Merhaba arkadaşlar. Saç yapım kalın telli ve gür olduğundan uzun zamandır kısa saç kullanıyordum. Fakat, berberimin de önerisiyle stil değişikliğine gittim ve 3 numara olan saçlarımı 3-5 cm uzatmaya karar verdim. Yeni tarzımdan memnun kaldığımı söyleyebilirim. Sorun şu ki; el becerimin de pek fazla olmaması sebebiyle, evde saçlarıma kuaförde verilen o şekli vermekte zorlanıyorum. Kaliteli şekillendiricilerden yararlansam da sorunun fönde olduğunun farkına vardım. Motor gücü kuvvetli olmayan, fön başlığı da bir hayli geniş olan makinemi değiştirmek istiyorum.
Bu konuda işimi görebilecek, iyi bir motor gücüne sahip , dar fön başlığı olan ve saça diğer ürünlere nazaran daha makul bir düzeyde zarar veren fön makinesi tavsiyelerinizi bekliyorum. Bunun için yaklaşık 100 TL bütçe ayırdım. Muhakkak aramızda bu konuda profesyonel arkadaşlar vardır, bu konuda değerlendirme yaparken saç şeklimi de göz önünde bulundururlarsa sevinirim.
Evimizde 18 yıldır Braun Creation 1800 kullanıyoruz. Çok memnunuz. Tık demedi bugüne kadar. Çok ısınırsa otomatik olarak kendini kapatıp korumaya alıyor. Bir müddet sonra yine çalışıyor. Evimdeki en istikrarlı elektrikli ev aleti. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Saygılarımla.