Şimdi Ara

TM-1 DE 429 PUAN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tm1 de 429 yada civari puan yapan var mi acaba bolumumun taban siralamasini merak ettim de.yada bi tanidigi bu civarda yapan var mi kac bine tekabul ediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • abi tamam da buna niye bu kadar takıldın anlamıyorum. sonuçlar açıklandığından beri bunu konuşuyorsun :) bölüme 501 puanla giren de var, benim de iki arkadaşım var 480-490 puanda. ben 2bin beklerken 13 bin oldum, kaydırma yaptım, boğaziçi isterken odtü yazdım mesela. hamda 10binden 13 bine geriledim bir de.böyleleri de var. onun için çok takma kafaya puanı, gayet kaliteli bir bölüm kazandık. hayırlısı olsun.
  • Yanlis anlamisin kardesim benim derdim kac binliklerle okucam degil.Arkadaslarim var 2 tane o puan bandinda.Odtu iktisat gelmeyen. Onlar icin soruyorum merakimin sebebi o kendileri sor demedi bile ben soruyorum.yoksa nasil benden 30 puan dusugu varsa 30 puan yukarisida var tabiki oyle bi amac gutmedim bu basligi atarken.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kanaryafurki

    Yanlis anlamisin kardesim benim derdim kac binliklerle okucam degil.Arkadaslarim var 2 tane o puan bandinda.Odtu iktisat gelmeyen. Onlar icin soruyorum merakimin sebebi o kendileri sor demedi bile ben soruyorum.yoksa nasil benden 30 puan dusugu varsa 30 puan yukarisida var tabiki oyle bi amac gutmedim bu basligi atarken.

    tamam hocam yanlış anlamışım :) geçen de 5000.likle odtü iktisat yazdım diyince öyle sandım. arkadaşların niye yazmadı okulu? sınırdan mı kaçırdılar yoksa?
  • O mesajim cok eksi almis anlayamadim zaten orda derecesini belirtenlerde var sanirim ordaki 'likle' eki antipatik olmus:) 427 ve 420 puanlarda arkadaslarim varda onlar icin sordum.427 lik itu ekonomiye 420 likte burda konyada hukukta kaldi.gelmedi yani odtu iktisat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlısı olsun hocam onların da kazandıkları yerler güzel :) valla ne yalan söyleyim bana da biraz öyle gelmişti biraz ondan sert çıktım kusura bakma :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.