Şimdi Ara

Profesörün Arabasına Yazı Yazıp Çizdiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hoca benim dersime girmiyor, bildiğim kadarıyla öyle uyuz bir tip degil ama sert çıkışları varmış vs. haketti diyor 1-2 arkadaş. Olay şuan belli değil. Gece vakti hocanın evinin önünde, arabaya spreyle okulun adının kısaltmasını yazıp, sağına vs. bişeyler karalayıp fotoğrafını çekiyorlar, kaçmadan öncede yan tarafını boydan boya çizip kaçıyorlar. Arabanın arkasında da vuruk vardı diyorlar, arabayı görmedim bilemiyorum. Çektikleri fotoğrafta, arabanın ön tarafındaki yazı belirgin yani üninin kısaltması vs. gözüküyor parlayan flaşta. Diğerleri belli belirsiz. Fotoğraf o bölümün öğrencilerine maillenmiş galiba veya ortak portalda mı ne çıkmış bilmiyorum, bende ilk öyle gördüm, bölüm içinde elden ele dolaşmış. Şimdilik kimsenin başına patlamadı ama göreceğiz artık. Tartıştığı bi' öğrenci yaptı diyor herkes. İfşa olmamak için paylaşmıyorum tabiki okulu, hocanın bölümünü vs. ama İstanbul Üni. ayarında bi üni, yani öyle çok rahatlıkla girilebilecek bir okul değil.

Sizin okulunuzda da benzeri bir durum yaşandı mı hiç?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Umarım onu yapan dangalakları bulurlar da sağlam bir ceza verirler. Bide bu herifler okuyup ilerde meslek sahibi olacak öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Böck

Umarım onu yapan dangalakları bulurlar da sağlam bir ceza verirler. Bide bu herifler okuyup ilerde meslek sahibi olacak öyle mi?

35-40 yaşlarında , memur, gazete okumayı seven ve otobüste yer vermeyen gençlere tip tip bakan abi sen misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

quote:

Orijinalden alıntı: Böck

Umarım onu yapan dangalakları bulurlar da sağlam bir ceza verirler. Bide bu herifler okuyup ilerde meslek sahibi olacak öyle mi?

35-40 yaşlarında , memur, gazete okumayı seven ve otobüste yer vermeyen gençlere tip tip bakan abi sen misin?

Adamlara bak profosorlerinin arabayı vandallamışlar aferin mi deseydik?
  • okul üniversite değilde anaokulu lan sanki
  • Birinin malıda o kisinin namusudur, kesinlikle ellenemez. Bunu yapanlari insallah bulurlarda cezalarini verirler. Madem cesurlarmis(!) bunuda atlatmalari lazim demi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne kadar uyuzda olsa biri onun canına veya malına zarar verilmemeli bu tepki açısından ki belli süre sonra rektöre gelen şikayet artarsa o kişi araştırılıyor not vermemesi kafasına göre bırakması veya diğer türlü saygınlığını kötüye kullanma amaçlı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizde olmadı ama olacak gibi :D adam 142 sayfadan 3 soru sınav yapıcak derse giriyor kitaptan okuyor sadece bizle iletişim kurmuyor sırf bize gıcıklığından vize sınavları sonrası bölüm olarak şikayet ettik diye işini doğru yapmıyorsan biz mi suçluyuz bunun gibi bir hocaysa çizik az bile hocalık yapmaya gelmiyorlar ki ders bitsin paramı alayım derdinde hepsi çizik atmışlar zaten 1 hafta derse girsin o çiziğin parası çıkar ne paralar kazanıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bremen Bv-244 -- 21 Kasım 2014; 20:26:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.