ekran kartı sipariş ettim. Bu arada kasayı da hazır açmışken iyi bir temizledik. İki gün sonra cihazı açınca normal çalıştı fakat oyunlara girince yine sapıtmaya başladı. Şimdi merak ettiğim konu şudur ki, arızalı olan ekran kartı mı yoksa başka bir bileşen mi? Teknik konuya hakim birileri yardımcı olursa çok sevinirim.



  • Önceki ekran kartı ile alakalı sürücüleri kaldırdınız mı? İşlemci sıcaklığı ne durumda?
  • kryeck kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    R7 250 henüz elime ulaşmadı hocam o yüzden eski kartı taktım. İşlemci ile ilgili sorun bunu yapar mı aslında ben de bunu merak ediyordum çünkü cihazı temizlerken işlemci fanını da temizlemek istedim ve krem gibi beyaz birşey etrafını ve üstünü kaplamıştı termal macun dedikleri olsa gerek. Fakat enteresan olan oyuna girince bozulan ekran görüntüsü oyundan çıkınca hemen düzeliyor. Sizin yorumunuz nedir konu halkında? Sizce işlemci mi sorunlu yoksa ekran kartı mı?
  • Elbette ekran kartından. İşlemcinin termal macununu temizleyip yenileyin ve soğutucusunu sağlamca takın, youtube de nasıl yapılır videoları var. Ekran kartı ile ilgili sürücüleri de kaldırın r7 ile sorunsuz kullanırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.