Şimdi Ara

Prof.Dr. Michio Kaku Türkiyedeydi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilimsel belgeselleri izleyenler bilir Dünya nın sayılı Fizikçilerinden Kaku üstat bir konferans için Türkiye ye gelmiş Haber Türk teki bir programa konuk oldu, Zaman yolculuğu, uzaylılar, psişikler, ışınlanma, yıldız gemisi, solucan delikleri, paralel evrenler gibi daha bir fenomene gider ayak el attı ilgilenen varsa youtube attım izleyebilirsiniz. Adam Fringe gibi bilimkurgu dizilerine bilimsel danışmanlık yapıyor, Pop müzik için Madonna neyse bilim dünyası içinde Kaku o dur.

Part 1:

2:

3:

4:

• Biraz uçuk bi adam gibi geldi bana. Videoları izlemedim ama muhtemelen olmayacak şeyleri olacak, düşük ihtimalli şeyler kesin gibi göstermiştir neyse ben bi videoyu izliyim ondan sonra d.t oldummu olmadımmı ona göre editlerim

Edit : Tamda dediğim gibi: Bilimsel konuşmak yerine teori üretiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 3 Haziran 2012; 14:18:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Biraz uçuk bi adam gibi geldi bana. Videoları izlemedim ama muhtemelen olmayacak şeyleri olacak, düşük ihtimalli şeyler kesin gibi göstermiştir neyse ben bi videoyu izliyim ondan sonra d.t oldummu olmadımmı ona göre editlerim

Adam bilim insanı verdiği hiçbir cevap bilimden uzak değil, izlemeyenler için spoiler olmasın diye açıklama yapmıyorum yada dayanamıyorum yapıcam misal psişik olduğunu idda eden medyumları test etmişler hiçbir halt olmadıklarını kanıtlamışlar

• Pek sevmediğim bir Fizikçi.. Daha çok teoriler üreten bir kişi.. Şimdiden gelecek hakkın öngörülerde bulunmaya çalışıyor o yüzden pek sevmiyorum.. Ama baya bilimsel makalesi araştırmaları vardır tabi boşuna bu kadar popüler bir adam değil..
  • Evet bu adamı biliyorum.
    Discovery World'de kara deliklerle ilgili bir programda konuşuyordu.
    Kara deliklerle ilgili bilgi veriyordu.
    (dean.1995)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Biraz uçuk bi adam gibi geldi bana. Videoları izlemedim ama muhtemelen olmayacak şeyleri olacak, düşük ihtimalli şeyler kesin gibi göstermiştir neyse ben bi videoyu izliyim ondan sonra d.t oldummu olmadımmı ona göre editlerim

Tamda dediğim gibi: Bilimsel konuşmak yerine teori üretiyor

Koruma Kalkan v1.0

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevirmeni kapatamıyo muyuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gereksiz olmuş, belgesellerinde anlattıklarının dışına çıkmamış. Çevirmende başımı ağrıttı.
  • Bu adamı natgeo'da evrenle ilgili belgesellerde görüyordum.Güzel teorileri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Marston.1995

Evet bu adamı biliyorum.
    Discovery World'de kara deliklerle ilgili bir programda konuşuyordu.
    Kara deliklerle ilgili bilgi veriyordu.
    (dean.1995)

World değil Science'da çıkıyordu
  • Üstadın uzaylılarla ilgili bide şöyle bir teorisi var, benimde en mantıklı bulduğum uzaylı teoremi:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.