Şimdi Ara

EUROPA 1.6 RT AC

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba

    renault 19 europa 1.6 rt 95 model bugün pazarlığını yaptık anlaştık yarın arabayı servise götürüp baktıracağım. satan kişi (galeri) aracın orijinal olduğunu değişen parçasının olmadığını sadece parça boya olduğunu vs. söyledi. inşallah öyledir

    bu tür araçları kullanan arkadaşlardan ricam öncelikli olarak neyine dikkat etmem lazım, kronik bir hastalıkları var mı dır klimasından randıman alabilir miyiz, lpg ile uyumu nasıldır vs.

    şimdiden herkese teşekkür ediyorum



  • Arabanın motoru 1.6 faırway motoru ile aynı 1565cc 80 beygir kışın biraz zor çalışır jikleyi çekmeyi unutma ayrıca galerici baban dahi olsa güvenme bu arada klimadan yana sıkıntın olmaz lpg ise karburatörlü olduğu için bakımı ve parçaları ucuzdur randıman tutar kaç paraya anlaştınız?
  • hayırlı olsun güle güle binersiniz inşallah.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL

    Arabanın motoru 1.6 faırway motoru ile aynı 1565cc 80 beygir kışın biraz zor çalışır jikleyi çekmeyi unutma ayrıca galerici baban dahi olsa güvenme bu arada klimadan yana sıkıntın olmaz lpg ise karburatörlü olduğu için bakımı ve parçaları ucuzdur randıman tutar kaç paraya anlaştınız?


    ilgin için teşekkür ederim. arabayı servise ve tanıdığım ustalara gösterdim. arabanın kazası ve değişen parçası yok,ufak tefek parça boya var dediler. motorun durumu da gayet iyi. galericiler konusundaki görüşüne sonuna kadar katılıyorum. aracın sahibi bir öğretmen 5 yıldır kullanıyormuş. noter satışını alırken tanıştık detaylı bir şekilde sordum arabanın durumunu. zaten kendisi cumartesi günü arabasını ford fiesta ile takas etmiş pazar günü de ben aldım. 8700'e anlaştık. kışlık bakım için 250-300 ytl de masraf ettim. hayırlısı artık




  • quote:

    Orjinalden alıntı: geremy

    hayırlı olsun güle güle binersiniz inşallah.



    teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.