Şimdi Ara

Prof veya Yarı Prof makine tavsiyesi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ÖNCELİKLE İYİ BAYRAMLAR VE SELAMLAR ARKADAŞLAR...

ben fotoğraf konusuna çok merak saldım.. Ve bir makine almaya karar verdim.

BÜTÇE :400 TL MAX.

NİKON-FUJI-CANON TERCİHİMDİR

İKİNCİ EL VEYA SIFIR MAKİNE TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingsword1907 -- 8 Ağustos 2013; 20:10:24 >

• canon 400d fiyatlari nedir bilmiyorum ama işini görür iyi makinedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: clyme

canon 400d fiyatlari nedir bilmiyorum ama işini görür iyi makinedir

SAĞOL hocam şimdi fiyatına bakacam .... ben fuji s2980 düşünmüştüm ama bilmiyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingsword1907

quote:

SAĞOL hocam şimdi fiyatına bakacam .... ben fuji s2980 düşünmüştüm ama bilmiyorum ...

400d kullandiğim ilk makineydi.ozaman yeni ciktigi icin baya iyidi tabi.şuan fiyatlari cok uygundur diye düşünüuorum.diger dedigin makineyi bilmem ama canonun lesnlerini falan da değiştrebiliyosun.yani slr bi makine.
  • quote:

quote:

quote:

400d kullandiğim ilk makineydi.ozaman yeni ciktigi icin baya iyidi tabi.şuan fiyatlari cok uygundur diye düşünüuorum.diger dedigin makineyi bilmem ama canonun lesnlerini falan da değiştrebiliyosun.yani slr bi makine.

eyw hocam sağol
    http://www.teknosa.com/urunler/135175887/fujifilm-finepix-s2980-dijital-fotograf-makinesi
    dediğim makinede budur

• quote:

quote:

quote:

quote:

eyw hocam sağol
    http://www.teknosa.com/urunler/135175887/fujifilm-finepix-s2980-dijital-fotograf-makinesi
    dediğim makinede budur

sen daha minimal bişey ariyosun anladim.hayirli olsun hocam şimdiden hadi sağlicakla

• konu güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konu guncel mustafa hocam nasılsın iyimisin keyifler nasıl
  • 2980 pek dandiktir, yarı prof falan değildir... 2.el Canon 450D alabilseniz bunu 4 katlar !.. Eğer bütçenizi aşıyor ise bu çöp kutusuna boşuna 469 lira falan vermeyin sakın !!! Öncelikle bundan daha başarılı başka markaya ait bir makina olan Canon Sx160 IS daha ucuz. Teknosa'da yine de pahalı tabi.
    -
    Canon Sx160 IS'i 265-290 TL aralığında bir fiyata alabilirsiniz. Hem daha iyidir, hem daha ucuz !..
    http://www.akakce.com/dijital-fotograf-makinasi/en-ucuz-canon-powershot-sx160-is-fiyati,962252.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

2980 pek dandiktir, yarı prof falan değildir... 2.el Canon 450D alabilseniz bunu 4 katlar !.. Eğer bütçenizi aşıyor ise bu çöp kutusuna boşuna 469 lira falan vermeyin sakın !!! Öncelikle bundan daha başarılı başka markaya ait bir makina olan Canon Sx160 IS daha ucuz. Teknosa'da yine de pahalı tabi.
    -
    Canon Sx160 IS'i 265-290 TL aralığında bir fiyata alabilirsiniz. Hem daha iyidir, hem daha ucuz !..
    http://www.akakce.com/dijital-fotograf-makinasi/en-ucuz-canon-powershot-sx160-is-fiyati,962252.html

hocam bu 450D biraz eski değilmi sizce daha yeni olsun 500 lira olsun :D yardımlarınız için tşk ...

• quote:

Orijinalden alıntı: r4deon

konu guncel mustafa hocam nasılsın iyimisin keyifler nasıl

hoşgeldin hocam seninde düşüncelerin bizim için önemlidir .......sen nasılsın iyimisin
  • quote:

quote:

hoşgeldin hocam seninde düşüncelerin bizim için önemlidir .......sen nasılsın iyimisin

iyidir ne olsun yukarıdaki mesaj atan arkadaşın uyarılıarnı dikkate al bence kullanmıstır.Bu alanlara ilgim yok ama lensi değiştirilemiyorsa almamalsın
  • quote:

quote:

quote:

iyidir ne olsun yukarıdaki mesaj atan arkadaşın uyarılıarnı dikkate al bence kullanmıstır.Bu alanlara ilgim yok ama lensi değiştirilemiyorsa almamalsın

haklısın hoca ama bütçe sınırı olmasa keşkede ..... Prof sıfır bir makine alsam ama imkan yok ...yinede sağol hoca

• Bu yeniler onun eskisinden çok beterdir ama video çekemez 450D ! O sebeple, eski falan da dersiniz, bütçenizi aşar falan diye de Canon Sx160 IS'i yazdığım gerekçeler ile önerdim ya zaten. Yarı pro falan demişsiniz. Eğer temel fotoğrafçılık tekniklerini öğrenmek ve uygulamak isterseniz Fujifilm S2980'de geniş açıda diyaframı sadece en açık ve en kapalı olarak 2 adım ayarlayabiliyorsunuz. O ise bu Canon Sx160 IS'de daha çok ara adıma sahip ayarlama imkanı veriyor. Yine uzun pozlama için Canon Sx160 IS 15 saniye uzun pozlamaya sahip iken Fujifilm S2980'de bu 8 saniye ile sınırlı. Yani hem pahalı hem çok az da olsa imaj kalitesi olarak da geride, hem de özellikler olarak da geride !..
  • quote:

Bu yeniler onun eskisinden çok beterdir ama video çekemez 450D ! O sebeple, eski falan da dersiniz, bütçenizi aşar falan diye de Canon Sx160 IS'i yazdığım gerekçeler ile önerdim ya zaten. Yarı pro falan demişsiniz. Eğer temel fotoğrafçılık tekniklerini öğrenmek ve uygulamak isterseniz Fujifilm S2980'de geniş açıda diyaframı sadece en açık ve en kapalı olarak 2 adım ayarlayabiliyorsunuz. O ise bu Canon Sx160 IS'de daha çok ara adıma sahip ayarlama imkanı veriyor. Yine uzun pozlama için Canon Sx160 IS 15 saniye uzun pozlamaya sahip iken Fujifilm S2980'de bu 8 saniye ile sınırlı. Yani hem pahalı hem çok az da olsa imaj kalitesi olarak da geride, hem de özellikler olarak da geride !..

anladım hocam çok sağolun ama 450D ye kaydı aklım biraz .. Bide s2980 kullanan kimse kötü bildirim yapmamış ilginç.... AYRICA diyafram konusunda da halısınız ben en iyisi canon 450d düşünmeye başlayayım
    ..

• quote:

quote:

Bu yeniler onun eskisinden çok beterdir ama video çekemez 450D ! O sebeple, eski falan da dersiniz, bütçenizi aşar falan diye de Canon Sx160 IS'i yazdığım gerekçeler ile önerdim ya zaten. Yarı pro falan demişsiniz. Eğer temel fotoğrafçılık tekniklerini öğrenmek ve uygulamak isterseniz Fujifilm S2980'de geniş açıda diyaframı sadece en açık ve en kapalı olarak 2 adım ayarlayabiliyorsunuz. O ise bu Canon Sx160 IS'de daha çok ara adıma sahip ayarlama imkanı veriyor. Yine uzun pozlama için Canon Sx160 IS 15 saniye uzun pozlamaya sahip iken Fujifilm S2980'de bu 8 saniye ile sınırlı. Yani hem pahalı hem çok az da olsa imaj kalitesi olarak da geride, hem de özellikler olarak da geride !..

anladım hocam çok sağolun ama 450D ye kaydı aklım biraz .. Bide s2980 kullanan kimse kötü bildirim yapmamış ilginç.... AYRICA diyafram konusunda da halısınız ben en iyisi canon 450d düşünmeye başlayayım
    ..

Bir makinayı kullanan kişinin öncelikle fotoğrafçılığa ilgisi merakı var mı veya bilen biri mi ? Bunlara dikkat etmek lazım. Bu forumdaki Fujifilm S serisi başlıklarda sayfalarca yazıp etmişler ama taa ki ben konuya girip ilgilenene kadar hiç kimse bu diyafram ayarı yapılamaması olayını bulup söylememiş !!! Zaten şöyle de bir şey söyleyebilirim "Bilen bu makinayı almaz" ki o başlıktaki onca mesaj, onca kişi birisi bu büyük eksikliği keşfedemediğine göre bilmeyenler alıyor ! Kullananlar geniş açıda diyafram kısıp fotoğraf çekmek gibi bir olayı bilmiyor ki denesin, makinada yapılmadığını görsün ve söylesin !? İşte bu sebeple de olumsuz yorum yok diye güvenilebileceğini düşünmeyin.
    -
    450D bunlardan baya bir üst sınıf makinadır. Bunlar fotoğraf makinası taklidi yapan oyuncaklar diyebilirim. 450D ise d-slr, ciddi bir fotoğraf makinası ve yıllar geçmesine rağmen 2.el piyasası halen hareketli, kullanıcıları epey var. Sonra 450D alıp lens mens alsanız, ne yatırım yaparsanız yapın ileride üst model-yeni model gövdeye geçtiğinizde tüm aksesuar yada parçaları o yenisinde de kullanırsınız.

• quote:

quote:

quote:

..

Bir makinayı kullanan kişinin öncelikle fotoğrafçılığa ilgisi merakı var mı veya bilen biri mi ? Bunlara dikkat etmek lazım. Bu forumdaki Fujifilm S serisi başlıklarda sayfalarca yazıp etmişler ama taa ki ben konuya girip ilgilenene kadar hiç kimse bu diyafram ayarı yapılamaması olayını bulup söylememiş !!! Zaten şöyle de bir şey söyleyebilirim "Bilen bu makinayı almaz" ki o başlıktaki onca mesaj, onca kişi birisi bu büyük eksikliği keşfedemediğine göre bilmeyenler alıyor ! Kullananlar geniş açıda diyafram kısıp fotoğraf çekmek gibi bir olayı bilmiyor ki denesin, makinada yapılmadığını görsün ve söylesin !? İşte bu sebeple de olumsuz yorum yok diye güvenilebileceğini düşünmeyin.
    -
    450D bunlardan baya bir üst sınıf makinadır. Bunlar fotoğraf makinası taklidi yapan oyuncaklar diyebilirim. 450D ise d-slr, ciddi bir fotoğraf makinası ve yıllar geçmesine rağmen 2.el piyasası halen hareketli, kullanıcıları epey var. Sonra 450D alıp lens mens alsanız, ne yatırım yaparsanız yapın ileride üst model-yeni model gövdeye geçtiğinizde tüm aksesuar yada parçaları o yenisinde de kullanırsınız.

eyw hocam ben bu diyafram olayını anladım ama bütçeyi zorlamayalım dedim ama suan kararım değişti ve 450 alacam heralde eğerki yeni önerileriniz varsa beklerim saygılar ...

• quote:

eyw hocam ben bu diyafram olayını anladım ama bütçeyi zorlamayalım dedim ama suan kararım değişti ve 450 alacam heralde eğerki yeni önerileriniz varsa beklerim saygılar ...

Sanırım ben paranızı heba etmemeniz için, sonra pişman olmamanız için gerekli bilgiyi verdim. Bildiğim kadarı ile önerilerimi de yaptım. Başka arkadaşlar konu ile ilgilenir, başka önerilerde bulunur ise daha iyi olur. Benim bilip-göremediğim bir şey söylerler belki.
  • quote:

quote:

Sanırım ben paranızı heba etmemeniz için, sonra pişman olmamanız için gerekli bilgiyi verdim. Bildiğim kadarı ile önerilerimi de yaptım. Başka arkadaşlar konu ile ilgilenir, başka önerilerde bulunur ise daha iyi olur. Benim bilip-göremediğim bir şey söylerler belki.

eksik olmayın hocam...
  • quote:

quote:

hocam sizi rahatsız ediyorum ama son bi soru sorabilirmiyim..???
    FUJİFİLM S6500FD nasıl sizce
    ????
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.