Şimdi Ara

PROFESSIONELLER BAKABİLİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • msconfig den acılısta calıstırılan programlara bi bak. orda enteresan bi girdi illaki olacaktır. son zamanlarda uninstall ettigin bi program falan. onun yanındaki isareti kaldırırsan problemin cozulur. yabancıysan bu ise, registery mechanic4 programını indir (download.com), kur (bilgisayarına), calıstır (bilgisayarında), temizle (registery'ni). problemin cozulecektir.

    bu arada "profesyonel" veya "lamer", kim olursa olsun format kesin cozum olamaz. meydana gelen problem ihtiyactan kaynaklanmıs da olabilir. formatlıyan kisi yeni sistemde de aynı problemle karsılasabilir.

    sadece post sayınızı artırmak icin formatla gecer yazıcaksanız konu dısı diye bolum var forumda atın oraya mesajlarınızı.

    ve yine "profesyonel" yada "lamer", registery mechanic 4 programını kurun ve sisteminizde bulunsun. uninstall ettiginiz her turlu programdan sonrada 1 kere deep scan yapın. kusursuz xp niz olsun. oturum kapatmadan bilgisayar kapanırsa falan da bi dahaki acısınızda deep scan yaparak registery tertemiz hale getirebilirsiniz cok basit olarak.




  • kesinlikle virüs sana tecrübelerimden söylüyorum bu sorun antivirüs prg.larıyla çözülecek bi sorun değil zor yani format
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.