Şimdi Ara

Profesyonelinden Parfüm Sorularınıza Cevaplar (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.507
Cevap
176
Favori
254.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neyazsakki

212 VIP MEN kullanıyorum Carolina Herrera hani. gaaayet memnunum hiçbir pişmanlığım üzüntüm yok keşke bitmese diyorum. tişörtlerde kalıcılıgı cok yüksek. etraftakiler de farkediyorlar zaten bu kokuya biten arkadaşlarım var herkese öneririm.

siz ne düşünürsünüz hocam parfüm hakkında? içindekiler say say bitmiyodu sitesinde.

arkadaşı da kimse sallamamış bişe yazın sevinsin yazık çocuğa bee bu arada dedikleri külli yalan etrafta leş gibi dolaşır arkadaşları olarak kaçıyoruz genelde yaklaşınca
  • Black Xs ve Black Xs L'exces parfümlerinde afrodizyak var diyorlar ne kadar doğrudur ?
    Black Xs L'exces, Black Xs'e göre biraz daha pahalı sebebi nedir ?
    Bu parfümler kış için uygun mudur ve kalıcı mıdır ?

Teşekkürler.
  • YSL'nin La Nuit De L'Homme parfümü hakkında ne düşünüyosunuz? Bir de bu parfümün sanırsam Le Parfum diye bir cesidi mi desem, farklı bi versiyonu varmış aralarındaki fark nedir acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

quote:

Orijinalden alıntı: neyazsakki

212 VIP MEN kullanıyorum Carolina Herrera hani. gaaayet memnunum hiçbir pişmanlığım üzüntüm yok keşke bitmese diyorum. tişörtlerde kalıcılıgı cok yüksek. etraftakiler de farkediyorlar zaten bu kokuya biten arkadaşlarım var herkese öneririm.

siz ne düşünürsünüz hocam parfüm hakkında? içindekiler say say bitmiyodu sitesinde.

arkadaşı da kimse sallamamış bişe yazın sevinsin yazık çocuğa bee bu arada dedikleri külli yalan etrafta leş gibi dolaşır arkadaşları olarak kaçıyoruz genelde yaklaşınca

qandırıldım:(:(
  • Armani Acqua Di Gio Essenza Men Edp

Bu parfümü bilen vardı . Edp ve normal gio gibi kokuyosa kalıcılık yüksektir diye düşünüyorum. yazlıkmıdır acaba bu koku ?

Acqua di Gio Homme’dan çok daha yoğun, farklılık yaratacak akuatik odunsu yepyeni bir parfüm.
    Üst notasında akuatik Cascolone, kalp notasında çiçeksi Paradisone ve dip notasında odunsu Atlas sediri, paçuli kalbi ve Haiti vetiveri parfüme benzersiz bir duyusallık kazandırıyor. Acqua di Gio’nun yeni reklam kampanyası için ilham kaynağı, Jüpiter’in oğlu Apollo efsanesi.. Erkeksi ve heykelsi vücuduyla günümüzdeki Apollo’nun simgesi Simon Nessman parfümün yeni yüzü. Simon Nessman ile Acqua di Gio serisi çok daha maskülen bir duruş sergiliyor.
  • 99 dan beri brut ^^ halen akmaktayım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan 197

Black Xs ve Black Xs L'exces parfümlerinde afrodizyak var diyorlar ne kadar doğrudur ?

Teşekkürler.

İkisi de kış için uygundur. Afrodizyak olayı biraz işin pazarlama kısmına hitap ediyor. Mesela tatlı kokuları hiç sevmeyen bir kız için (maskulen kokuları sevenler için) böyle tatlı bir koku ile şansın kalmıyor. Kendimden biliyorum. Bunun dışında afrodizyak etkisi olduğu söylenen içerik 2sinde de mevcut.

Fiyat konusunda yorum yapamayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Free Man. -- 30 Ekim 2012; 8:47:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free Man.

quote:

Black Xs ve Black Xs L'exces parfümlerinde afrodizyak var diyorlar ne kadar doğrudur ?

Teşekkürler.

İkisi de kış için uygundur. Afrodizyak olayı biraz işin pazarlama kısmına hitap ediyor. Mesela tatlı kokuları hiç sevmeyen bir kız için (maskulen kokuları sevenler için) böyle tatlı bir koku ile şansın kalmıyor. Kendimden biliyorum. Bunun dışında afrodizyak etkisi olduğu söylenen içerik 2sinde de mevcut.

Ekmeğine az yemed bu parfümün. Sayesinde düşürmediğim kız kalmadı. Kızlar beğeniyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

quote:

Teşekkürler.

Ekmeğine az yemed bu parfümün. Sayesinde düşürmediğim kız kalmadı. Kızlar beğeniyordu.

Tatlı kokuları seven kızlar, sevecektir. Kızların yaygın olarak sevdiği diğer bir iki koku da şunlar: One Million, Hugo Boss Bottled (bunu severler, belki ismini sorarlar ama aşık olmazlar bu kokuya ), Armani Code. Sizin de bildikleriniz varsa ekleyin, şu sıralar parfüm alımları "kız" odaklı olmuş durumda epey.
  • Hocam 17 yasinda esmer tenliyim kişın okula giderken kullanmak icin bir parfum onerebilirmisiniz? Genelikle hafif ama kalici parfumleri seviyorum birde dikkat cekici olursa sevinirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Destdestron

quote:

quote:

Teşekkürler.

Tatlı kokuları seven kızlar, sevecektir. Kızların yaygın olarak sevdiği diğer bir iki koku da şunlar: One Million, Hugo Boss Bottled (bunu severler, belki ismini sorarlar ama aşık olmazlar bu kokuya ), Armani Code. Sizin de bildikleriniz varsa ekleyin, şu sıralar parfüm alımları "kız" odaklı olmuş durumda epey.

Bende hugo boss bottled night kullanıyorum bu aralar. Yoldan geçen kızlar bile soruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zarzana123

Hocam 17 yasinda esmer tenliyim kişın okula giderken kullanmak icin bir parfum onerebilirmisiniz? Genelikle hafif ama kalici parfumleri seviyorum birde dikkat cekici olursa sevinirim

http://fragrantica.com/

Hocam aradığın parfümü bu sitede arat. Sillage (farkedilme) longevity(kalıcılık) oluyor. Oylara göre bir karara varırsın.
  • quote:

quote:

Hocam 17 yasinda esmer tenliyim kişın okula giderken kullanmak icin bir parfum onerebilirmisiniz? Genelikle hafif ama kalici parfumleri seviyorum birde dikkat cekici olursa sevinirim

Hocam aradığın parfümü bu sitede arat. Sillage (farkedilme) longevity(kalıcılık) oluyor. Oylara göre bir karara varırsın.

İsim olarakta 2-3 marka söyleyebilirmisiniz ?

• quote:

quote:

quote:

beyaz tenliyim. bu yüzden yorum yapmaktan kaçındım. bir de hafif kokular kış için farkedilme olarak tatmin etmeyebilir. ne tarz kokulardan hoşlanırsınız ? (şekerli - maskulen - çiçeksi gibi)

• quote:

quote:

quote:

quote:

beyaz tenliyim. bu yüzden yorum yapmaktan kaçındım. bir de hafif kokular kış için farkedilme olarak tatmin etmeyebilir. ne tarz kokulardan hoşlanırsınız ? (şekerli - maskulen - çiçeksi gibi)

Hocam valla bilmiyorum ki hep hediye geldi parfum ck nin siyah kare olan parfumunu kullandim bir ara vercase nin yesil olan parfumununu hic bir fikrim yok parfumler konusunda

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam valla bilmiyorum ki hep hediye geldi parfum ck nin siyah kare olan parfumunu kullandim bir ara vercase nin yesil olan parfumununu hic bir fikrim yok parfumler konusunda

Hocam o zaman YKM, Boyner, Tekinacar, Douglas gibi yerlerde almadan önce dene, ama sakın oralardan alma. Pahalıya gelir. Misspera veya balerin.com'u öneririm. Almadan önce pm at, internette varsa indirim kodu/çek vs atarım sana daha indirimli alırsın.

Ben şimdi geniş bir yelpazede birkaç önerim olacak. Bunları denersin (kağıda sıktırıp dene, üstüne sıkarsan kokular karışabilir) o dediğim yerlerde.

Yves Saint Laurent Body Kouros - kış kokusu. kalıcıdır epey. farkedelirliği iyi.
    Givenchy Pi - Vanilya kokusu. Tatlıdır epey. Kış için iyi. Kalıcı ve farkedilir. Yalnız koku pek değişmiyor. Uzun kullanımlarda bayabiliyor insanı.
    Burberry London - Tütün ve deri ağırlıklı ilginç mistik bir koku. Ben çok severim. Yalnız herkes sevmeyebilir. Kalıcı ama farkedilirlik açısından yanına yanaşmayan alması güç kokuyu.
    Lancome Hypnose Homme - Kalıcıdır epey. Farkedilirlik ise London'a göre daha iyi. Yalnız bir ara bu kokuyu ödünç alıp kullanmıştım. Cidden kızlar çok seviyor, aşıklar bu kokuya. Ve yaygın da değil kullanımı. Keşke bugün bende olsaydı bu koku.

Denemediğim kokulara geleyim.

Hugo Boss Just Different - Fiyatı uygun. Koku olarak "fresh" bir koku. 4 mevsim uygun. Ama kalıcılık olarak orta.
    One Million - Herkeste yaygın olarak kullanılıyor. Baharatlı bir koku. Kimisine göre arı maya silgisi gibi kokuyor. Kızlar seviyor bu kesin. Kalıcılık ve farkedilirlik olarak çok iyi olduğunu söyleyebilirim.
    Rochas Man - Aşırı şekerli ve beni rahatsız eden bir koku. One Million gibi yaygın kullanıyor. Aynı ortamda 2-3 kişide birden varsa bu kokudan şaşırma derim. Ama seveni de seviyor.
    Narciso Rodriguez For Him - Ben de denemedim. Ama maskulen bir koku. Okuduğum yorumlar iştahımı kabarttı. En yakın zamanda deneyip, alacağım bir parfüm.
    Antonio Banderas The (golden) Secret - One Million replikası. Ama daha uygun. The Golden Secret için 1-1 aynı diyor ecnebiler.

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım hocam. Sen arasında kendine göre bir eleme yapar, parfümeride bakarsın. Sonra internetten güvenilir bir siteden uyguna alırsın.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam o zaman YKM, Boyner, Tekinacar, Douglas gibi yerlerde almadan önce dene, ama sakın oralardan alma. Pahalıya gelir. Misspera veya balerin.com'u öneririm. Almadan önce pm at, internette varsa indirim kodu/çek vs atarım sana daha indirimli alırsın.

Ben şimdi geniş bir yelpazede birkaç önerim olacak. Bunları denersin (kağıda sıktırıp dene, üstüne sıkarsan kokular karışabilir) o dediğim yerlerde.

Yves Saint Laurent Body Kouros - kış kokusu. kalıcıdır epey. farkedelirliği iyi.
    Givenchy Pi - Vanilya kokusu. Tatlıdır epey. Kış için iyi. Kalıcı ve farkedilir. Yalnız koku pek değişmiyor. Uzun kullanımlarda bayabiliyor insanı.
    Burberry London - Tütün ve deri ağırlıklı ilginç mistik bir koku. Ben çok severim. Yalnız herkes sevmeyebilir. Kalıcı ama farkedilirlik açısından yanına yanaşmayan alması güç kokuyu.
    Lancome Hypnose Homme - Kalıcıdır epey. Farkedilirlik ise London'a göre daha iyi. Yalnız bir ara bu kokuyu ödünç alıp kullanmıştım. Cidden kızlar çok seviyor, aşıklar bu kokuya. Ve yaygın da değil kullanımı. Keşke bugün bende olsaydı bu koku.

Denemediğim kokulara geleyim.

Hugo Boss Just Different - Fiyatı uygun. Koku olarak "fresh" bir koku. 4 mevsim uygun. Ama kalıcılık olarak orta.
    One Million - Herkeste yaygın olarak kullanılıyor. Baharatlı bir koku. Kimisine göre arı maya silgisi gibi kokuyor. Kızlar seviyor bu kesin. Kalıcılık ve farkedilirlik olarak çok iyi olduğunu söyleyebilirim.
    Rochas Man - Aşırı şekerli ve beni rahatsız eden bir koku. One Million gibi yaygın kullanıyor. Aynı ortamda 2-3 kişide birden varsa bu kokudan şaşırma derim. Ama seveni de seviyor.
    Narciso Rodriguez For Him - Ben de denemedim. Ama maskulen bir koku. Okuduğum yorumlar iştahımı kabarttı. En yakın zamanda deneyip, alacağım bir parfüm.
    Antonio Banderas The (golden) Secret - One Million replikası. Ama daha uygun. The Golden Secret için 1-1 aynı diyor ecnebiler.

Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım hocam. Sen arasında kendine göre bir eleme yapar, parfümeride bakarsın. Sonra internetten güvenilir bir siteden uyguna alırsın.

Çok teşekkürler ben biraz daha araştırma yapıp alcağım gün size tekrardan danışırım

• Selamlar,
    Dün Black Xs L'exces parfümünü satın aldım ve arkadaşımda bulunan Black Xs ile karşılaştırıp beraber test ettik, merak eden arkadaşlar için sonuçlarımı yazıyorum.
    Erkeklerin ne kadar hoşuna gitmesede, 25 yaş altı bayanlar çok seviyor.
    Black Xs L'exces tende 8 saat, kıyafet üzerindede ortalama 48 saat kaldı.
    Black Xs tende 6 saat, kıyafet üzerinde ortalama 35-36 saat kaldı.
    Black Xs L'exces, Black Xs'e oranla biraz daha şekerli ve fresh.
    Her erkeğin hoşuna gidecek parfümler değil test etmeden almayın.

Şunuda belirtmek isterim; 25 yaş üstü kişiler için bu parfümleri tavsiye etmiyorum, gençlik kokusu gibi geldi bana ayrıca 25 yaş altı bayanlardanda daha çok olumlu yorum alıyor.

Görüşlerim iki parfüm içinde olumlu yönde oldu,
    İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 31 Ekim 2012; 0:40:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cayene06

Merhaba.

17 yaşındayım. Siyah saçlı beyaz tenli 185cm boyundayım.
    Haftanın 7 günü dershane var ve günde 2 kez otobüs kullanıyorum.

Bundan önce Hugo Boss Boss kullanıyordum fakat hem sıkıldım hem de sıradanlaşan bir koku olduğunu düşünüyorum. Kış mevsimi için parfüm alacağım. Otobüste ve kalabalık mekanlarda olsun, karşı cinsle bire bir konuşmada olsun farkedilecek bir parfüm arıyorum. Tavsiyeniz neler olur?

Teşekkürler.

Aynı durumun 18 yaşındaki versiyonuyum...One million,ultraviolet,lacoste red ve black xs arasında kaldım?Tercihim nasıl olmalı?One million güzel bir koku ancak çok standartlaştı ve çok kullanılıyor?
    Yani ben farklı bişey istiyorum, insanlar mutlu olsun istiyorum :D Kısacası önerilerinizi bekliyorum :D
  • DP den alinacak acik parfum onerisi verebilir misiniz ? Yas 17

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.