Şimdi Ara

Corsair Void Pro RGB Düşük Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kulaklık yeni geldi kullanmaya başladım.Snopy Rampage SN-RW1'den sonra ses şiddeti baya düşük geldi.PUBG'de ayak seslerini duyamamaktan yakınıyodum ve bu kulaklığı aldım Void Pro ondan kat kat kötü çıktı.PUBG'de aynı evin içinde olduğumuz adamı duyamıyorum.Ayak seslerini duyabileyim diye sesi %100 yapıyorum fayda etmediği gibi silah sesleri çok fazla yüksek çıkıyor.7.1 açınca dip ses sorunu ortaya çıkıyor.Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Edit : Her sorun gider dediğimde ''Düşük ses aygıtı ses düzeyi'' düzeltildi diyor fakat durum hala aynı
    Edit 2 : Kulaklık driverini kaldırdığımda hiç bir şekilde ses gelmiyor.Sorun gider dediğimde ise ''Ses hizmetleri yanıt vermiyor.'' diyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard2A6 -- 2 Eylül 2019; 20:20:45 >

Adata Legend 700 512GB 2000/1600MB/s - GamePower Horizon Gaming MESH - ENERMAX Revolution D.F. X 1200W 80+ Gold - Cougar AQUA 360 Li Rgb - BenQ Zowie XL2566K 24.5" 0.5 ms @360Hz - Razer Huntsman V2 TKL - Endgame Gear OP1 8K - Truthear x Crinacle ZERO (Blue - IEM) - Razer Atlas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.